Bug Mafia versus Parazitii
38 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pt. baluba si neamtzu
Copii, incercati va rog sa ramaneti la subiect pt. ca e pacat sa va luati asa unu' de altu'. Sunteti amandoi tineri si frumosi. Incercati o dezbatere pe idei. Daca nu reusiti ma voi vedea nevoit sa uzitez de atributele mele supra-naturale. A vorbit vali din mine
DrSlam has left the building!
- DrSlam
- Junior Member
Re: Pt. baluba si neamtzu
nu mai face afirmatii din astea cu "a vorbit vali din mine" ca dupa aia iar zice sopra ca eu am sters theradu sau mai comenteaza unii shi altii ca " de caut io pe aici"
- Vizitator
gie
Deja va dati in barci mancavashi.....topic original dar gurile rele nu se pot abtine sa nu strice in loc sa se implice!
CE sila imi e de toti astia care-i mananca in cur de ce canta mafia despre ce canta, si in general de ce canta west-ul romanesc despre ce canta. Cine nu intelege sa nu asculte in p**a mea west si sa asculte bambi sau ce vor ei sa asculte si cu asta basta!
Ce atata frectie......futere de creiere.....
CE sila imi e de toti astia care-i mananca in cur de ce canta mafia despre ce canta, si in general de ce canta west-ul romanesc despre ce canta. Cine nu intelege sa nu asculte in p**a mea west si sa asculte bambi sau ce vor ei sa asculte si cu asta basta!
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: gie
Initial trimis de original
Deja va dati in barci mancavashi.....topic original dar gurile rele nu se pot abtine sa nu strice in loc sa se implice!
KORECT
- Vizitator
yo mijhtou
am o intrebare din curiozitate pt gunja ca re zice ca ii place racla, si care critica mafia: avand in vedere faptul ca gunja canta acelasi gen de muzica si texte ca MAFIA, uneori si cu MAFIA, de ce tiai pus numele gunja???
- Vizitator
Iar facerea de bine e futere de mamah!
Initial trimis de Bagator de zeama
am o intrebare din curiozitate pt gunja ca re zice ca ii place racla, si care critica mafia: avand in vedere faptul ca gunja canta acelasi gen de muzica si texte ca MAFIA, uneori si cu MAFIA, de ce tiai pus numele gunja???
Sa-ti satisfac curiozitatea...am numele asta pentru ca nu s-a oferit nimeni sa mi-l schimbe(aviz webmasterilor de aici , ca ar prinde bine o schimbare...) ....shi il am de cand ascultam Mafia , pentru ca io cu asta am inceput...No , satisfacut?!?
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
Bah am nimerit si io pe siteul asta si mi s-a parut interesant in afara chestiilor spuse aici...Niste persoane incearca sa fie rapperi...Rap inseamna mai mult decat niste versuri aruncate pe un beat chit ca ar fi produs de Premier sau d Funkmaster Flex sau de orice dj.Duceti-va la origini daca vreti sa fiti "rapperi", adica old school...prea va cacati p voi...KRS-one spunea ca rap inseamna mai mult decat muzica, este un stil d viata.
Despre Mafia si Parazitii nu pot sa spun decat ca au fost pionieri la noi si respect ambele formatii in egala masura, desi prefer mai mult stilul Parazitilor (Onyx tape my friend..3.99...)
Si apropo terminati-va cu est,vest....conflictul s-a stins d mult si la noi doar a fost preluat...Ambele coaste sunt bune. Comparati Scarface cu Rakim , Chuck-d cu Common , Ice-Cube (perioada nwa) cu Guru...toti sunt grei..imi pare rau daca v-am deranjat...tot ratati ramaneti.
Despre Mafia si Parazitii nu pot sa spun decat ca au fost pionieri la noi si respect ambele formatii in egala masura, desi prefer mai mult stilul Parazitilor (Onyx tape my friend..3.99...)
Si apropo terminati-va cu est,vest....conflictul s-a stins d mult si la noi doar a fost preluat...Ambele coaste sunt bune. Comparati Scarface cu Rakim , Chuck-d cu Common , Ice-Cube (perioada nwa) cu Guru...toti sunt grei..imi pare rau daca v-am deranjat...tot ratati ramaneti.
- Vizitator
gye
Sal all(find primu' meu post)....
Acuma sa ne apucam de lucruri mai serioase....
1. Cele doua formatzii nu se prea pot compara d.p.d.v. al stillului
2. Cu toate astea se poate compara gradul de activitate din ultima perioada a celor 2 trupe(aici evident Parazitii rullzzzzz)
3. Sa urmarim ce vor face trupele in viitorul apropiat(urmatorul album, urmatorul videoclip)
Shi ca o informatzie(nu prea sigura) .... am auzit ca Mafia scoate un videou' cu Doroftei.....
:):)
Totzi care critica hip-hopu' ---> putetzi linishtitzi sa SP
LIBER!
Acuma sa ne apucam de lucruri mai serioase....
1. Cele doua formatzii nu se prea pot compara d.p.d.v. al stillului
2. Cu toate astea se poate compara gradul de activitate din ultima perioada a celor 2 trupe(aici evident Parazitii rullzzzzz)
3. Sa urmarim ce vor face trupele in viitorul apropiat(urmatorul album, urmatorul videoclip)
Shi ca o informatzie(nu prea sigura) .... am auzit ca Mafia scoate un videou' cu Doroftei.....

Totzi care critica hip-hopu' ---> putetzi linishtitzi sa SP
LIBER!
- IsteriK
- Junior Member
38 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii