Diaspora cu probleme la gramatica vs. carcotashii autohtoni

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde stefan » Mie Feb 04, 2004 11:48 am

O fi in diaspora mentala...
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde tre » Joi Feb 05, 2004 5:02 pm

din pacate asta-i un fenomen foarte raspandit. asta cu romanii ajunsi prin meleaguri externe. am si eu o cunostinta si tot asa, cu aberatii gen trait in mijlocul altei civilizatii, puncte de vdere largi, etc. ii dadea.

acestea fiind zise ma simt din ce in ce mai bine ca traiex in romania. nu stiu ce le fac acolo da zici ca le spala creerele nu alta. sau, vorba unui concetatean mai senior ca mine, sa fie oare vorba de....parvenitism?

parca mai dulce e o groapa in mijlocu blvd-ului decat vrun handicapat gen 'pionierii rutieri' de-ajuta copchiii sa treaca strada sau vecinu care sa te dea-n gat la hautoritati ca ti-ai lasat copchilu singur in casa, sau miscari gen 'salvati gnomii' sau..........

nota pt diaspora:
(for english press alt-f4)

parvenitism = e chestia aia cand te bagi ca musca-n curu calului intr-o comunitate si, stii/nu stii despre ce-i vorba, tu te integrezi preluand tot ce zboara si mancand.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Joi Feb 05, 2004 5:13 pm

M-am saturat de romanii care nu sunt mandrii ca sunt romani.

dirklady: Nu ma leg de gramatica sau de altele scrise de tine dar comentariul pe care l-ai facut referitor la mandrie a fost destul de deplasat.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde tre » Vin Feb 06, 2004 2:53 am

offtopic:
lol, eu mi-am pus avatar cu fumeie si nocturna cu barbat.
tre
Junior Member

Exact...

Mesajde Aurolacul » Vin Feb 06, 2004 5:33 pm

[quote="dj_jaxxx"]M-am saturat de romanii care nu sunt mandrii ca sunt romani.
QUOTE]

Dar sa fim madrii de lucrurile bune care le-au facut romanii, nu de hotii shi de alte ilegalitatzi, ca la astea suntem cei mai buni :A
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Feb 06, 2004 8:11 pm

Aurolakule, nu vorbi in numele lu tutulor. daca am dat un tun de 50 de milioane de coco nu inseamna ca-s hot.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde dj_jaxxx » Vin Feb 06, 2004 8:47 pm

Aurolacul scrie:
dj_jaxxx scrie:M-am saturat de romanii care nu sunt mandrii ca sunt romani.
QUOTE]

Dar sa fim madrii de lucrurile bune care le-au facut romanii, nu de hotii shi de alte ilegalitatzi, ca la astea suntem cei mai buni :A

Nu, deci ori esti mandru ori nu esti. Ce ai descris tu mai sus este o generalizare incorecta. Fiecare natiune a facut lucruri de toate felurile. Bush a distrus Iracul dar daca m-as fi nascut in SUA as fi fost totusi mandru ca sunt american. Lucrurile pe care le fac unii nu caracterizeaza o intreaga tara.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde nocturna » Vin Feb 06, 2004 11:49 pm

tre scrie:offtopic:
lol, eu mi-am pus avatar cu fumeie si nocturna cu barbat.

shi tu raz de necazu altuia. ca sa nu mai zic ca din cauza ta a trebuit ca sa-mi schimb shi iuzar name shi avatar.

shi vez ca eshti offtopic, unu, shi doi, da repede fuga pe rock strain. :D

pe topic: fericitzi cei ces demigrantzi caci a lor va fi imparatzia sau ternitatea (c.n.)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Feb 06, 2004 11:53 pm

iar eu mi-am pus avatar cu rinocer. rinocerul ce avatar si-o fi pus ?

ce e aia diaspora ? e de mancare ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Sâm Feb 07, 2004 12:01 am

nocturna scrie:fericitzi cei ces demigrantzi caci a lor va fi imparatzia sau ternitatea (c.n.)

ai uitat de horibilii moshi.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde MiG29 » Sâm Feb 07, 2004 12:31 am

Daca tot ie vorba de asa-zisa diaspora..."americani" am tot avut pe forum,"canadieni"la fel,"iengleji" cat cuprinde,din Italia la fel,shi din Frantza.Aia de pleaca la antipozi cum de nu intrara pana acuma?:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde tre » Dum Feb 08, 2004 3:46 am

nu tre sa urasti o natie pt. ceea ce fac liderii ei. americanii oricum is saracuti cu duhu, mare parte din populatie, asa ca n-ai ce sa le ceri. dupa cum se vede de la o posta bush asta aduce cam a redneck asa. si daca bugetu permite nu cred ca se da inapoi sa atace. dar parca era vorba de romanasi 'emancipati' aici...

cum bine zicea animaloo parca pe alt thread, n-om fi noi cei mai dastepti da nici cei mai naspa din toata lumea. si ca orice alt popor am avut si noi contributia noastra la evolutia umanitatii - aveam o lista cu inventatori romani dar s-a pierdut, tin minte insa ca nu numa noi furam de la straini ci si ei de la noi. lucruri ca acestea sunt uitate de 'diasporici' (nu nu-i o boala) care adopta ideile concetatentilor lor, neavand importanta cat de scoliti sunt acestia sau ce fel de oameni sunt. de ex. o ruda indepartata de-a mea din germania (de foarte mult timp plecata) ar baga si mana-n foc ca transilvania e-a ungurilor si ca noi suntem un popor de hoti si incapabili.

pe undeva poate ca-i si vina noastra ca popor ca oricine si oricand poa sa ne denigreze natia. trebuie pe undeva sa fim si noi mandri de identitatea noastra, nu numa sa aruncam vina pe guvern, radet, primarie, etc. alte popoare de exemplu is mandre de oamenii lor de seama si stiu cum sa-i impuna si pe plan international (vezi napoleoni, robin huzi, etc.) chiar daca nici la ei nu merge intotdeauna totul cum trebuie. noi nu suntem mandri de eroii nostri dar avem grija sa indoctrinam copilu din frageda pruncie cu realizarile glorioase ale inaintasilor in asa fel incat pana la varsta majoratului e deja satul pana-n gat de neamu viteaz si conducatorii luminati ai patriei.

n-am vazut si eu in 14 ani si ceva de la 'marea rascoala' suveniruri ca lumea la nici o locatie turistica din cate-am fost. numa postcarduri sau cacaturi inutile. nu tu un breloc cu manastirea argesului sau vreo bricheta cu arcu de triumf. nu stiu de exemplu unde exista un magazin in orasu asta de unde se cumpara drapele. in schimb sunt pe toate drumurile, bluze, chiloti, prezervative cu borrusia dortmund sau 49ers.

n-am ajuns ca nemtii, ca la 2 cuvinte-n germana sa bage unu englezesc, in schimb noi scriem saituri intregi in engleza (de balta uneori) in care punem cv-ul si ne prezentam familia.

showbizu e plin de non-valori care vrand-nevrand sunt idolii generatiei tinere care nu mai stie ce-i aia leapsa, ratele si vanatorii sau putza-n nisip, ci internet, gsm, afaceri (shmenuri) sau combinatii. aici poate ca-i si vina parintelui mult prea ocupat cu munca/cu intalnirile la nivel inalt, dupa caz sau care este 'modern' in cuget si-n simtire si isi sustine copilu in tot ce face fara sa 'rumege'.

acum romanu nu se mai pricepe la fotbal si agricultura (la agricultura nu se mai pricepe demult) ci la calculatoare si afaceri. autosuficienta si snobismul arata cat de mult succes are fiecare. de la pulea-spataru de vinde tilifoane-n obor (si e mare smecher) pana la marii oameni de afaceri ai tarii.

eh, macar noua nu ne spala guvernu creierii cu reducerea poluarii, reciclatul, emanciparea femeii sau mai stiu eu ce. nu c-as avea ceva impotriva dar atata timp cat marile natii isi bazeaza economia tocmai pe fabricile si uzinele ce polueaza mult mai mult decat o face omu de rand cu masina (vezi atitudinea sua la conferinta de la tokyo) nu vad de ce m-as sacrifica eu. in fine, poate nu ne mai spala creieru ca nu mai are ce.....

gata, mi-am varsat nadufu.....oarecum....

offtopic binenteles:
nocturna ca de-obicei e vina mea pt. tot rau' de pe lume ;). am fost pe rock strain si ma duc daca-i intr-adevar ceva serios. multam de pont.
tre
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Feb 08, 2004 11:25 am

ma scuzati de off-topic
tre scrie:americanii oricum is saracuti cu duhu

stii ce spunea cel mai celebru procuror al fotbalului romanesc, cornel dinu pre numele lui, la Jocurile Olimpice de la Atena din 1996? "ce pretentii poti sa ai de la un popor care a abolit sclavia abia in urma cu doua sute de ani?"
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde MiG29 » Dum Feb 08, 2004 11:29 am

Shi la alea de la Atlanta 2004 ce o sa zica?:D
MiG29

Mesajde baixinho© » Dum Feb 08, 2004 11:33 am

"ce echipa tampita reprezint. sa fie liderí£ la finalul turului, si sa se claseze la finalul campionatului la 15 puncte de lider, formatia din Giulesti".

ps: stiu la ce te-ai referit, dar ti-am raspuns, totusi, la intrebare.
ANTI

baixinho©

Mesajde MiG29 » Dum Feb 08, 2004 11:39 am

Daca o dam in fotbal de la orice,io zic ca n-are rost sa mai discutam...
MiG29

Mesajde tre » Mar Feb 10, 2004 3:46 am

lasa-i pe astia din fotbal ca-s legume. chiar ma-ntreb daca poa sa se pishe fara foaia cu instructiuni detaliate, binenteles sub forma de pictograme ca de citit...
tre
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Feb 10, 2004 11:47 am

MiG29 scrie:Daca o dam in fotbal de la orice,io zic ca n-are rost sa mai discutam...

pai despre ce vrei sa discutam? despre tenis? te pricepi? :D
ANTI

baixinho©

Mesajde HighSictir » Mar Feb 10, 2004 6:38 pm

deloc.desi im place sama uit la ala feminil
Ciainiz pipãl meic flicflacuri.
HighSictir
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Feb 11, 2004 9:50 am

Ba...daca plec eventul, te sa-mi las neuronii acasa nu? altfel nu pot ca sa ajung demigrant d-ala, nu-i asa? postat de mine in prima faza.
porma trimis de dornica fara frica: Ba fratelo mah da toti demigrantii tai de emigranti sunt tampiti mai?

ba dronica, nu stu prea multi demigrantzi de emigranti....
deci demigrantii e un fel de emigranti, care cand ajung acolo (uerevar zei ajung) uita subit de unde venira.
Hai sa luam un egzemplu: sa-i zicem lu nenea egzemplu TEO...
Teo sa zicem ca pleaca din tara cand are vro 16 ani...se presupune ca era licean, deci a dat un egzamen pentru liceu unde a avut de invatat gramatica...
bre demigantu Teo cand PLEACA din tara lui de bastina uita subit tot ce tine de romana+logica...
vine pe un forum si abereaza despre soarici teleportati de Lutar Ching, despre OZENE jurnalistice si vise visate unde are cerce concentrice si foote bancnote....si ca autobuzu nu e metrou...(bre d-asta nu venea autobuzu'n beci ma ca nu e metrou)

deci da, la o analiza mai atenta mi-a reiesit ca casa ajung demigrant e ca la politie: ca cat ai mai multi neuroni cu atata esti mai prost plasat.

pese: orice asemanare cu vrun personaj in viata ieste pur intamplatoare. orice asemanare cu vrun virus care bantuie FECEU este brobabila...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii