Ma gandesc la un proiect de citeva saptamani si m-am hotarat sa-l fac public. Am facut-o deja si la tufaciviitorul.ro dar fiind un fan al fanclub.ro ma simt dator sa o fac si aici.
Un altfel de post de radio.
Radio Gafa.
De ce altfel?,...Cum altfel?,...
Ei bine altfel ar fi ca toti Dj-ii vor fi oameni normali fara nu stiu ce studii de specialitate si care sa aiba deficiente de vorbire.Balbe, gafe, Dj care sa se balbaie, sa respire pe nas, sa vorbeasca pe nas, peltici, raraiti, sasaiti, cu vocea pitigaiata si alte ticuri in vorbire. Va fi un succes teribil pentru ca grila de programe si emisiuni va fi interactiva iar ascultatorii se vor amuza de la prima secunda de emisie. Sa facem daca doriti un forum radio. Sa lasam deoparte sobrietatea si atita profesionalism pe care il vedem peste tot. Sa ne mai amuzam si noi. Meritam.
Ramane-ti cu bine prieteni.
Tu la ce visezi ?
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Tu la ce visezi ?
Profesional oricum oriunde oricind .
-
superbiggy - Junior Member
Re: Tu la ce visezi ?
radio cum? [/B]
Shi cum ai vrea tu sa faci chestia asta ? D.p.v. tehnic? Pot sa ma bag shi eu?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
:0)
Initial trimis de Kayla
Ideea este originala si este chiar draguta. Dar ce te faci daca nu mai intelege ascultatorul ce spune ala la radio?
La un astfel de post de radio poti sa iti dai seama ca nu stirile sau ce spune Dj-ul sunt importante ci cum o fac. este un post de radio destinat excusiv distractiei muzica si bilbe. oricum o stire spusa de un balbait poate dura 25 de minute si nu s-ar incadra niciodata in timpul alocat stirilor ,..sa spunem.... cred ca ai inteles acum despre ce este vorba
-
Re: Re: Tu la ce visezi ?
Initial trimis de piskeshu
Shi cum ai vrea tu sa faci chestia asta ? D.p.v. tehnic? Pot sa ma bag shi eu?
Afirmativ, intr-un astfel de proiect in afara de finantare este mare nevoie de oameni destupati si plini de imaginatie. Daca te intereseaza proiectul fii cu ochii pe evolutia thread-ului si o sa colaboram cu siguranta. Este valabil pentru toti cei ce doresc sa sprijine RADIO GAFA.
-
Re: :0)
Initial trimis de superbiggy
La un astfel de post de radio poti sa iti dai seama ca nu stirile sau ce spune Dj-ul sunt importante ci cum o fac. este un post de radio destinat excusiv distractiei muzica si bilbe. oricum o stire spusa de un balbait poate dura 25 de minute si nu s-ar incadra niciodata in timpul alocat stirilor ,..sa spunem.... cred ca ai inteles acum despre ce este vorba
Atunci e foarte bine si imi place mult ideea. Sper sa o si pui in practica si iti urez succes.
- Kayla
Dispozitivul multimedia cu arome !
Ce ar fi ca , pe linga efectele audio oferite de sistemele Surround Sound si imaginea clara pe display-urile cu plasma care mai de care mai plate sa avem in casele noastre si un dispozitiv multimedia cu arome care sa ne implice si mai mult stimulind discret simtul olfactiv atunci cind vizionam un film sau cind ne jucam pe consolele playstation sau PC-urile de acasa.Eu zic ca tare misto ar fi.Ideea mea e ca cineva sa conceapa dispozitivil asta cit mai repede sa-l produca si noi sa ne putem bucura de el in viitorul apropiat.Visul asta a aparut si pe tufaciviitorul.ro mai explicit.
-
:-)
Initial trimis de piskeshu
Da, shi cand un actor ar scapa o bashina sa ne bucuram shi noi in fatza televizorului?
he he he esti spiritual tare nenea, dar este bine ca ai prins ideea.
pe bune acum nu crezi ca ar fi o altfel de experienta vizionarea unui film ?!? ( arome discrete frate, sugestive, nu mirosuri intepatoare ca ne-ar lua naiba in fata tv/computerului)
-
Exact...
si nu cred ca vor avea o mai mare audienta ca "Cronik carcotasilor" oricum...pana` nu vezi faptu` implinit nu se jtie niciodata

I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
Radio GAFA este un experiment UNIC !
Nu ar avea cum sa se compare cu orice altceva aflat acum pe piata. Un post de radio unde fiecare din DJ sunt cu defecte de vorbire.Nu stiu cine ar finanta un asa proiect dar consider ca este un proiect pe cit de indraznet pe atit de nimerit si cu priza la public.La un moment dat voi demara singur proiectul daca ideea mea nu va atrage nici un investitor/colaborator.Carcotasii sunt niste profesionisti in radio si televiziune si daca voi obtine 10 % din media lor de audienta voi considera ca proiectul a avut succes.Nu urmaresc decit sa pot amuza ascultatorii copios facind haz de necaz asa cum facem noi romanii intotdeauna.
-
Sticla mai mare de Caca Cola !!!
Sticla mai mare de Coke ar fi inventia anului 2004 pentru mine.Vreau sticla de 5 L oameni buni !
-
MARATON NFS Underground
Te inscrii contra unei taxe, joci la un loc cu ceilalti participanti organizat si se centralizeaza rezultatele.Se da startul acestui concurs in toate tarile civilizate iar incasarile ar trebui sa acopere 3 premii consistente iar premiul intai sa fie masina cu care cistigatorul a terminat concursul !!! Ce ati spune? email-uri la EA Games de urgenta.
-
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii