Spitalul de urgenta

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Spitalul de urgenta

Mesajde KickAss » Joi Aug 16, 2001 9:34 pm

De ziua mea am avut ocazia sa ascult albumul lor. Nici nu stiti cat de marfa e sa fii beat si sa dansezi pe un Barbut.
Acum, ca sa fim si baieti finuti, trebuie sa recunostem meritele lui Helciug. Dupa aberatia aia cu "meduza...buza" a scos o chestie chiar marfa. Dupa umilele mele cunostinte, ceea ce canta ei, pe la noi e ceva nou. Combinatia de chitara, toba si acordeon, impreuna cu versuri de petrecere, da chiar bine. Oricum, ies bine din gloata, si se fac remarcati nu prin prostie, dar prin originalitate.

Propun un sondaj pe aceasta tema!!!LOL

Astept viitorul album.
KickAss
Junior Member

Re: Spitalul de urgenta

Mesajde Vizitator » Joi Aug 16, 2001 9:37 pm

ce canta ei e o combinatie de manele cu cantece de munte cu bragovic. cam asta e. intra-adevara la noi e nou, dar nu prea cred ca e meritul lui helciug

Initial trimis de KickAss
De ziua mea am avut ocazia sa ascult albumul lor. Nici nu stiti cat de marfa e sa fii beat si sa dansezi pe un Barbut.
Acum, ca sa fim si baieti finuti, trebuie sa recunostem meritele lui Helciug. Dupa aberatia aia cu "meduza...buza" a scos o chestie chiar marfa. Dupa umilele mele cunostinte, ceea ce canta ei, pe la noi e ceva nou. Combinatia de chitara, toba si acordeon, impreuna cu versuri de petrecere, da chiar bine. Oricum, ies bine din gloata, si se fac remarcati nu prin prostie, dar prin originalitate.

Propun un sondaj pe aceasta tema!!!LOL

Astept viitorul album.
Vizitator

Re: Re: Spitalul de urgenta

Mesajde KickAss » Joi Aug 16, 2001 9:47 pm

Initial trimis de vali
ce canta ei e o combinatie de manele cu cantece de munte cu bragovic. cam asta e. intra-adevara la noi e nou, dar nu prea cred ca e meritul lui helciug

Vali, una sunt manelele altele sunt melodiile cu iz tiganesc. Nu ii vei auzi cu faze gen: "Am mertzane si dusmani". De fapt, nici iz tiganesc nu este. Este mai mult un misto la adresa lor. Adica chestii "Astazi la distractie, Maine la politie", sau "Dau cu zaru' 4-2, S-au dus pantalonii noi, La misto".
Meritul o fi al celui care l-a indrumat sa faca chestia asta. Oricum, albumul ramane, si este chiar bun.
KickAss
Junior Member

Re: Re: Re: Spitalul de urgenta

Mesajde Vizitator » Joi Aug 16, 2001 10:00 pm

Initial trimis de KickAss

Vali, una sunt manelele altele sunt melodiile cu iz tiganesc. Nu ii vei auzi cu faze gen: "Am mertzane si dusmani". De fapt, nici iz tiganesc nu este. Este mai mult un misto la adresa lor. Adica chestii "Astazi la distractie, Maine la politie", sau "Dau cu zaru' 4-2, S-au dus pantalonii noi, La misto".
Meritul o fi al celui care l-a indrumat sa faca chestia asta. Oricum, albumul ramane, si este chiar bun.

il vreau si eu.
am facut rost de un film cu kevin mitnick.
ce mp3-uri vrei din lista aia?
Vizitator

Re: Spitalul de urgenta

Mesajde Vizitator » Sâm Aug 18, 2001 10:38 pm

Al dracu de original e Helciug mai ales cu piesa "Prietenii" care s-a dovedit in direct la TV ca e copiata nota cu nota dupa o trupa din Portugalia.
Vizitator

Spitalul de balamuc

Mesajde Vizitator » Dum Aug 19, 2001 7:06 am

...De ziua mea am avut ocazia sa ascult albumul lor. Nici nu stiti cat de marfa e sa fii beat si sa dansezi pe un Barbut...

Nu stiu cum se face ca eu, de cate ori beau mai mult, ma apuca si mai tare boala pe muzica asta romaneasca. Toate trupele/cantaretii astia care apar toata ziua la tv/radio sunt niste curve, in sensul clasic al cuvantului. Ce fac ei se cheama prostitutie, nu muzica. Iar in ce-l priveste pe nea Belciug asta, e in aceeasi nota, adica valoare zero, tupeu maxim si cam atat.
Vizitator

albumul

Mesajde Vizitator » Mar Aug 21, 2001 3:46 pm

am pus albumul spitalului de urgenta online
cine vrea adresa sa imi dea un mail sau un mesaj personal!!!
Vizitator

Re: Re: Spitalul de urgenta

Mesajde kris » Vin Dec 12, 2003 11:55 am

Initial trimis de
Al dracu de original e Helciug mai ales cu piesa "Prietenii" care s-a dovedit in direct la TV ca e copiata nota cu nota dupa o trupa din Portugalia.

nu cred ca ai observat ca si el era surprins cand a auzit varianta aceea. cel mai probabil a asculta-o si i-a ramas intiparita in minte fara sa isi dea seama. dar la ei este vorba de o singura melodie, spre deosebire de multi altii care traiesc din cover-uri. ceea ce e scarbos
"cata luciditate atata drama; cata prostie atata melodrama"
kris
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Dec 12, 2003 12:05 pm

sau puate ca intr-o nuapte a intrat intr-un contact telepatic cu tipu din portugalia care canta melodia. si a doua zi ia venit in cap melodia,care iel nustia ca ie copiata, a crezut ca a visat-o.
si acu 2 ani astia-l acuzau de furt...ce urat
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

lipsa

Mesajde kris » Dum Mar 28, 2004 11:50 am

animaloo scrie:sau puate ca intr-o nuapte a intrat intr-un contact telepatic cu tipu din portugalia care canta melodia. si a doua zi ia venit in cap melodia,care iel nustia ca ie copiata, a crezut ca a visat-o.
si acu 2 ani astia-l acuzau de furt...ce urat

cand nu ai nimic de aratat e usor sa arunci cu pietre si sa critici. nu este singurul care a copiat o melodie, dar este printre putinii care au reusit sa faca un cover care sa sune mai bine decat originalul. nu spun ca plagiatura e un lucru de laudat, dar nici nu trebuie sa ii injuram pe cei care realizeaza un lucru atat vreme cat noi nu suntem in stare de nici macar atat.
parerea mea: Helciug e un tip talentat. :U
"cata luciditate atata drama; cata prostie atata melodrama"
kris
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Mar 28, 2004 11:59 am

kirs, ai revenit? nici nu stiii ce dor ne-a fost de tine! nebunule! :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii