Canadianul cu fatza de mexican si la origini roman implineste 23 de ani
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Canadianul cu fatza de mexican si la origini roman implineste 23 de ani
La multi ani, Dany S !
Iti doresc multa sanatate, sa primesti de ziua ta o masina de lux si sa ajungi sa bei o bere alaturi de mine in Montreal. ;d
Iti doresc multa sanatate, sa primesti de ziua ta o masina de lux si sa ajungi sa bei o bere alaturi de mine in Montreal. ;d
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Mersi mult Moshule
chiar tocmai am scris pe locomotive, dau refresh la mesaje noi si ce-mi apare.....nici nu m-am prins ca am un thread dedicat!
Si lasa ca apuc eu sa vin in tzara si te-imbat numai cu Sleeman (apropo, sa-mi zici dacaa ti-a placut) macar atat cat pot sa aduc in bagaj
siu sa dea Dumnezeu sa fie cum zici tu, sa ma trezesc maine dimineatza cu un Lexus nou-noutz
chiar tocmai am scris pe locomotive, dau refresh la mesaje noi si ce-mi apare.....nici nu m-am prins ca am un thread dedicat!
Si lasa ca apuc eu sa vin in tzara si te-imbat numai cu Sleeman (apropo, sa-mi zici dacaa ti-a placut) macar atat cat pot sa aduc in bagaj
siu sa dea Dumnezeu sa fie cum zici tu, sa ma trezesc maine dimineatza cu un Lexus nou-noutz
-
Dany_S - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
La multi ani, Dany S !
sa fii sanatos, norocos si fericit si sa-ti implinesti tot ce-ti doresti!
ia spune, ai primit Lexusul?
sa fii sanatos, norocos si fericit si sa-ti implinesti tot ce-ti doresti!
ia spune, ai primit Lexusul?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
la multzi ani shi sa-tzi creasca mare tot ceea ce-tzi doreshti
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Haappy biiirthday toooo youuu,
Haappy biiirthday toooo youuu....
Haappy biiirthday toooo youuu....
Don't hate me because I'm beautiful!
-
bad bad Annie - Junior Member
Annie, canta-i ceva lu Dany de ziua lui...sa fie convins ca tu esti. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Mersi mult tuturor pt urari !!!!!
Necko - nu din pacate tot ala vechi al meu era in parcare.....e asta e, poate la anul....sau cine stie, daca o fii Moshu darnic la iarna (Mosh Craciun bineinteles, nu cel de pe funclub :p ) cine stie......
Annie - serios canta ceva si posteaza in thread aici, te cred ca esti tu, nut-i fa griji
Mersi mult inca o data, si va urez la toti numai bine!
Necko - nu din pacate tot ala vechi al meu era in parcare.....e asta e, poate la anul....sau cine stie, daca o fii Moshu darnic la iarna (Mosh Craciun bineinteles, nu cel de pe funclub :p ) cine stie......
Annie - serios canta ceva si posteaza in thread aici, te cred ca esti tu, nut-i fa griji

Mersi mult inca o data, si va urez la toti numai bine!
-
Dany_S - Junior Member
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii