adevarul e ca ........ e de najpa ..ce e in romania
shi muzica shi tot!
mai ales muzica ........
pai ce educatzie sa fie oameni buni in romania cand vin "ANDRELELE"(LOL CE FEL SUNA ........) shi isi arata sanii shi tot ce au ssau poate nu au ........) dezbracate.....in mare parte shi incep sa urle ca ...aia ce canta ele nu e muzica .....ci e prostie . Ramai shi nu pleca! doamne! ramanezti voi ca noi plecam ...... vrem ceva mai bun ce naiba!
shi asta nu e tot .........mai vine shi donsoara' Daniela Gyorfi .....siliconata .....shi incepe sa faca stripteaze pe la o televiziune ..... doua poate ii mai iese ceva .......de o noua operatzie shi aia ........rnereusita...poate poare reuseste sa devina ce doreste: Jurasik Park!
sa vedem ce o sa mai fie!
Anti"andre"&Co.
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Gyorfi...
Apropo de tipa asta, voi ziceti ca ea mai mult se dezbraca decat canta... Mie imi aminteste de Eurotrash, unde au aparut o formatie germana numai de tipe goale, si cica alea cantau. Lol, mai mult se frecau si scoteau sunete erotice decat sa faca muzica. Ca sa zic ca shi Asia, au aparut la Eurotrash. Ce p**a mea! Sa se duca si Andrelele si Gyorfi, ca sascapam de ele.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Re: Gyorfi...
Initial trimis de Aurolacul
Apropo de tipa asta, voi ziceti ca ea mai mult se dezbraca decat canta... Mie imi aminteste de Eurotrash, unde au aparut o formatie germana numai de tipe goale, si cica alea cantau. Lol, mai mult se frecau si scoteau sunete erotice decat sa faca muzica. Ca sa zic ca shi Asia, au aparut la Eurotrash. Ce p**a mea! Sa se duca si Andrelele si Gyorfi, ca sascapam de ele.
pai cam asha e ...... se pare ca la noi numai asha se atrage atentia ca in rest muzica din "canci" shi :con: .......... nu numai daniela "byorfi"

"ramai shi nu pleca" !:sperm: lol(stiti versurile nuh?)
ei bine eu prefer sa plec ........ papapa
- Demonicutza
Ramai si nu pleca...
Hehe, "cateodata daca vei fii"
" cant naspa ca sa stii":o
" cant naspa ca sa stii":o
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii