MASCULII!
NUmai tipi mishto, bine claditzi, cu plete.... yummy.
Restu' populatziei feminine ce zine?
chestia cea mai mishto din LOTR
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
chestia cea mai mishto din LOTR
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
mie cea mai misto chestie mi s-a parut genericul.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
e thread ecslusivist?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
daca tu te simtzi femeie, vezi ca sunt nishte chestii bune despre TS pa cmeu
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Am revazut de curand toate cele trei parti si park mi-au placut mai putin.
Mi-era simpatic Aragorn, dar in partea a treia m-a enervat...
Eowyn se straduia sa faca si ea ceva, si chiar facea treaba buna daca ne gandim cum i-a zis-o lu ala : "I am no man..." si l-a killarit. Si el o lua cu tot felu de vrajeli ieftine: asta nu e destinu tau, asta nu e treaba ta... Sa fi fost eu Eowyn, nu doar k ii spuneam vreo doua, dar nici n-aveam ce discuta cu el.
Elfii erau dragutzi.
Mi-era simpatic Aragorn, dar in partea a treia m-a enervat...
Eowyn se straduia sa faca si ea ceva, si chiar facea treaba buna daca ne gandim cum i-a zis-o lu ala : "I am no man..." si l-a killarit. Si el o lua cu tot felu de vrajeli ieftine: asta nu e destinu tau, asta nu e treaba ta... Sa fi fost eu Eowyn, nu doar k ii spuneam vreo doua, dar nici n-aveam ce discuta cu el.
Elfii erau dragutzi.

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii