Dornea ma va impusca in decembrie a.c. sau in mai 2005

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Dornea ma va impusca in decembrie a.c. sau in mai 2005

Mesajde gabuba » Mar Ian 20, 2004 12:22 pm

dl dornea este f intrigat de faptul ca rad de dansul incontinuu astfel ca va afla unde stau (din doua clickuri pe mouse :D) isi va lua arma si va venii in romania pentru a ma impusca pe strada, ca ma prinde el neinsotit :D.

teodordornea: oricum fac vreo doua cautari pe inet si ma interesez.. cum e legea exact de port arma.. ce arma pot avea si de asemenea ce alte arme non letale e voie sa ai la purtator
teodordornea: oricum eu stiu ce am de facut
teodordornea: tu nu stii
teodordornea: asa sa fie oricum te anunt ca esti urmatoru proiect si vin fie in decembrie acuma fie in mai anul viitor

acum ma dusmanesc in mafii cu dl dornea, si ma ameninta cu moartea, si ca el a avut probleme cu justita americana, cu visa, cu express si ca tot a scapat. Doamne, daca ma omoara? vai de mine, tremura chilotii pe mine!!!! :( :( ;P ;P ;P vreau sa traiesc! nu vreau sa mor! dornea, mii de scuze, iertare tie! crutza-ma! jur credinta vesnica!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde paiacec » Mar Ian 20, 2004 12:29 pm

Gabizzu ai grija ca s-ar putea ca dornea sa se razgandeasca shi sa nu mai ashtepte pana in decembrie,de frica sa nu-i treaca supararea!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde gabuba » Mar Ian 20, 2004 12:32 pm

Dzeule, a zis ca pune pachete capcana cu antrax, si ca vine cu mascatii aici peste mine, ca el e super bazat si ca ma impusca si pleaca din tara!

sper sa veniti la parastasul meu...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde vali » Mar Ian 20, 2004 12:35 pm

nu e frumos sa dati in oameni care nu sunt prezenti.
some people deserve to die
vali

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii