d'ale lui tândala

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

d'ale lui tândala

Mesajde theOffender » Joi Mai 05, 2005 4:24 pm

- offenderu, daca e adevarat ca a comunicat unor jurati cine este cine (nume-pseudonim); precum si pentru faptul ca (daca a stiut din vreme) nu a provocat discutarea publica a procedeului mentionat

- la prima proba, dupa ce a votat, l-am intrebat pe eyewitness daca nu e curios cine e in spatele fiecarui pseudonim (avand in vedere ca il shtiam impartzial shi ca nu afecta cu nimic desfashurarea concursului);
- nici un jurat / concurent nu a primit de la mine numele din spatele pseudonimelor (cu exceptzia mentzionata anterior); un lucru curios, nimeni n-a incercat;
- lucrarea lui hova mi-a atras atentzia ieri, dupa ce a primit cele mai mari note de la afex;

deci alienor, imi pare rau. am greshit. am greshit considerand ca relatziile personale din viatza reala nu conteaza (nu potzi sa ai pretena in concurs in timp ce pretenu e la juriu, shi altele asemanatoare), am greshit tratand superficial relatzia mea cu juriul shi concurentzii. deci da, alienor, imi pare rau.

dar e spre bine, cei care vor organiza de-acum inainte o vor face mai bine decat mine (sper).
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Alienor » Joi Mai 05, 2005 4:35 pm

offender, multumesc pt aceste precizari si pt recunoasterea greselii, cred ca e important pt participanti.
e drept ca daca eye a aflat dupa ce a votat, nu e asa grav.

ps- acu vaz ca te-ai inscris. foarte bine, asta-i semn de pace, pacifista din mine e multumita. din cei care nu s-au exprimat cu privire la concurs part II, sper sa se (re)inscrie si sod si whatever
Alienor
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Mai 06, 2005 12:46 am

am scris un post explicativ pe care l-am sters tocmai pt a nu ne baga viata personala in net. daca tu intre canibali ai invatat sa mananci carne de om, intoarce-te tati acolo. nu ma face sa reiau, nu amestec netul cu realul.

nu am facut decat sa citesc ceea ce au scris unii tovarasi de-ai mei in suferinta versurilor si sa le pun diacritice, respectiv sa ii ajut cu cate o rima doo, daca am gresit, aia ie, ce plm a inteles mingica piciulica din schimbul de replici si din ce i s-a insuflat, traba lu dumnealui. daca cineva vrea sa afle tot cacatu' i se va da pm (incepand de la povestea cu clona de pe ym, la pemeu cu diacritice trimis la doi data, la luarea la penis a userilor in particular de "organizator" si demuazela, saracii probabil ca la ce refec au fost luati de o vreme ar recunoaste si viol la mama ...

si daca vrea alcineva sa imi vada sonetele e invitat. cinci mii pajina.
bre domnu p (ca sa nu-mi dai avert, da?) ce interpreteaza paranoile matale alimentate is fix apa de ploaie, io de acilea incolo iti ignor tot si ce mai apare la ne-subiect va fi sters ai zis pa, ai decenta sa ramana PA.

plm, mi-e rusine de rusinea ta.

lasa concursu' in pace, deja ai scarbit juma din forum, multi s-au retras din cauza ta.

deci alienor, imi pare rau. am greshit. am greshit considerand ca relatziile personale din viatza reala nu conteaza (nu potzi sa ai pretena in concurs in timp ce pretenu e la juriu, shi altele asemanatoare),

ofendicismele de care ne-am ferit, de porc ca de obicei, multumim inca odata de PA SI NOAPTE BUNA. (si doamne ce n-as da sa nu aiba omu ala dreptate si asta chiar sa ignore exitenta noastra, da' e al miilea, n-am io bafta sa aiba bun simtz macar unu')
daca nu, aberatiile iti aprtin :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii