Ce parere aveti de ultimul videoclip D la Vegas?
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce parere aveti de ultimul videoclip D la Vegas?
Am vazut chiar astazi un nou clip al celor doi D la Vegas....si mi s-a parut mai mult decat OK.Melodia suna super bine ,ei doi arata bine.Hmmm ..ce sa zic.. imi plac din ce in ce mai mult.
- Claudia
mie imi place mult o alta melodie de la ei MI-e dor de noi ,..dar si asta suna bine.
Eu am ascultat tot albumul lor"Oxigen' si ce imi place cel mai mult la ei .este faptul ca nu fac chestii neaparat comerciale.Nu am vazut noul clip in intregime ..dar atat cat am vazut mi-a placut.
- Corina
Eu sunt o fana D la Vegas
Mie sincer mi-a placut foarte mult si melodia Oxigen,..dar sincer cred ca ei fac o muzica mai occidentala(mult prea occidentala)si de aceea au mari sanse si afara.Oricum noul videoclip mi se pare bun.
- Naty
Este prima oara cand intru pe barfe on-line ...este cooool!
Da ..videoclipul este super marfa..aduce asa putin (in anumite faze) cu Matrix nu?
- Adrian
Nope..videoclipu` e nashpa... ei nu i se potrivesc hainele alea...nu se potrivesc cu paru`.. nu se potrivesc cu ce vrea sa arate ... , iar treningu` ala lu` Daniel(argintiu) e de moda veche... In schimb si videoclipu` si piesa "Oxigen"... nota 10 !!! :o
- Rimeea
- Junior Member
costum d'ala argintiu aveau cei 2 de la Minodora La Maxxim pe vremuri ... :p
oricum.. si ea tot cu aceleasi haine se afiseaza...
melodia..se vrea house cik... n'ar fi rau.. o strica versurile... mai ales ale lui Daniel.. "ma suna lumea pe mobil"..bla bla..n'am obs rima..nika'.. :rolleyes:
p.s a renuntzat si shoparla la roshu, a renuntzat si daniel,of course
:p
oricum.. si ea tot cu aceleasi haine se afiseaza...
melodia..se vrea house cik... n'ar fi rau.. o strica versurile... mai ales ale lui Daniel.. "ma suna lumea pe mobil"..bla bla..n'am obs rima..nika'.. :rolleyes:
p.s a renuntzat si shoparla la roshu, a renuntzat si daniel,of course

In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Videoclipul...hmmm...ce sa zik...nu e kiar asha de interesant...aici cik era vorba de clip ( in topik ) da...vad ca multi isi spun parerea si dps melodie...Mie` mi`a placut mai mult "O x i g e n ",melodia asta ...are versurile....nasoale.Fara rost...si...aiurea.
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
Chiar daca-mi place (recunosc)mult sa barfesc .. si chiar daca de cele mai multe ori sunt acida(carcotasa)totusi nu pot fi atat de rautacioasa incat sa spun ca ma lasa rece trupa asta .Din greseala am ascultat albumul lor si mi-a placut ..mult.Cat despre vestimentatia lor ..daca inainte da a-i asculta am observat ceva la ei ..pai asta a fost..IMAGINEA..mereu ingrijiti si actuali.
- dANY D'ANGELLO
Initial trimis de dANY D'ANGELLO
..mereu ingrijiti si actuali.
actuali?! ingrijiti or fi.. nu i'a controlat nimeni da' ma rog :con:
da' actuali... costume d'alea se purtau acu' 2 decenii.. arata'mi pe cineva care mai apare asa pe scena,sau chiar si'n viata de zi cu zi... excludem varianta cu originalitatea... ca numa' e delok :rolleyes:
iar tipa... tot aceleasi haine,right?! de'ar schimba si ea stilul, culorile... ca arata..bine..
-
Weirda - Junior Member
Poate ca tipei ii place sa se imbrace in negru...mai stii?Oricum mie imi place geaca si bustiera (aia cu lanturi)din clip..si nu mi se pare ca este mereu la fel ..da' na fiecare cu parerea lui.Respect ...si ideea ta d3a crazy(am scris bine?)si apropo ..imi plac (in general)afirmatiile tale.
- dANY D'ANGELLLO
Bai videoclipu` e cat de cat bun......Da` cantecu` e super nashpa!!!!!:(
cnd l-am vazut mi s-a facut rau.....e super nashpa!!!!!!!!!!Fara suparare
oxygen a fost fff super da.....nu poti sa le ai pe toate in viata

Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
-
Burning|Flame - Junior Member
Bai eu stiu ca pe albumul lor sunt multe piese mai bune decat asta cu masina ..dar poate ca cei de la casa lor de discuri au ales-o!!(oricum mie imi place cum suna).AAA..si mai am o observatie..Soparla (animalx)..este un rahatel pe langa Daniel(ma refer la cunostintele in domeniu artistic)..asa ca sunt 1000% ca niciodata Daniel nu vaneaza fiecare aparitie animal x pentru a -si definitiva freza.(este si mult mai dragut decat Soparla)
- Nicol
lolz... nu i'am luat apararea lui soparla si nici n'o fac...
n'am zis nika' legat de muzica si munca pe care o depun fiecare.. m'am referit doar la freza... mai precis cea din "oxigen" :p si la faptu' ca daniel sta prost la capitolul
inspiratzie ...freza,costume,versuri & so on...
n'am zis nika' legat de muzica si munca pe care o depun fiecare.. m'am referit doar la freza... mai precis cea din "oxigen" :p si la faptu' ca daniel sta prost la capitolul
inspiratzie ...freza,costume,versuri & so on...

-
Weirda - Junior Member
D La Vegas sucks!!
Ihh!Niciodata nu scot nimic mijto...sunt imbracati ca naiba si`si dau numa` fente pe acolo.Tipa da din cap si tot isi flutura paru` cre`ca ca sa ne arate lungimea... pe bune,sucks!
Ihh!Niciodata nu scot nimic mijto...sunt imbracati ca naiba si`si dau numa` fente pe acolo.Tipa da din cap si tot isi flutura paru` cre`ca ca sa ne arate lungimea... pe bune,sucks!
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
-
I`m With You - Junior Member
singura melodie chiar faina a lor a fost "oxigen" (daca imi amintesc bine numele). ultimele doua melodii cu clip sunt de toata RUSHINEA!
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Ultimul videoclip DLa Vegas e kitchos tare.Ma refer la videoclipul cu iarna,ca ''esti la volan'' mai era cum era,dar asta e submediocru.Imi pare rau pentru fani,dar ala nu se poate numi videoclip ,iar aia 2 se chinuie din rasputeri sa placa.....pe mine nu m-au convins ink.
p.s. au ramas shi fara casa de discuri din cate am vazut.
p.s. au ramas shi fara casa de discuri din cate am vazut.
- Catzelusha
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii