Cel mai pro ... aaa ... redu ... aaa ... incapa ... aaa ... naiv iuzer/itza

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cel mai pro ... aaa ... redu ... aaa ... incapa ... aaa ... naiv iuzer/itza

Mesajde gaga » Mie Dec 15, 2004 1:47 pm

deci fiecare trebe sa voteze perfect in acord cu propria opinie a lui insusi (sau ei insasi) vis a vis de capacitatzile fix mentale ale unui iuzer sau iuzera sau cum ii zice, utilizator de fanclub.

se pot vota unu maxim doi iuzeri d'astia dar neaparat cu motivatzie proprie si pertinenta.

io personal cred ca cel mai defavorizat de soarta cu exceptia mosului il consider pe aurolacea ale carui singure sinapse se scurtcircuiteaza numai pana la nivelul exercitiilor fizice, probabil ca normal deoarece de altele n-are nevoie la spalat vase.

pe locul doi ie o iuzerita de care nu ma mai leg de mult tocmai fiindca s-a demonstrat si constatat ca nu o duce scartzaitoarea dintre urechi mai departe de un cocktail de club, si asta daca ii este pus in fatza si platit de altzii, deci: dovleciCA CAnadiana.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Mie Dec 15, 2004 2:00 pm

tase 4 clase se inscrie cu brio in cercul rebuturilor Creatorului, demonstrand cu fiecare post, ca limba romana poate fi si limba straina privita din prisma lui si a altora. el nici macar nu poate apela la sloganu arhicunoscut cum ca ar fi plecat de 5 ani din tzara ci poate duar ca a plecat de curand de la tzara. nu stiu daca infatuarea si prostia sunt legate in cazul lui cert este ca dispune de rezerve bogate din fiecare luate chiar si separat
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Dec 15, 2004 2:21 pm

de departe, aurolacea, rimeaza asha de bine cu mucea, acest magician al corpului omenesc, acest houdini din margate, acest david copperfield demigrant, care cu puteri nebanuite a reushit nu numa sash micshoreze bratzele dar shi sash desfiintzeze neuronul. mare om!

lash fi votat shi pe miraculos, pacat ca nu mai posteaza.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde vali » Mie Dec 15, 2004 2:49 pm

il votez cu 2 maini pe moshu
some people deserve to die
vali

Pei...

Mesajde Aurolacul » Mie Dec 15, 2004 5:33 pm

Ma votez pe mine :A
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Titina » Mie Dec 15, 2004 9:20 pm

cei rai suntetzi... :D sunt multi proshti,dar de asta nu ne putem da seama decat in realitate(pe deplin...)...deci...eu nu votez!
Titina
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Joi Dec 16, 2004 6:20 pm

care-i atat de prost sa nu voteze prostii?
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Mihai VDF » Sâm Dec 18, 2004 11:36 am

Tre' sa recunosc ca e multi proshti p'acilea .... daaa' nu cred ca ei se vede care este ca nu i-am vazut la moaca shi, care este prosti, io cre' ca nu-mi dau seama ca ei e pen' ca nu-i cunosc .....
Daaa' pot sa votez pe unu' care nu este prost (zic io!) da' este antipatic - cu doua maini si amandoua picioarele: PISKESHU(!!!) - THE REAL NOSE PICKER!!!
No offence!!!!!
Cine shtie, cunoashte ....."prietenii shtiu de ce!!!"
Life is a bitch and ... than you die!Live and let live !
Mihai VDF
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Dec 18, 2004 2:05 pm

Mihai VDF scrie:nu este prost (zic io!) da' este antipatic

vezi, bre, ca exista si threadul cu pricina.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Invincible » Sâm Dec 18, 2004 2:40 pm

Motto: "De n-ar fi prostia,/Cred c-as naste-o eu,/S-o vand cu felia/In ce scriu mereu"

Bine v-am gasit! Asta-i primul meu mesaj...(abia astept sa-mi vad avatarul). Nu va cunosc, asa ca nu dau nici un nume, da' ca sa fiu in tema ma votez singur de 10x... da sa stiti ca numai eu am voie sa folosesc cuv de genul "pro ... aaa ... redu ... aaa ... incapa ... aaa ... naiv" la adresa mea. Altmineri, pac! La razboiu'! Hai, PACe!
Invincible

Mesajde nocturna » Sâm Dec 18, 2004 2:45 pm

brava, voinicule! ai inceputo bine!
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde MiG29 » Sâm Dec 18, 2004 10:06 pm

deci suptmarinu ie nominalizata mea.nu cre ca ie nevoe sa dau iecsplicatzii.las fi pus si pe avrolake da pe langa nonookiculicutza pana si iel,cu bratzele care i-se lungesc,palejte
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii