vine primavara...se vd!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

vine primavara...se vd!!!

Mesajde ada » Dum Mar 24, 2002 11:47 pm

Sa fim mai poetici ... precum rasar gingasii ghiocei, asa rasar pe zi ce trece noi trupe, mai infumurate si mai "bagate-n priza sau mai bine zis ...(beep!!!)..." decat pana acuma.
Apar cu texte: "te iubesc, te doresc, nu vreau sa te mai paresesc"... alea alea ... cu nume de genu' Candy, Trompy, Sexxy, Blody, 3-S-EST ( mamaaaaa ce ratati!!!), Spitalu' de urgenta, Vama Veche, Angels .... Hora care cica ar canta ento-dance ...ce???? mai degraba popolara prelucrata si adaptata genuriolr prost imitate de catre amatori.... that's the true!!!
Dati-va cu parerea despre "noile creatii ale prostii omenesti"...
ada

Ce e cu formatia aia Ram tam tam?...

Mesajde Aurolacul » Lun Mar 25, 2002 1:37 am

E chiar o formatie numita Ram Tam Tam? Doamne! Prostia a ajuns limita maxima in Romania!!!!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Re: vine primavara...se vd!!!

Mesajde DrSlam » Lun Mar 25, 2002 1:55 am

Initial trimis de ada
Sa fim mai poetici ... precum rasar gingasii ghiocei, asa rasar pe zi ce trece noi trupe...[...] cu nume de genu' Candy, Trompy, Sexxy, Blody, 3-S-EST ( mamaaaaa ce ratati!!!), Spitalu' de urgenta, Vama Veche, Angels .... Hora [...]

eu nu inteleg cum de i-ai bagat pe sp. de urgenta si vama veche in aceeasi categorie cu angels, hora, candy s.a.
In rest ramane cum am stabilit.
DrSlam has left the building!
DrSlam
Junior Member

Re: Re: vine primavara...se vd!!!

Mesajde ada » Lun Mar 25, 2002 9:48 pm

Initial trimis de DrSlam

eu nu inteleg cum de i-ai bagat pe sp. de urgenta si vama veche in aceeasi categorie cu angels, hora, candy s.a.
In rest ramane cum am stabilit.

Nu-i vorba ca i-am bagat in aceesi categorie,... din contra muzica lor mi-o chiar place, vorbeam de numele formatiei, ca de altfel nici nu s-ar putea compara genul si stilul pe care il abordeaza ei, fata de la la la -urile copilaresti ale celorlalte.
Sa nu fie nici o neantelegere , se pare ca am fost interpretata gresit... ma deranjeaza aparatia brusca a formatilor fara pic de bun gust cu tot cu numele lor imbecile , nu cele care deja au cativa ani buni in urma lor si a caror piese chiar sunt cu adevarat bune.
ada

Mesajde Sfantu` » Lun Mar 25, 2002 10:01 pm

Mai chiar nu vad legatura...am ajuns sa ne legam si de numele lor? Daca au muzica de calitate...ce mai conteaza numele? In cazul nostru (Vama Veche si Spitalul de urgenta) nu cred ca era necesar comentariul. Asa ca spune clar la ce te referi...muzica sau numele formatiei.
O sa ajungi sa spui ca Holograf apartine unor tocilari pasionati de SF, Iris unor biologi nebuni si tot asa...
Shi dupa cum spunea marele maestru Porky Pig...."That's all folks!"
Sfantu`
Junior Member

Hmmm............

Mesajde Joao » Lun Mar 25, 2002 10:32 pm

:) Eu zic ca totusi nu ai conturat subiectul prea bine!
In general,nu numele formatiei deranjeaza (exceptii Sexxxxxxxy, ram-tam-tam ?!?!?!?! si alte ciudatenii asa),ceea ce deranjeaza este imaginea-care ar cam trebui sa corespunda cu numele-
Din pacate isi zic sexxxxxxy,da' sunt cazaturi la greu!
Ca si aia de la Blondy,care s-a ingrasat de nu-si mai are loc in sutienas! Pai asta e deja lipsa de bun simt!,ofensa adusa ochilor mei! Daca apari la televizor si ai pretentii sa te creada lumea bomba sexy,macar ai dracu' sub 100 de kg!ce dracu'........
Oricum cred ca ar trebui sa-i intrebi de nume pe canalele de fani!(parerea mea............)
Joao
Junior Member

Conteaza numele...

Mesajde Aurolacul » Mar Mar 26, 2002 12:52 am

binenteles caci conteaza ce nume iti pui ca o formatie. Exemplu U2, foarte fain numele, sau Red Hot Chilli Peppers. Dar daca imi fac sio eu foramtie si imi pun numele "Formatia lui Pu** cu 2 Co**e", nu cred ca ma asculta nimeni. lol
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Re: Re: Re: vine primavara...se vd!!!

Mesajde Kryszti » Mar Mar 26, 2002 10:16 am

Initial trimis de ada
Nu-i vorba ca i-am bagat in aceesi categorie,... din contra muzica lor mi-o chiar place, vorbeam de numele formatiei, ca de altfel nici nu s-ar putea compara genul si stilul pe care il abordeaza ei, fata de la la la -urile copilaresti ale celorlalte.
Sa nu fie nici o neantelegere , se pare ca am fost interpretata gresit... ma deranjeaza aparatia brusca a formatilor fara pic de bun gust cu tot cu numele lor imbecile , nu cele care deja au cativa ani buni in urma lor si a caror piese chiar sunt cu adevarat bune.

Spune-ne cateva nume de trupe care ti se par mai bune, mai potrivite, mai nu stiu cum...

Eu zic ca printre cele mai inspirate sunt: Timpuri noi, Taxi, AB4, Baba Novac
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Re: vine primavara...se vd!!!

Mesajde vladonne » Mie Mar 27, 2002 4:50 am

Dear ada, bag da' seama ca urla frustrarea in tine ...Sau poa' e vorba de o astenie de primavara ? Ce leagtura au numele trupelor ? Sau cu ce sunt mai tampitzi ai noshtri, decat ai lor ? Ca de pilda East17, Dragon Soup, President of The United States etc ...Lista ramane deschisa ...Shi inca ceva - presupun ca eshti fana a exprimarilor pleonastice : " Hora care cica ar canta ento-dance ...ce???? mai degraba popolara prelucrata si adaptata genuriolr prost imitate de catre amatori" .
Cat de bine sau de prost sunt imitate "genurile de catre amatori" asta nu e treaba mea , da' sa spui matale ca etno dance ar fi altceva decat muzica populara adaptata, este ca shi cum ai spune : "Dacia cica ar fi Renault 11...Ce?? Mai de graba copiata de la francezi shi adaptata modelelor prost imitate de catre amatori"
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii