Castigi bani in 3 pasi simpli !!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Castigi bani in 3 pasi simpli !!!

Mesajde adros60 » Mar Dec 23, 2003 8:52 pm

PASUL 1:

Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : [M-AM ADAUGAT LA LISTA TA], apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bancnote de 10.000 de lei si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 10.000 de lei. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:

--------------------------------------------------------------------------------
1) Stefan Catalin Str. Carol 1 Nr.9 Bl. P3 Ap.38 Campina cod 2150 Jud Prahova11

--------------------------------------------------------------------------------

2) PISALITA IONUT Str. Toma Ionescu NR. 10 Campina cod 2150 Prahova

3) HOSSU STELA Bd. CETATII 12A TIMISOARA cod 1900 judetul Timis

4) Adam Dumitru Catalin ,Zona Hotel Gorj,bl. 3,sc.1,et.2,ap.6 ,Tg-Jiu,Jud Gorj,cod 1400

5)Stan Catalin,str. Nanterre Nr.41 bl I 10 sc.2 ap 6 Craiova,Jud Dolj,cod 200491

6)Rosu Adrian, str. Dumbrava Rosie Nr.23, Iasi,cod 6600

PASUL 2:

Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-A, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea.

PASUL 3:

Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului(\'Copy\' din meniul \'Edit\'); deschizi un fisier gol cu \'notepad\'(\'File\'...\'New\') si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a (\'Edit\'...\'Paste\'); salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri.GATA! Felicitari...
Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!
adros60
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Dec 24, 2003 1:19 am

hai sictir ma! ne lasati cu prostiile astea? si va imbogatiti toti nu? acum sunteti milionari in dolari si aveti vile in primaverii... mai scutiti-ne! kkti avortati care sunteti!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Bani

Mesajde Dragos C. » Mie Dec 24, 2003 2:06 am

Lasa-i, ma, sa scrie. Fiecare are dreptul sa zica ce vrea, chiar daca-s prostii. :)
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
Dragos C.
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Joi Dec 25, 2003 5:20 pm

o ciorba de legume e asta . nu inteleg cum poti castiga asa mutli bani daca totusi tre sa pui si tu nu stiu cate zeci de mii. n ar fi usor sa sterpelesti un telefon pe masina?
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii