Acum un an nu am vrut sa ii facem subiect pentru ca era prea "mic" ...
Anul asta :
oribilul_mosh: sa nu-i faci subiect la jidan...ca-i fac eu
monk : ba ii fac io
oribilul_mosh: nu
monk : ba da
monk : ba da !
oribilul_mosh: tu nu scrii frumos
monk : ba da
oribilul_mosh: am scris deja
oribilul_mosh: eu ii fac
monk : nu
monk : eu
oribilul_mosh: ba eu
Asa ca ne-am hotarat sa-i facem impreuna !
Dupa cum urmeaza :
Astazi, chiar de ziua Romaniei, isi aniverseaza ziua de nastere un jidan. Nu e cu nimic diferit fatza de altzi jidani. E la fel de calic ca oricare dintre semenii sai. N-a dat nimic in viatza lui. Vine la intalniri forumiste cu 20 mii, bea 3 beri si mananca un meniu la KFC si pleaca acasa cu suma tripla fatza de cea cu care a venit.
Cand merge la munte prefera sa manance paine goala si sa caute monede de 1000 de lei cazute prin masina mea. Prefera 5 mici si o bere decat o partida de sex cu Titina.
Oricum, chiar si avand in vedere cele mai sus mentionate...unii dintre noi, printre care ma numar si eu, l-au indragit pe jidanul nostru.
De ziua sa ii urez :
- sa ramana la fel de norocos...ca in seara in care am venit pe ceatza de la Brasov si am mers cu 130 km/h.
- sa fie la fel de chitros in continuare...ca sa am cu cine ma lua la intrecere
- sa o dea pe Titina, dar doar daca Titina accepta sa dea la sfarsit 5 mici si 1 bere
- sa ajunga impreuna cu mine...la destinatia din serialul nostru
La multzi ani, Hades !
....si schimba in poola mea 100 de euro. Doar e ziua ta !
Moshu
ba hades, pula mea .. nu prea ma pricep la dedicatii and shit .. da vreau sa stii ca iti zic un sincer lamultzean jidanesc (shakure slindoim) :yD... asa ca da si tu o bere nu fi chitra ca doar e ziua ta si si a romaniei
monk