Cele mai bune tigari
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cele mai bune tigari
Ziceti care va plac voo cel mai tare si mai tare din toate marcile astea care este!Fabricate-n Romanica,eu votez pentru Winston si ... Marlboro,depinde de starea mea de spirit.Voi?
Spuneti daca ati mai vazut si tigari ciudate,cum sunt alea ... cu filtreu verde de exemplu , mentolate si ieftine , nu stiu cum le zice !
Spuneti daca ati mai vazut si tigari ciudate,cum sunt alea ... cu filtreu verde de exemplu , mentolate si ieftine , nu stiu cum le zice !
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Indiene?sunt bune?Kenturile nu-mi plac de doi lei,nu stiu de ce.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
Tigarile indiene sunt bunicele, sunt aduse din statele unite, fabricate de catre nativi, sa nu se faca confuzie cu indienii din India:)...sunt ieftine pt ca aici nativii nu platesc taxe la Guvern, e ilegal sa cumperi de la ei, dar noi le luam pe shustache :p
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
ilegal sa cumperi si legal sa vinzi?
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
Pumpk|n scrie:Tigarile indiene sunt bunicele
Dam voie sa te contrazic. Sunt varza!!! aduc a Viceroy romanesc :p
Mie imi plac Camel-urile, sunt cele mai fine si nu te impregneaza cu miros :p cre'ca ma duc chiar acum sa cumpar doua pachete pt zile negre.
-
Love2Fly - Junior Member
Tigarile Bronco pe care le-ai fumat de la mine, intr-adevar sunt cam nashpa, dar cele la punga, albe sunt bune...nu vb unde nu stii:p...
Legal e pt ei LiL~Baby, pt ca sunt pe teritoriu lor, ilegal este pt Canadieni pt ca nu platesc taxe la guvern.
Legal e pt ei LiL~Baby, pt ca sunt pe teritoriu lor, ilegal este pt Canadieni pt ca nu platesc taxe la guvern.
That's my ShiT
-
Nimic nu e la fel de bun ca o tigara fara tutun !, fumatzi atat cu trupul, cu mintea si cu spiritul, fumatzi ceea ce trebuie ... EXEMPLU DE RECLAMA OARBA ! ... "stay tuned for more information"
Profesional oricum oriunde oricind .
-
superbiggy - Junior Member
yives saint laurent mentolate si more.. restu-s destul de naspa
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Rothmans Internationals sunt cele mai bune tigari!!!!!...aici nu se gasesc, aveau in aeroportul din Chicago la Duty Free, dar n-au vrut sa ne vanda.au zis ca fac delivery de tigari la porti incepand cu ora 10 seara, avionul nostru decola mult mai devreme,..deci am avut ghinion...

That's my ShiT
-
bine frate asasin,hai sa ne fumam parcurile!
tigarile din ro sunt de doi lei,recunoasteti?
tigarile din ro sunt de doi lei,recunoasteti?
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
Migule era vorba de ţigări fabricate-n Romania iar Muratti Ambassador ma indoiesc pană la a mă frange că-s făcute aici.
n-am fumat din toate produsele de pe piaţa romanească de tutun, da zic eu c-am fumat destul să-mi pot da cu părerea Camel(king size) pt. full flavor iar pt. lights Parliament.
n-am fumat din toate produsele de pe piaţa romanească de tutun, da zic eu c-am fumat destul să-mi pot da cu părerea Camel(king size) pt. full flavor iar pt. lights Parliament.
- nodingat
in fiecare tzara tzigarile se fac in functzie de gustul consumatorilor. in ro se pare ca majoritatea prefera tzigarile ushor dulcege shi putzin mai slabe. inainte era mirajul de a fuma o tzigara buna, accesibila doar pe piatza neagra la pretzuri de "scandal". in momentul in care te obishnuieshti cu o marca din diferite motive gen gust/pretz etc ramai oarecum fidel pana cand se apuca baietzii shi schimba retzeta de preparare sau pana dai de altceva care te satisface mai mult. cea mai buna tzigara a fost acu vreo cateva zile cand a gasit mama un pachet de kent de o vechime asha cam la vreo 10 ani cel putzin. tutun uscat, retzeta veche, 2 fumuri shi deja ziceai ca fumezi altceva.
in rest ...lucky rulz
in rest ...lucky rulz
i kjærlighet med bubuletz og dra fremme inn i B
-
ssonja - Mesaje: 152
Ai dreptate Pumpkin ! Rothmans International sunt bune ! Gasesti si in Romania, chiar in Bucuresti ! ...........vezi intersectia Th.Pallady cu N.Grigorescu.
Trebuie sa va zic ca tigarile astea sunt chiar bune si ametesc fetele fara sa si dea seama ! Ele zic ca sunt bune, ca nu sunt tari, da' dupa 10 minute de stat de vorba cu ele incepi sa ti dai seama ca incep sa rada din orice si sa ti zica niste chestii care ti le ar fi zis numai daca erau bete.
Ca tot veni vorba de betie.....ador fetele care ametesc din tigari si dupa ce le zici nu recunosc ! Ma prapadesc de ras !
Trebuie sa va zic ca tigarile astea sunt chiar bune si ametesc fetele fara sa si dea seama ! Ele zic ca sunt bune, ca nu sunt tari, da' dupa 10 minute de stat de vorba cu ele incepi sa ti dai seama ca incep sa rada din orice si sa ti zica niste chestii care ti le ar fi zis numai daca erau bete.

- Serban
- Junior Member
Jadore,nu cred ca ai vrea sa fumezi more din romania,de alea puturoase.sau despre alea vorbeai?
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii