atlantida, clonarea si ardelenii

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Feb 03, 2003 8:40 am

Clonarea, daca poate fii controlata, este ceva nemaipomenit!!! Nu va dati seama cite posibilitati apar???? Eu sint pro!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Feb 03, 2003 10:00 am

pai numa gandindu-ma la riscu de a avea 2 OM pe forum si ma ia cu ameteli , deci e clar de ce parte a baricadei sunt....
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Feb 03, 2003 10:46 am

eye-ule....da´ daca ar fi 3-4 dealde robakita, thumbelina, dulcika, etc???
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Dulcika » Lun Feb 03, 2003 3:51 pm

Daca ar fi "3-4 dealde robakita, thumbelina, dulcika, etc" poate ar evolua lumea mai repede, sau din contra. :rolleyes:
Dulcika
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Feb 03, 2003 5:06 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex
eye-ule....da´ daca ar fi 3-4 dealde robakita, thumbelina, dulcika, etc???

bah tu vorbeai de clonarea umana nu? sau intelesei io eronat si gresit...
eyewitness

Mesajde Dulcika » Lun Feb 03, 2003 5:54 pm

Haha. Ma prapadesc de ras(:|
eyewitness subtilitatea ta a fost inteleasa de mine ca fiind de prost gust.
Dulcika
Junior Member

Mesajde zircon » Mie Aug 11, 2004 3:05 pm

s-o dau si eu in sf-uri!!! se zice ca civilizatia atlanta ar fi disparut ca urmare a nesabuintei cu care aceasta manevra genetica, pe care o stapanea la perfectie!!! vis a vis de clonarea umana...ce-i facut e facut! oricum se va gasi (daca nu s-a intamplat deja) un "inteligent"(a) cu bani (cica costa 1-2 mil $ un laborator) care sa produca o clona umana! eu, personal, nu sunt de acord! dar asta conteaza mai putin.
zircon
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Aug 11, 2004 3:30 pm

zircon scrie: oricum se va gasi (...) un "inteligent"(a) cu bani (cica costa 1-2 mil $ un laborator) care sa produca o clona umana

da-i idei lu jiji becali sa umple romania cu filosofi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Cristina_rock » Lun Aug 16, 2004 4:52 pm

Ca tot adusera-ti vorba de atlanti, rasa care a populat Atlantida (rasa rosie) a fost creata de catre un mare initiat extraterestru, Enki la sumerieni, Poseidon la greci, Ptah la egipteni etc., caruia i se atribuie crearea tuturor raselor umane. Mie mie greu sa cred ca populatia din Atlantida punea botu' la tehnologii avansate. Astea constituiau apanajul extraterestrilor care colonizau Pamintul la vremea respectiva. Dar despre acesti extraterestri (cel putin despre grupul de conducatori ai coloniei) se stie ca foloseau clonarea la greu. Asa se si explica de ce legendele anticilor vorbeau despre zei ca fiind nemuritori desi aceleasi legende consemnau ca baietii, la oftica, se mai omorau intre ei. Aduceti-va aminte de legenda lui Osiris, cel omorit de Seth, apoi reconstituit de catre Isis si inviat de catre Toth. Legenda are o versiune sumeriana mai amanuntita, in care zeul Dumuzi, la o paruiala cu fratele sau Marduk, este omorit de catre acesta.
Sotia lui Dumuzi, Ishtar, negasindu-l la indemina pe reparatorul de morti (corespondentul sumerian al lui Toth) care probabil era plecat la el pe planeta sa dea de mincare la ratze si nu se intorcea prea curind, a recurs la mumificarea lui Dumuzi.
Fac o paranteza, smecheria clonarilor la extraterestrii era ca ei reuseau sa transfere spiritul, corpul astral si toate cele in clona nou creata. Iar mumificarea se folosea pentru a pastra spiritul in infraastral, adica intr-o zona de unde putea fi recuperat atita timp cit trupul nu se descompunea.
Acum ginditi-va si voi ce s-ar putea intimpla daca oamenii de stiinta ar reusi performantele in ale clonarii ale extraterestrilor. Cum vi s-ar parea un Bush sau un Hitler perpetuat peste generatii?
Apropo, am uitat sa va spun, rasa alba a fost creata prin clonarea supravietuitorilor potopului adica a familiei lui Ziusudra (Noe al Bibliei) care era metis extraterestru.
De aia faceau atita caz fascistii cu rasa lor ariana care e asa si pe dincolo si se trage din extraterestri.
Cristina_rock
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Aug 16, 2004 5:26 pm

~p avea dreptate ala de zicea: "gandurile sunt cel mai mare dusman al omului". Cristina_rock, povestea ta e destul de interesanta....daca ar fi fost citita in una din cartile lu' Asimov da' pe un forum de stiintze ea trebuie argumentata. Daca ne aduci dovada ca "Astea constituiau apanajul extraterestrilor care colonizau Pamintul la vremea respectiva. Dar despre acesti extraterestri (cel putin despre grupul de conducatori ai coloniei) se stie ca foloseau clonarea la greu" atunci e bine. Daca nu, atunci e bine sa te apuci de o carte SF. Sunt convins ca va fi un best-seller :p
p.s: ma tot intreb cum, ce, cine "se stie" ?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Raz van Helsing » Lun Aug 16, 2004 8:34 pm

Totusi postul cristinei rock tine de stiinte... De stiinta oculta, mai exact... Ma incanta sa citesc astfel de posturi pe internet, in special pe un forum nespecializat... Ma bucur ca si cei cu "experienta de viata" sunt deschisi la astfel de teorii fanteziste(a se citi mari adevaruri inca cinic ascunse marelui public).
Ma bucur ca am aflat cateva detalii inca necitite pana acum de mine... Imi poti spune cartea, te rog, Cristina?(eventual cartile :) )
In privinta clonarii... Nu pot fi de acord cu asa ceva... Asta pentru ca din principiu cred ca ar trebui sa ne jucam de-a Dumnezeu doar dupa ce si ajungem Dumnezeu...
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Aug 17, 2004 10:02 am

De stiinta oculta, mai exact...

stiintza este ceva ce poate fi dovedit, de care se ocupa savantzii, stiintzele oculte is nishte michimaushi inventatzi de un grup de frustratzi care se plictisesc, creaza astfel de "teorii" si ii momesc si pe altzi frustratzi plictisitzi. aia e o poveste frumoasa SF ce e mai sus, nesprijinita de nici un argument (biensur ca o fi sprijinit de niste site-uri obscure, nu se pune).

trebuia mutat pe "proza creatzie proprie" desi se cam face varaza cu carne toata filosofia teista si multe altele.

cristina stanca, tzestoasele si corbii traiesc multe sute de ani, comparabil cu oamenii pot fi considerate nemuritoare, mai ales bietzii primitivi de ce nu le-au divinizat pe ele?

Apropo, am uitat sa va spun, rasa alba a fost creata prin clonarea supravietuitorilor potopului adica a familiei lui Ziusudra (Noe al Bibliei) care era metis extraterestru.

apropou ~p sa faci plici ~p ai vazut tu cand s-a phootut un genitor al lui noe cu un alian, huh? pe piatra ponce cu care isi radea calcaiele isus apare tot, este? ~p

(stiu, am plecat si nu ma mai intorc, incultzilor o sa muritzi in flacari cand vine sfarshitu' lumii si eo o sa fiu la adapost ~p)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Cristina_rock » Mar Aug 17, 2004 3:31 pm

Oligofren (ce nume ti-ai ales si tu, parca te injur - i se potrivea mai bine lui Danone) la noi n-au aparut prea multe carti pe tema asta. Iti recomand cartile lui Sitchin
"A douasprezecea planeta", "Razboiul zeilor cu oamenii" si "Trepte spre cer". Omul a scris 9 carti, plecand de la traducerea placutelor de lut sumeriene - este arheolog si lingvist - intr-o abordare stiintifica (nu sunt romane SF, Love2Fly) si le poti comanda pe internet, impreuna cu alte citeva sute de carti pe tema asta, scrise in ultimii 30 de ani. Tot pe internet gasesti 24000 de link-uri (daca cauti cu google cuvintul NIBIRU) la site-uri pe tema asta, dintre care unele sunt chiar beton.
Citeva link-uri gasesti si la tema "Sitchin si annunaki" care a fost cindva pe Stiinte dar a fost mutata intre timp la Aberatii prin bunavointa vreunui administrator SRI prea zelos.
Cristina_rock
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Aug 17, 2004 3:46 pm

citeva citevauri gaseshti de la ionuzza mea favorita cre... pardon, cristina rock si probabil ca bietu mod o sa faca un split si aici ca e odihnit, venit din concediu.

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=302605&postcount=59

asta de mai sus e cu dedicatzie ~p

ah si gofrenus, o mai gaseshti pe creshtina de mai sus balacarindu-se si pe alte forumuri.
si daca nu vrei sa cauti asa departe iti zic eu, e un fel de masoana care crede ca nibiru, planeta pe care a pozat-o dansa din dormitor, ne loveste curand pe totzi si daca nu ascultzi de initziatzi ca dansa o sa mori in flacari, numai ei shtiu ce trebe facut, desi scriu in romana de clasa a doua, se pretind studiosi, lingvisti, desi de sumerieni stiu mai multe si gamerii de age of empire.

ah si daca ai chef sa cauti posturile, doamna de mai sus a amenintzat de o mie de ori ca nu mai vine pe aici ca suntem prosti ca nu ascultam ce zice dansa. da' tzatza s-a nascut tzatza moare, nu se poate abtzine sa nu debiteze.

asta e, a trecut epoca in care genul asta de discutzii se purtau la coada la lapte, acum se poarta pe forumuri.

Tot pe internet gasesti 24000 de link-uri (daca cauti cu google cuvintul NIBIRU) la site-uri pe tema asta, dintre care unele sunt chiar beton.

ai grija ca is asa beton ca poti da cu capu' si ramai ca in exemplul de mai sus ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Raz van Helsing » Mar Aug 17, 2004 7:39 pm

Multumesc pentru informatii, Cristina (stiam eu ca trebuia sa intru cu username Raz van Helsing).
Mdeah, Danone, daca face Cristina parte din masonerie inseamna ca e incantata de postul tau. Asa de bine sunt unii dresati ca ajung sa faca alergie la adevaruri. In flacarile din interior ardem in fiecare zi si ne simtim confortabili cu invadilitatea noastra crescanda. Da, cultura iti faci la scoala, cultura iti faci din jocuri. Cine joaca J.Deere American Farmer, de exemplu, face o cultura de porumb traznet. Frumoasa e negarea si sfanta ignoranta... Ah, Doamne, atatea privilegii umane am pierdut! Oh well, can't win'em all...
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii