Usor e sa critici un lucru..desi se stie ca asta e in sangele romanului..sa faca barfa si niciodata sa nu fie multumit:D
Sa fiu sincera acum nu-l mai inghit pe Michel Jackson ..e un pedofil .o mumie ratata care este in prag de saracie ..vb serios...
Dar hai sa o spunem p-aia buna...de ce sa mancam rahatzel si sa nu recunoastem ca a fost si va fii King Pop...pai concertele care le-a avut..miscarea scenica..muzica ..versurile si tot ce tine de el..sunt geniale....
Putzini sunt cei care reusesc sa faca ce a facut el....uitatzi-va la artistii actuali..Justin Timberlake..Brityney Spears in videoclipul cu Madonna recent..incearca sa-l copieze...si multi altzii care nu mi-amintesc acum...
Hmm si in leg cu culoarea pielii..pai asta a fost obsesie pt el..nu are nici o leg ca erau sau nu negrii la moda...acest lucru pur si simplu l-a obsedat a fost boala..si a vrut cu toata puterea fiintei lui sa se faca alb, plus ca am intzeles din cauza multor operatii estetice si-a pierdut pigmentul..
Nimeni nu stie..oricum nu mai conteaza..tot ce conteaza si vreau sa mentionez este faptul ca acest personaj cu toate defectele pe care le are va ramane un geniu si o amprenta importanta in istoria muzicii pop...
Va pupiccccc,
Nanuky
Michael Jackson
33 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
omul este un geniu muzical.
da nu as vrea sa fiu in pielea lui, este unul dintre cei mai tristi oameni de pe planeta, nu poate face nimic fara sa fie urmarit, intimitatea lui este 0. nu stiu daca merita sa traiesti asa.
da nu as vrea sa fiu in pielea lui, este unul dintre cei mai tristi oameni de pe planeta, nu poate face nimic fara sa fie urmarit, intimitatea lui este 0. nu stiu daca merita sa traiesti asa.
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
bai eu zic ca e nevinovat
Dar la cate sia facut cu corpul lui mai stii.....
-
Mr Teo - Junior Member
33 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii