- offenderu, daca e adevarat ca a comunicat unor jurati cine este cine (nume-pseudonim); precum si pentru faptul ca (daca a stiut din vreme) nu a provocat discutarea publica a procedeului mentionat
- la prima proba, dupa ce a votat, l-am intrebat pe eyewitness daca nu e curios cine e in spatele fiecarui pseudonim (avand in vedere ca il shtiam impartzial shi ca nu afecta cu nimic desfashurarea concursului);
- nici un jurat / concurent nu a primit de la mine numele din spatele pseudonimelor (cu exceptzia mentzionata anterior); un lucru curios, nimeni n-a incercat;
- lucrarea lui hova mi-a atras atentzia ieri, dupa ce a primit cele mai mari note de la afex;
deci alienor, imi pare rau. am greshit. am greshit considerand ca relatziile personale din viatza reala nu conteaza (nu potzi sa ai pretena in concurs in timp ce pretenu e la juriu, shi altele asemanatoare), am greshit tratand superficial relatzia mea cu juriul shi concurentzii. deci da, alienor, imi pare rau.
dar e spre bine, cei care vor organiza de-acum inainte o vor face mai bine decat mine (sper).