monk depeseste varsta puberatii ! LA MULTI ANI !
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
monk depeseste varsta puberatii ! LA MULTI ANI !
Dupa cum probabil nu stiti monk a fost padawanul meu si l-am invatat putinele lucruri pe care le stiu eu...asemeni cum Obi-Wan l-a invatat pe Darth Vader. Dar acum el a devenit mai bun decat maestrul sau...asa ca-l declar si pe el Jedi...acum ca a implinit 16 ani....iar eu imi voi concentra atentia asupra unui alt ucenic.
Nu stiu de ce am bagat aceastra introducere fara rost. De fapt doream sa-i urez La multi ani si fu*e-le tu pe toate, tanarului monk...care astazi implineste 16 ani.
Bah...sper sa ai bunul simt si sa dai petrecere. Deja am vorbit cu Hades...si punem 1,5 milioane de caciula..sa-ti luam ceva frumos.
La multi ani ! :kiss:
Nu stiu de ce am bagat aceastra introducere fara rost. De fapt doream sa-i urez La multi ani si fu*e-le tu pe toate, tanarului monk...care astazi implineste 16 ani.
Bah...sper sa ai bunul simt si sa dai petrecere. Deja am vorbit cu Hades...si punem 1,5 milioane de caciula..sa-ti luam ceva frumos.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
...
abia astept sa mergem la ziua lu monk sper ca o invita si pe colega lui ( http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=9090 ) sa ii arat ce nu a vazut in viatza ei de minora
la multzi ani baaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
PacE

PacE
There is no save game in real life...
- Hades
La Multi Ani, Monk!
sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti, sa fii sanatos, frumos, iubit si norocos! tu nu trebuie sa faci decit un singur lucru. sa nu te schimbi niciodata! (mah, nu la haine ma refeream
)
sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti, sa fii sanatos, frumos, iubit si norocos! tu nu trebuie sa faci decit un singur lucru. sa nu te schimbi niciodata! (mah, nu la haine ma refeream

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
cezarica, crestea-ti-ar mintea si poola de ziua ta !
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Oribilul Mosh scrie:Dupa cum probabil nu stiti monk a fost padawanul meu si l-am invatat putinele lucruri pe care le stiu eu...asemeni cum Obi-Wan l-a invatat pe Darth Vader. Dar acum el a devenit mai bun decat maestrul sau...asa ca-l declar si pe el Jedi...acum ca a implinit 16 ani....iar eu imi voi concentra atentia asupra unui alt ucenic.
... Moshule mersi mult mult ... dar dupa cum stii Darth Vader l-a omorat pe Obi Wan ... asa ca : Cand ne vedem ? ]abia astept sa mergem la ziua lu monk sper ca o invita si pe colega lui ( http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=9090 ) sa ii arat ce nu a vazut in viatza ei de minora
PacE[/QUOTE]
O sa vina o sa vina .. da deocamdata sa vad cum si cand imi fac ziua ... probabil prin septembrie.\
Love2Fly scrie:La multi ani co**e! sa ne traiesti, sa cresti mare si frumos, sa ai pe viitor de 10x mai multe femei ca acum + sa castigi la loterie si sa spargi toti banii cu femeile. "carpendiem" si La multi ani!
Femei am ... tre sa vina si banii .... se ofera cineva ? :yD
gabuba scrie: la multi ani, ba!
Sa fie

Weet-Weet scrie: La multi ani pustiule ! Sa cresti mare si sa fii fericit !
Pana nu vii in buciarest sa facem ce mi-ai primis ]La Multi Ani, Monk!
sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti, sa fii sanatos, frumos, iubit si norocos! tu nu trebuie sa faci decit un singur lucru. sa nu te schimbi niciodata! (mah, nu la haine ma refeream )[/QUOTE]
Ce te facea sa crezi ca as fi vrut sa ma schimb ? ... mi-am schimbat io avataru ala cu poola cand m-ai rugat ? NU ! ... eh ... nici de schimbat nu ma schimb .
Mig29 scrie:La Multzi Ani Monk sa crejti mare shi tot ce itzi doresti!Numa bine..
Am cresctu frate ... 1.90 .... si cica mi-a zis nea doctor ca ajung la 2.00-2.05
Shaki scrie:La multzi ani Monk, te pup !
Sa fii fericit, si sa ai o zi super!
Si io sper sa am am ziua asa cum vreau ...
[Quote=memetShol] al dreaq, facusi 16 ani...lamultzean ba[/QUOTE]
Se mai intampla ...
piskeshu scrie:la multzi ani, baiatule! sa fii fericit!
mersi

[Quote=dark_soul]la multzi ani si la multzi bani...[/quote]
sa fie...
sly scrie:la multzi ani monkule ...
sa ai parte de cat mai multe femei
Mai vrei poze cu gagicamea ?
eyewithness scrie: cezarica, crestea-ti-ar mintea si poola de ziua ta !
creste creste ... da nu stiu care din ele ... tind sa cred ca amandoua
k@tzy scrie:LA MULTI ANI MONK!!!!!!
sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti...de bani, noroc si fete frumoase!!!!
multi ani traiascaaaaa...multi ani traiascaaaaa....laaaaaaa muuuuultii aaaaniiii....!
Multumesc k@tzy .. esti o dragutza ... :yD ... pot avea parte si de tine ? :con:
____________________________________________________________________________________________________
Pentru cei interesati azi in jurul orei 1 juma - 2 o sa ma vada ori la universitate ori pe langa izvorul rece imbracat in haine de iarna cu inca niste colegi ... asa ca o mica petrecere inainte sa plec. Pozele diseara ...
Sa moara bibi ... cred ca e cel mai mare post al meu de pana acu .
-
monk - Mesaje: 2747
La multzi ani MONK!
Multi bani,k asta iti doresti...(da` nu banii aduc fericirea...ci femeile:P),multe gagici si din partea mea multe pupicuri dulci.
Sa ne traiesti!
Multi bani,k asta iti doresti...(da` nu banii aduc fericirea...ci femeile:P),multe gagici si din partea mea multe pupicuri dulci.
Sa ne traiesti!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Acu ca mai sunt cam 6 minute din ziua mea ... vreau sa le multumesc tuturor celor care mi-au urat la multi ani ... bani .. femei .. penetrari si alte bauturi ...
asa ca ...
Va multumesc !
asa ca ...
Va multumesc !
-
monk - Mesaje: 2747
Iar cu intirziere: La multi ani, monkule! Sa ai parte de ce am avut eu la 16 ani!! 

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
pojar ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
argh...ca de obicei eu sunt in contra-timp......double argh....
monk tata, sa ai parte de tot ceea ce itzi doresti tu pe lumea asta.....sanatate,bani,femei(sau barbatzi),alcool,droguri.....in ce ordine vrei tu....numa'bine
monk tata, sa ai parte de tot ceea ce itzi doresti tu pe lumea asta.....sanatate,bani,femei(sau barbatzi),alcool,droguri.....in ce ordine vrei tu....numa'bine
-
cutuma© - Mesaje: 3047
O fi ceva gigea prin titan. *lol*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii