Colectionari din tuate colturile adinati linioara va
48 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
aaa stiu, ca am mai luat amenda. Dopurile le-am dat altui colectionar sa se dea mare voinic cu ficatul lui, ofer la schimb masinutza ferrarri originala, in cutie , sigilata, culoare rosu si negru cacartea.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
Interesat, Weed?
bricheta bic ireprosabila, verde si cu o doamna pardon dezbracata pe dos, fara piatra, fara gaz, fara nimic, putin crapata pe zona unde scrie bic, contra grilaj profesional stare acceptabila.
bricheta bic ireprosabila, verde si cu o doamna pardon dezbracata pe dos, fara piatra, fara gaz, fara nimic, putin crapata pe zona unde scrie bic, contra grilaj profesional stare acceptabila.
Don't hate me because I'm beautiful!
-
bad bad Annie - Junior Member
dau aparat de ras cu lama ruginita contra suprize topitop (eventual rupte).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Vand colectzie ciorapi nespalatzi de pe vremea cand eram in armata.Inca mai au mirosul specific bocancilor transpiratzi shi prafuitzi din timpul instructziei de front!Se poate trage foarte ushor cu arcul!Infigerea in tzinta garantata!Accpet la schimb cuie de tabla rezultate din daramarea ceapeurilor!Rog seriozitate!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
ofer pt ciorapi una bucata lada cuie, cu mentiunea ca sunt indoite, dar se pot indrepta prin infigerea lor in pamant sau in nisip, dupa cunostiinta fiecaruia. plus bonus 3 pungi sparte cu imprimeu michael jackson pe ambele parti.
-
weed13 - Mesaje: 1868
astept colectionarii din toata tara de spite de bicicleta sa mi se alature, si astfel sa pune pe picioare cea mai mare colectie din tara de acest gen.
P.S. dau la schimb 58 de perechi pulpe de paianjen contra fire de par din palma
P.S. dau la schimb 58 de perechi pulpe de paianjen contra fire de par din palma
-
Nou,
de multe ori te-ai gandit 5 minute sa-ti incepi propria colectzie de oriceuri?
Da, atunci trimite 991$ pe meil la nuetzeapa@preamare.com, pretz psihologic, sau echivalentul in euro, si itzi potzi incepe si TU colectzia ta de ceva surprizzza.
rog si ofer seriozitate(adica chesh-un mana)
de multe ori te-ai gandit 5 minute sa-ti incepi propria colectzie de oriceuri?
Da, atunci trimite 991$ pe meil la nuetzeapa@preamare.com, pretz psihologic, sau echivalentul in euro, si itzi potzi incepe si TU colectzia ta de ceva surprizzza.
rog si ofer seriozitate(adica chesh-un mana)
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
dau zi ocupata cu 1000 de trebi pe 4 ore de plaja la ibitza. garantez ocupare a zilei 200%. ma multumesc si cu 3 ore juma.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
tester scrie:Nou,
[email]nuetzeapa@preamare.com[/
rog pe domnu tester sa zica parola care se cere pe saitu ala. ca am vrut sa trimit banile da nu m-o lasat de aia ca nu am parola.
si ca tot veni vorba, daca cineva este interesat de cutii de conserve de pateu goale (oferta nelimitata pentru studenti, pentru aialalti la fel) sa ma contacteze. astept oase de testoasa sau inotatoare dorsala de rechin.
-
tester scrie:Nou,
nuetzeapa@preamare.com
rog pe domnu tester sa zica parola care se cere pe saitu ala. ca am vrut sa trimit banile da nu m-o lasat de aia ca nu am parola.
si ca tot veni vorba, daca cineva este interesat de cutii de conserve de pateu goale (oferta nelimitata pentru studenti, pentru aialalti la fel) sa ma contacteze. astept oase de testoasa sau inotatoare dorsala de rechin.
-
tester scrie: nuetzeapa@preamare.com
-
eu vand crocodil bleu calendaristic shi popocatepetl de colectzie. Ashtept provincia
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Vand familie melci: tata melc, mama mealca, copil melc, contra familie tenii : tata tenie, mama tenie, copil tenie. Vaccinati. Se accepta si oxiuri si euglene curcubeiate.
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
paiacecu scrie:Vand arbore de cauciuc inalt de doi metri,in productivitate maxima!La doo trei luni face cate o pereche de anvelope Pirelli .
Ma bag, da sa nu fie sterp sau mai stiu eu ce corcitura, sa scuipe numa de-ala mici de bicicleta.
weed saitu este in constructzie si am pus parola sa nu fiu inundat cu cereri, pentru interesatzi totusi pass: supercalifragilistiespicalidoso2004, ca supercalifragilistiespicalidozo era luat, o dovada in plus ca nuetzeapa.
necko cu ibiza tre sa-ti placa, caldura si umezeala, te bagi?
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
ma bag, fara sa stau pe ginduri. mai ales caldura.
dar de ce nu-i spui lui weed ca si parola supercalifragilistiespicalidoso2004 e falsa, sau poate nu stii nici tu. eu cu asta accesez meripopinsseintoarce IV unde gasesc tot ce vreau. dar mai ales shei de poney pitici si potcoave aferente. tot aici am gasit o gramada de grilaje, nu stiu de ce nu cauta bb annie aici, sau poate nu stie nici ea. ce n-am gasit e poza cu spitze de roti de bicicleta atasate la shareta. asadar, daca aveti aceasta poza o vreau la schimb cu shareta.
dar de ce nu-i spui lui weed ca si parola supercalifragilistiespicalidoso2004 e falsa, sau poate nu stii nici tu. eu cu asta accesez meripopinsseintoarce IV unde gasesc tot ce vreau. dar mai ales shei de poney pitici si potcoave aferente. tot aici am gasit o gramada de grilaje, nu stiu de ce nu cauta bb annie aici, sau poate nu stie nici ea. ce n-am gasit e poza cu spitze de roti de bicicleta atasate la shareta. asadar, daca aveti aceasta poza o vreau la schimb cu shareta.
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
astept oferte pt bucati de piele tatuata cu modele tribale, plus mandria colectiei, una bucata femeie goala, cu picioarele in jurul buricului. astept dopuri de ceara de preferabil in forma de hexagon (da nu musai).
si un pic offtopic, nu inteleg de ce vechii colectionari nu mai doresc sa ne intalnim sa mai facem schimb de informatii si alte alea in legatura cu colectiile noastre frumuase.
si un pic offtopic, nu inteleg de ce vechii colectionari nu mai doresc sa ne intalnim sa mai facem schimb de informatii si alte alea in legatura cu colectiile noastre frumuase.
-
48 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii