Laurentziu Dutza si Animal X

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

[Cititi mai jos inainte de a vota] Canta Laurentiu Duta in "Sa pot ierta - Animal X"?

DA
24
60%
NU
16
40%

Voturi totale : 40

Laurentziu Dutza si Animal X

Mesajde Dj50 » Joi Ian 03, 2002 6:49 am

Am observat in ultima "capodopera" a baietilor de la Animal X o voce care suna mai mult decat ciudat. Stiind ca mult prea talentatul Laurentiu Dutza (3SE) le face melodiile am download-at piesa, am taiat bucata cu pricina am aplicat un efect care cred eu ca este efectul invers celui folosit si am ajuns la concluzia ca vocea ii apartine acestuia.

Poate sunt eu prea obosit sau poate am o imaginatie prea bogata.

Faceti click aici pentru a asculta dovada [marime aprox. 29kb]. Sunt doua bucati puse una dupa alta - prima este vocea prelucrata de mine, a doua este originalul. Ascultati de cateva ori si dati-va si voi cu parerea.

Deasemenea sunt oameni care ne scriu ca un pasaj din melodia aceasta ("Sa pot ierta" cred ca se numeste) ar fi copiata dupa Faithless - We come one. O sa revin cu dovada in cateva zile.
Dj50
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Ian 03, 2002 2:47 pm

Pai nu ma mira...
Baietii de la AnimalX stiu cumva sa cante? Crdeam ca doar danseaza !
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde gabuba » Joi Ian 03, 2002 6:20 pm

fara nici o indoiala Duta este, oricum se shtia shi de la radio...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

duta la sigur

Mesajde Madalina » Vin Ian 04, 2002 12:14 am

eu cred ca tot duta canta partea aia ...
Coffee ... chocolate ... MEN ... somethings are better RICH
Madalina
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Ian 04, 2002 12:39 am

Inseamna ca formatia ar trebui sa-si schimbe numele in AnimalDuta. Sau Duta the Animal. :)
Aliosha

Mesajde gabuba » Vin Ian 04, 2002 1:17 am

sau duta x
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde speedo » Vin Ian 04, 2002 5:11 am

mda...piesa este intr-adevar copiata dupa faithless...mai ales sintetizatorul...suna la fel...si notele sunt aproximativ aceleasi...nu mai spun de percutzie...dar sa lasam asta...ce e prima data...dar de efectul de nai de la enigma?...ce parere avetzi...e folosit in 'iubirea mea' ... si il mai gasim in alte 5 6 melodii romanesti...daca le putem spune melodii...oricum duta stie muzica...dar din cand in cand mai da si cu bata in balta...si din pacate da cam des...parerea mea este ca animal X prin cu brio la pustoaicele cu mintea in pioneze...technomanii adevaratzi nu sunt impresionatzi de asa ceva...si by the way...pe cand un topic despre muzica techno ???
speedo
Junior Member

Melodia copiata

Mesajde Dj50 » Sâm Ian 05, 2002 12:12 am

Am in sfarsit "dovada".
.Click aici pentru ea.

Exista unele diferente, dar in mod clar o asemanare de stil. Nu stiu daca ajunge sa o trecem la "Melodii copiate" . Astept parerile voastre.
Dj50
Junior Member

Mesajde Andrada The Dev » Sâm Ian 05, 2002 8:02 am

are dreptate Aliosha! u're a guy right? do u really eat babies? just wondering:eek: :cool: :p:
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Re: Melodia copiata

Mesajde Guppy » Mar Ian 08, 2002 10:31 am

Initial trimis de Dj50
Am in sfarsit "dovada".
.Click aici pentru ea. Exista unele diferente, dar in mod clar o asemanare de stil. Nu stiu daca ajunge sa o trecem la "Melodii copiate" . Astept parerile voastre.

"a exagera" iti spune ceva? :rolleyes:
Guppy

Mesajde Aliosha » Mar Ian 08, 2002 2:25 pm

Initial trimis de Andrada The Dev
are dreptate Aliosha! u're a guy right? do u really eat babies? just wondering:eek: :cool: :p:

Sometimes :bok:
Aliosha

Mesajde Andrada The Dev » Mie Ian 09, 2002 10:03 am

ok (:eek: ), Aliosha, just wondering, i am a very curious person. Apropo, cum e Montrealul? shi mey! nice signature!
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Ian 09, 2002 10:42 am

Initial trimis de Andrada The Dev
ok (:eek: ), Aliosha, just wondering, i am a very curious person. Apropo, cum e Montrealul? shi mey! nice signature!

Cum sa fie... frumos, mai agitat decat Toronto dupa parerea mea. Un singur dezavantaj major: urasc franceza.
Aliosha

Re: Melodia copiata

Mesajde testoasa » Vin Ian 11, 2002 2:07 am

Initial trimis de Dj50
Am in sfarsit "dovada".
.Click aici pentru ea.

Exista unele diferente, dar in mod clar o asemanare de stil. Nu stiu daca ajunge sa o trecem la "Melodii copiate" . Astept parerile voastre.

Hmmmmm.... La inceput mi s-a parut o asemanate destul de evidenta... Dar, totusi, cred ca e folosita doar aceeasi tehnologie, aparatura etc., nu e copiata melodia deloc!!! Asta ar insemna sa fie copiata si dupa Scooter-"Posse"!!! Oups, sper ca nu v-am dat idei!!!
:bok: :bub: :angel:
Vreau sa stii ca imi pare rau... Ai ramas sufletul meu...
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
testoasa
Junior Member

Re: Re: Melodia copiata

Mesajde n3aGabitz » Vin Ian 11, 2002 3:55 am

este uimitor faptul ca de fiecare data cand o piesa romaneasca suna cu una "straina" toata lumea face atata galagie...cum zicea un filozof mai sus "exagerari"! Dar de ce nu faceti gura si cu piesele straine car sunt copiate dupa alte piese straine? Numai dupa Darude cati au copiat, sau dupa 666......si ca tot e vorba de piese copiate hai sa va mai zic eu unele ro copiate!

Aproape tot albumul trupei Activ e inspirat din Faithless - Insomnia
Cateva din piesele lui T-Zone sunt luate dupa Darude - Feel the beat
.nu-mi vin in cap acum altele da mai sunt.........ma simt oare mai bine acum ca am zis ce piese sunt copiate mie la fel de multa sila ca si atunci cand vad ca unii dintre voi scriu....bleah
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde rammonny » Sâm Ian 12, 2002 5:50 am

nu e piesa copiata....ce ?ca seamana f putin acea bucata din piesa?ee,nu-i nimic!
in leg. cu vocea,chiar nu stiam cui ii apartine,dar conform dovezii,se pare ca e vocea lui Laurentiu.....nu vad de ce ar conta,la urma urmei,sunt doar 2 versuri din intreaga melodie....Probabil le-a cantat el pt. ca Serban avea vocea prea groasa sau eu stiu?!?
in fine,nu conteaza(cel putin pt. mine)
chiar nu vad de ce ar conta daca e vocea lui Laurentiu sau a lui Serban!
rammonny
Junior Member

Mesajde testoasa » Sâm Ian 12, 2002 6:59 am

Pt. Original: Piesa Activ- Lumini albastre este copiata identic dupa piesa XPlore-Liberation!!! Doar Animal X au spus ca noua piesa va avea un sound mai nou, cum vroiati sa sune, ca o manea? LOlz
Vreau sa stii ca imi pare rau... Ai ramas sufletul meu...
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
testoasa
Junior Member

Daaa...ce conteaza?

Mesajde Suryia » Sâm Ian 12, 2002 7:18 am

Piesa e a trupei AnnimalX , dar ce conteaza daca o canta sau nu AnnimalX?!?...rammonny..."mi-a placut cum ai judecat"...
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Ian 12, 2002 7:55 am

Dar ce AnimalX chiar canta??????????? Oh My God, trebuie sa-mi revizuiesc cunostinetele muzicale.
Aliosha

Re: Laurentziu Dutza si Animal X

Mesajde Vizitator » Sâm Ian 12, 2002 10:21 pm

Initial trimis de Dj50
Am observat in ultima "capodopera" a baietilor de la Animal X o voce care suna mai mult decat ciudat. Stiind ca mult prea talentatul Laurentiu Dutza (3SE) le face melodiile am download-at piesa, am taiat bucata cu pricina am aplicat un efect care cred eu ca este efectul invers celui folosit si am ajuns la concluzia ca vocea ii apartine acestuia.

Poate sunt eu prea obosit sau poate am o imaginatie prea bogata.

Faceti click aici pentru a asculta dovada [marime aprox. 29kb]. Sunt doua bucati puse una dupa alta - prima este vocea prelucrata de mine, a doua este originalul. Ascultati de cateva ori si dati-va si voi cu parerea.

Deasemenea sunt oameni care ne scriu ca un pasaj din melodia aceasta ("Sa pot ierta" cred ca se numeste) ar fi copiata dupa Faithless - We come one. O sa revin cu dovada in cateva zile.

baaaa vezi sa nu te omoare fanii ca mine
sa stii ca aiurezi nici nu vreau sa vad dovada am incredere in animlele mele daca nu-ti convine scrie-mi djkosro@yahoo.com esti rauu
m-ai drzamagit!!!rau mi-ai stricat ziua
Vizitator

Re: Re: Re: Melodia copiata

Mesajde Stormy Lady » Mie Feb 20, 2002 2:03 pm

Initial trimis de original
este uimitor faptul ca de fiecare data cand o piesa romaneasca suna cu una "straina" toata lumea face atata galagie...cum zicea un filozof mai sus "exagerari"! Dar de ce nu faceti gura si cu piesele straine car sunt copiate dupa alte piese straine? Numai dupa Darude cati au copiat, sau dupa 666......si ca tot e vorba de piese copiate hai sa va mai zic eu unele ro copiate!

Aproape tot albumul trupei Activ e inspirat din Faithless - Insomnia
Cateva din piesele lui T-Zone sunt luate dupa Darude - Feel the beat
.nu-mi vin in cap acum altele da mai sunt.........ma simt oare mai bine acum ca am zis ce piese sunt copiate mie la fel de multa sila ca si atunci cand vad ca unii dintre voi scriu....bleah

Ca bine zici!Se iau cam multi dupa Darude....Faza e ca finlandezul e bun de tot..poete chiar prea bun...Totushi,daca ai cd-ul si l-ai ascultat cu atentzie,ti-ai dat seama ca JS16 a contibuit mult si este intr-o piesa un sound intalnit la Sash.....
Stormy Lady
Junior Member

Si Aerophobia a copiat Mario Picotto...

Mesajde Aurolacul » Mie Feb 20, 2002 3:35 pm

Airophobia - Vine Politia a copiat in mod desgustator si rusinos parti din Mario Picotto. Nu stiu exact numele melodiei care a copiat, dar stiu sigura ca e Picotto, ca recunosc melodia. Ma seaca sincer ca nu pot face muzica faina si trebuie sa copie pe alti artisti buni, f*ck heads!
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Al3xutza » Lun Mar 04, 2002 3:05 pm

Despre vocea din melodie va pot spune sigur ca este a lui Laurentziu, dar la faza cu melodia facuta dupa Faithless nu prea sunt de acord.. Este adevarat, seamana putzin... dar oricum nu este copiata...
Al3xutza
Junior Member

Mesajde Kryszti » Lun Mar 04, 2002 3:06 pm

Initial trimis de Aliosha
Inseamna ca formatia ar trebui sa-si schimbe numele in AnimalDuta. Sau Duta the Animal. :)

EXACT! AnimalDUTA suna mai bine...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde Pache » Lun Mar 04, 2002 11:42 pm

Eh... romanii intotdeauna copiaza, folosesc sampleuri luate dupa net, pentru ca in viziunea lor, la noi, aici la tara, nu stie nimeni nimic, nu vede nimeni nimic. Pana la urma ne meritam soarta!
Ca e a lu' Duta, ca e a lu' X... cert e ca are succes la public, si asta ar trebui sa dea de gandit!
Vreau sa stii ca-mi pare raaauuuuuuu!
Pache
Junior Member

Relitate...

Mesajde Aurolacul » Mar Mar 05, 2002 12:08 am

Initial trimis de Pache
Eh... romanii intotdeauna copiaza, folosesc sampleuri luate dupa net, pentru ca in viziunea lor, la noi, aici la tara, nu stie nimeni nimic, nu vede nimeni nimic. Pana la urma ne meritam soarta!
Ca e a lu' Duta, ca e a lu' X... cert e ca are succes la public, si asta ar trebui sa dea de gandit!
Vreau sa stii ca-mi pare raaauuuuuuu!

Aha, suntem papagali, dar asta e, majoritatea publicului e prea inteligent sa aiba cunostinte muzicale si sa-si dea seama ca melodiile sunt copiate asta e problema. Uneori ma intreb daca si artistii sunt la fel caci cateodata copie cu nesimire domnle!
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

Mesajde maj » Dum Mar 24, 2002 11:37 pm

Initial trimis de speedo
mda...piesa este intr-adevar copiata dupa faithless...mai ales sintetizatorul...suna la fel...si notele sunt aproximativ aceleasi...nu mai spun de percutzie...dar sa lasam asta...ce e prima data...dar de efectul de nai de la enigma?...ce parere avetzi...e folosit in 'iubirea mea' ... si il mai gasim in alte 5 6 melodii romanesti...daca le putem spune melodii...oricum duta stie muzica...dar din cand in cand mai da si cu bata in balta...si din pacate da cam des...parerea mea este ca animal X prin cu brio la pustoaicele cu mintea in pioneze...technomanii adevaratzi nu sunt impresionatzi de asa ceva...si by the way...pe cand un topic despre muzica techno ???

de ce aveti voi impresia ca duta stie sa faca muzica?
considerati cumva dance-ul o muzica? numele spune tot (valabil si la formatii)
maj
Junior Member

Pai tre sa danseze oamenii...

Mesajde Aurolacul » Lun Mar 25, 2002 1:34 am

Ce vrei sa dansam la rock, vrem si noi muzica la care sa putem sa dansam. Dance-ul e pentru amatori, dupa mine. Daca vrei sa dansezi cu adevarat, fara farse acuma, incearca hip-hop si breakdance. Dansul care este cel mai expresiv.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

cultura...

Mesajde groove909 » Mie Iul 21, 2004 10:20 am

[quote="Aurolacul"]Airophobia - Vine Politia a copiat in mod desgustator si rusinos parti din Mario Picotto. Nu stiu exact numele melodiei care a copiat, dar stiu sigura ca e Picotto, ca recunosc melodia. Ma seaca sincer ca nu pot face muzica faina si trebuie sa copie pe alti artisti buni, f*ck heads!

undefined De curiozitate... Aurolacule, poti spune mai exact din ce piesa... sau ce pasaj de la MAURO (nu Mario!) Picotto au copiat Aerophobia?
In rest esti "de treaba"!... Hai pa.
groove909
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii