Andrelele

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Andrelele

Mesajde Suryia » Mie Aug 01, 2001 10:45 pm

Voi ati auzit ca sunt "din nou impreuna"!Aproape ca mi-au dat lacrimile...Voua nu? Va dati seama ca trebuia sa moara ala ca sa-si dea seama proastele alea doua ce prietene bune sunt ele...Sau cati bani ar castiga daca Andre ar renaste.Si acu mai si zic ca n-au fost niciodata despartite!Lol , tragic!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Re: Andrelele

Mesajde KickAss » Mie Aug 01, 2001 10:59 pm

Initial trimis de ganja^^^
Voi ati auzit ca sunt "din nou impreuna"!Aproape ca mi-au dat lacrimile...Voua nu? Va dati seama ca trebuia sa moara ala ca sa-si dea seama proastele alea doua ce prietene bune sunt ele...Sau cati bani ar castiga daca Andre ar renaste.Si acu mai si zic ca n-au fost niciodata despartite!Lol , tragic!

Aceasta pasare Phoenix in varianta moderna, nu cred sa reziste prea mult. Bataile care si le administrau reciproc nu erau inventii. Se vor pune pe treaba in curand. Daca pana la Anul Nou mai sunt impreuna, sa-mi ziceti CUTU. Una n-are voce, cealalta n-are ureche. N-o sa le tina mult. Btw, concertul se numeste "In amintirea ta...Papa". Adica, suntem triste ca ai murit, tinem doliu, da sper sa nu te superi daca topaim un pic pe scena si ne scoatem tatele p-afara. Cum pot unii oameni sa fie atat de creduli, si sa se lase pacaliti de un titlu ce reflecta regret si adanca durere, cand mai acum juma' de an se luau in gura, se bateau si se certau de mama focului (Andreaua cu tatal, dar e valabil si pt. ele doua). Natia romana s-a tampit de tot. Propun ca pana in 2006, sa nu mai fim p-aci, in Tzarania (pt. aia care deja sunt plecati: "Nu va duceti departe ca venim si noi").
KickAss
Junior Member

Re: Re: Andrelele

Mesajde Vizitator » Mie Aug 01, 2001 11:46 pm

ce naiv esti maestre. lpaia daca se vand telenovelele, de ce sa nu stoarcem si lacrimi a tot a murit tata?
o sa tin minte faza cu "cutzu"

uiti ca fetyele mai au si mame si alt tata, plus frati si surori. asa ca mai au de unde sa moara rude sa dea concerte in amintirea lo. plusmegaconcertele:in amintirea lui costel, cainele meu iubit, mi-a murit broscuta, unde esti, tu, lantisoru, meu?

la mai mare
Vizitator

Mesajde Vizitator » Sâm Feb 02, 2002 11:51 am

sunt niste proaste... doar tatele lu antoneasca is de calitate..ca restu...a stiti ca balanca is pune in sutien bureti ca sa-i fie mai mari???daca nu credeti " touch them and you'll see!!!"
Vizitator

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii