Semnãturã
78 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Bravo,pui ! Ti-ai pus vechea semnatura. Cea mai frumoasa din istoria forumului !
If you love something, you set it free.
If it comes back to you, it is yours.
If it does not, it never was...
If you love something, you set it free.
If it comes back to you, it is yours.
If it does not, it never was...
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Am cea mai tare semnatura !
Moasho, da semnatura mea ce are !?!? :rolleyes: Hai recunoaste ca ti-e cea mai draga !!! ;e Recunoaste, nu fi RINOCER !!!! :p
- Trade M.
- Junior Member
Noua semnatura...
'Bump' e un mod jalnic de a tine un thread in top rankings prin posturi aiurea. Normal, ca nu toate posturile mele au fost aiurea, e un self atac, ca deh, nu suntem toti perfecti.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Semnatura mea !
Mi-am imbunatatit semnatura:
Ostatic™ a Inviat !
Vanator de rinocer
Copilul din flori al familiei Fanclub - un copil problema abandonat de toti si nedorit de nimeni
Cred ca toti sunteti de acord cu adevarul din ea ! :o
:bye:
Ostatic™ a Inviat !
Vanator de rinocer
Copilul din flori al familiei Fanclub - un copil problema abandonat de toti si nedorit de nimeni
Cred ca toti sunteti de acord cu adevarul din ea ! :o
:bye:
- Trade M.
- Junior Member
mie imi place semnatura lu' pokenitza:
In afara unui caine, cartea este cel mai bun prieten al omului. Inauntrul unui caine este prea intuneric ca sa poti citi.
In afara unui caine, cartea este cel mai bun prieten al omului. Inauntrul unui caine este prea intuneric ca sa poti citi.
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
cineva afirma intr-o semnatura ca nu este bun de nimic insa este in stare de orice,... paradoxal ,insa ma amuza ideea lui.
Profesional oricum oriunde oricind .
-
superbiggy - Junior Member
Ala e animaloo :yD
Si mie imi place semnatura lui poke .. am incercat sa o traduc in engleza .. dar nu merge , nu are acelasi farmec , e ca si cum ai incerca sa traduci " nobody's perfect.I'm nobody " , in romana ... deci nu mere si e pacat
Si mie imi place semnatura lui poke .. am incercat sa o traduc in engleza .. dar nu merge , nu are acelasi farmec , e ca si cum ai incerca sa traduci " nobody's perfect.I'm nobody " , in romana ... deci nu mere si e pacat

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
78 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii