Decret...imi pare rau ca ti-am dat ignore..dar esti prea'pishat !

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Decret...imi pare rau ca ti-am dat ignore..dar esti prea'pishat !

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 12, 2004 12:36 am

Baiatule..cand eu ma trezeam noaptea sa vad cum Romania batea Columbia si Argentina pe Rose Bowl....sau cum Roberto Baggio a ajuns cativa ani mai tarziu sa faca reclama unui cunoscut whisky ..datorita unui eveniment petrecut pe acelasi stadion...in singura finala de campionat mondial ce a necesitat lovituri de la 11 m....tu erai clasa I si invatai abecedaru. Si bineinteles te culcai la 8 seara.
Ca tu cauti pe google numele stadionului care a gazduit finala mondialului din '94...nu inseamna ca toti o facem !

O sa-mi para rau ca n-o sa mai am cu cine vorbi despre romantism pe YM...dar asta e.

Recunosc ca est priceput la fotbalul actual...dar mai ai de invatat multe din fotbalul adevarat...jucat de marile legende de alta data !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde LoveVerde » Dum Dec 12, 2004 5:28 am

pt asta i-ai dat ignore? LOL
I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
I simply like to see myself exist.
LoveVerde

Mesajde baixinho© » Dum Dec 12, 2004 10:05 am

eveniment mai important chiar decat alegerile. va da-ti seama? acum, ca shtiu treaba aia, o sa pot dormi linishtit la noapte.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde kahlan » Dum Dec 12, 2004 10:06 am

Cre ca in curand apare shi un subiect dedicat mie:D
kahlan
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Dec 12, 2004 10:07 am

~p + :cry:

Asha pt cultura ta moshule, shi eu ma sculam noaptea sa vad meciurile romaniei, deshi aveam 8 ani pe-atunci. Tu la 8 ani cantai ode lui Ceaushescu pe la scoala, faceai bancuri proaste cu tovarasha educatoare shi aveai poster cu Nicu Alifantis pe usa de la dormitor.

Get a life....geez
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde baixinho© » Dum Dec 12, 2004 10:13 am

D€CR€T scrie:aveai poster cu Nicu Alifantis pe usa de la dormitor

dar niciodata nu shtia cine este ala.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 12, 2004 10:18 am

D€CR€T...

Da..sunt sigur ca te sculai tu noaptea pe vremea cand aveai 8 ani. Tu nici acum, cand ai mai mult de 18, nu stai peste ora 12.

Eu cand aveam 7 ani ma uitam la Mexico '86...sa-i vad pe Maradona si Platini...de care tu ai auzit numai din documentarele de pe Discovery.
Sa nu te mai prin ca-mi tzi mie teorii despre fotbal !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Dec 12, 2004 10:25 am

itzi dai seama baixule, cat fotbal a invatzat moshu din documentarele de pe discovery...de-acolo shi din fifa, el stie tot...

Hai moshule, tu in 86 te uitai la Maradona shi la Platini shi te intrebai de ce nu joaca shi Muhammad Ali, o fi fost suspendat? o fi fost accidentat? Du-te shi tu frumos, bea niste laptic de dimineatza, ia-tzi buletinu, du-te la vot, pune stampila pe ala chel de respira greu shi lasa threaduri d'astea unde sa te dai cocoshi in fatza lutzelor. Shi scoate-ma de pe ignore pe YM ca nu mai pupi tu beri de la mine cat vei avea burta de neam prost. Adica toata viatza.

cutuma©

Mesajde eyewitness » Dum Dec 12, 2004 10:36 am

sa clarificam cine pe cine se pisha va propun un test cu participarea esclusiva a lu decret si miraculosu

va trimit 5 intrebari din folbal simultan pe pemeu. cine raspunde primu pe pemeu (ora-minut ca la concursul de rebus) il poate pisha pe celalalt in voie iar locu doi va scrie un post cu size 7 "sunt un pishat, abanmam de folbal" si nu va mai posta niciodata pe fc despre folbal :D

ce zice-ti? (cb)
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde cutuma© » Dum Dec 12, 2004 10:40 am

nu sunt de acord eye-ule. Fac concursul asta live cu cea mai mare placere, pe net exista google-ul shi n-am incredere in Mosh.

Shi in plus, vezi tu, ma cam doare la salam de cine pe cine pisha, cine stie, cine nu stie fotbal...doar porcu' (copyright Oana) pune la suflet treburile astea. Daca se simte el bine scriu aici pe forum mare "Decret e un pishat, habar n-are de fotbal". Ma doare-n ****, eu am altele pe cap.

cutuma©

Mesajde eyewitness » Dum Dec 12, 2004 10:43 am

adevarat ca orice informatie exista pe net numai ca o cautare pe net cere timp iar daca celalalt concurent stie raspunsu fara a apela la net castiga timpul aferent. asta era ideea
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 12, 2004 10:49 am

eye-ule...hai o conferintza pe YM...si ne pui acolo intrebari !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Dec 12, 2004 11:36 am

eyewitness scrie:locu doi va scrie un post cu size 7 "sunt un pishat, abanmam de folbal"

Bre, ce mult o sa aibe de scris balerinu dupe ce-l mucific si io la bileard. :D
indescifrabil
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 12, 2004 11:41 am

eye ne-a pus 6 intrebari. eu am terminat cu 2 p, Decret cu 1,5 p :D
Oricum..i-am scos ignorele lu Decret...ca e baiat bun. Mai da si el o bere...mai imi arata ce poezii a scris....etc :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii