Ce parere aveti dsp Nicoleta de la Hi-q dar dsp. "Mai dulce"?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Femeile astea...

Mesajde Prozac » Mie Dec 31, 2003 3:16 pm

Mai ca-mi luai vorba din gura baixinho....Si eu as vrea sa vad cadrele respective. Dar asa sunt femeile in general... rautacioase, geloase, critica orice, acum deodata Dana de la Hi-q era de o mie de ori mai frumoasa, mai buna, mai cu voce, mai cu mot si mai devreme acasa decat Nicoleta.Putin imi pasa de Nicoleta si de Dana, dar in nici un caz nu mi se pare ca Nicoleta are atatea defecte cat se chinuie sa sublinieze fetele astea de pe aici. Si in plus daca imi aduc aminte bine Dana si-a etalat lenjeria intima si ea printr-o revista, daca nu ma insel era UNICA, dar nu bag mana in foc.Dati-i o sansa inainte sa sariti pe ea ca babele de la coltul blocului.
Prozac
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Ian 02, 2004 3:34 pm

Initial trimis de Bijoux
sau dungile de la bikiny,care se vad prin pantaloni? :D

pai ma nea (sau ce oi fi), daca matale cand te uiti la un videoclip casti ochii la dungile de la bikini care se vad prin pantaloni, pai sa ma scuzi, da habar n-ai pe ce lume traiesti. lasa ca o sa vorbesc cu cineva de la casa lor de discuri si o sa ii propun ca in urmatorul videoclip Nicoleta sa apara cu bluza pe gat, cu fusta lunga pana in glezne, cu cojoc pe deasupra si sa fie filmata prim-plan. asa e bine? daca nu, da-mi tu niste idei.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Catzelusha » Vin Ian 02, 2004 4:12 pm

shi ce te umflasi asa?era o chestie zisa asa,la panarama.Ca doar veni vb. de lenjerie intima.
Catzelusha

Mesajde baixinho© » Sâm Ian 03, 2004 12:10 pm

si mneata ce te bagi, esti mecanica?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Catzelusha » Sâm Ian 03, 2004 12:56 pm

nu-s mecanica,dar vorbeai cu mine. :D
Catzelusha

Mesajde baixinho© » Dum Ian 04, 2004 1:41 pm

hai pe bune! serios? eu vorbeam cu Amy si Bijoux! ori nu mai vezi bine (cu cine discutam), ori esti unul dintre cele doua personaje si esti in flagrant tare de tot, pentru ca postai cu clona intr-o perioada in care erai banata pe viata! aud?
ANTI

baixinho©

Mesajde I`m With You » Dum Ian 04, 2004 2:47 pm

Mdea!Voi sunteti total off topik
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Ian 04, 2004 3:02 pm

si te oftici?
ANTI

baixinho©

Mesajde aspyrin » Lun Ian 05, 2004 2:28 pm

Initial trimis de Deea_Em
desi o sa treaca mult timp pana o sa cante hi-q live

surprise! Hi-q canta live.... mai mergi si tu pe la un concert.
aspyrin
Junior Member

Mesajde aspyrin » Lun Ian 05, 2004 2:31 pm

baixule... am facut comanda de cojoc. acu' am si eu o problema. viitorul clip o sa fie la primavara si mi-e ca o a fie cam cald. crezi ca o sa supere domnisoarele de mai sus daca nico n-o sa poata sa-l poarte....

intreb si eu
aspyrin
Junior Member

Mesajde Prozac » Lun Ian 05, 2004 4:43 pm

Initial trimis de Mihai-MOF

Din pacate am fost ... si chiar au cantat live, dar mai bine o lasau balta. Asta a fost pe vremea cand mai eram eu inca in Constanta, deci era varianta Hi-q cu Dana. Am fost foarte dezamagita, dar poate era doar o pasa proasta a lor. Nu am auzit-o pe Nicoleta cantand live, dar poate o sa am ocazia in cateva saptamani cand o sa ajung prin Romania.
Prozac
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Ian 05, 2004 4:46 pm

am facut comanda de cojoc. viitorul clip o sa fie la primavara si mi-e ca o a fie cam cald. crezi ca o sa supere domnisoarele de mai sus daca nico n-o sa poata sa-l poarte....

deci nu ma intereseaza. cojoc pana la pamant, cizme d-alea de cauciuc de care au santieristii, fular la gat, caciula, manusi - tot ce trebuie. sa nu se vada decat fatza.

a... si nefardata. ce vorba ie asta? auzi, sa se spoiasca pe fatza.
ANTI

baixinho©

Mesajde Unregistered » Lun Ian 05, 2004 5:09 pm

Domnisoarele n-or sa se supere , dar au o intrebare : cand ii dezbracati si pe baieti ? Macar sa avem si noi ce vedea.....
Unregistered

Mesajde Deea_Em » Mar Ian 06, 2004 12:32 pm

O sa tin minte. Tnx pt informatie :o
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
Deea_Em
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Ian 06, 2004 1:10 pm

In videoclip seamana cu un huhurez!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde So » Mar Ian 06, 2004 8:58 pm

Ba seamana cu un huhurez electrocutat (ce par are !).
So

Mesajde I`m With You » Mie Ian 07, 2004 6:42 pm

e penibilia cu parul ala...in + la sfarsit cand sunt cu totii pe masina,ar fi in stare sa`l dea pe florin de acolo,numa` ca sa se intinda ea.
I`m With You
Junior Member

Mesajde Deea_Em » Vin Ian 09, 2004 12:46 pm

Hei..i`m with you..nu o lua personal beibi...da` Nicoleta nu arata rau...asa ca lasa invidia deoparte si nu te mai comporta ca un copilas rasfatat....si incearca sa fii obiectiva...
Acum pt domnul Mihai MOF(T) care se lauda ca Hi-q canta live...ulrima data cand am fost la un concert cu cei trei...se canta combinat...si a fost...(nu am cuvinte...dar voi incerca sa exprim cat mai bine)... poluare fonica....Si asta o zic obiectiv..fiindca mie imi place(a) Hi-q....
Peace to all of u!
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
Deea_Em
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Ian 14, 2004 4:50 pm

Am auzit (cam tarziu) ca baietii de la Hi-q nu mai sint in afaceri cu Moga , si am inceput sa-i simpatizez . Moga e un ingamfat care o sa-si rupa gatu'
Unregistered

Mesajde baixinho© » Mie Ian 14, 2004 5:59 pm

pai daca as avea cocoii lui, sa mor de viu daca mi-ar parea rau ca sunt inganfat si c-o sa-m rup gatu.
ANTI

baixinho©

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Ian 14, 2004 6:06 pm

Eu am auzit ca Moga traia "intim" cu unul de la Hi-Q. S-au certat si dupa aia au taiat relatiile. Al dracu homo! :(
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde I`m With You » Mie Ian 14, 2004 7:54 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex
Eu am auzit ca Moga traia "intim" cu unul de la Hi-Q. S-au certat si dupa aia au taiat relatiile. Al dracu homo! :(

Asta e buna! Nu am mai auzit asemenea barfa de mult.! ;) :o
I`m With You
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii