So ... Slash , if you see this i just want you to know that i thing you are the fuckin' best motherfucker quitar player ever ... whatever
bre, giv pis a chance si apuca-te tata de alceva. lasa engleza pentru alti
So ... Slash , if you see this i just want you to know that i thing you are the fuckin' best motherfucker quitar player ever ... whatever
memetShol scrie:bre, giv pis a chance si apuca-te tata de alceva. lasa engleza pentru alti
whatever scrie:prost mai esti.
... nu sunt prost , sunt fan Guns
deci iti place My Michelle ... hmmm credeam ca esti impotriva acestei trupe ... rusinica ( si nu cred ca esti tu in masura sa imi judeci inteligentza care o detin ) ... deci trupa care este VR este un fel Guns care este si asa ca am zis ceea ce este cum este ca asa este ... eu am dreptate tot timpu' ! YES ... You can kill me but you can take my music !Deci Buckethead e un ratat si toti fanii lui la fel ca si el ...

deci trupa care este VR este un fel Guns care este si asa ca am zis ceea ce este cum este ca asa este ... eu am dreptate tot timpu' ! YES ... You can kill me but you can take my music !

nbm scrie:
o lojica care este... aptsolut inbecila. du-te bre si te culca
fuck you man !
Mike Patton si Sambora ( apropo in topul mentionat Slash e peste ei )
~p slash e un alcoolic zdranganitor cu priza la pisde, un fel de richi martin, dar mai "dur" 
tu nici sa tastezi corect
ntz ntz ntz numa agramatzi p'aici, cauta un thread care se cheama "CM - nu incercam sa civilizam o societate si de aia ne dUare la salam" sa te simti bine. famarau, astia te-au facut prost pe buna dreptate, adica au argumentat, tu vii cu argumente de telenovelos si cu topuri de trei lei, ia vezi nu e si top manele sa vezi daca vreun vijelie nu e mai sus ca slash?
GAGA ... da-te-n mortii ma-tii de sclav ... For Those About To Rock I Salute You ... pe restu' ... hmmm ( HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ) mai duceti-va fix in PULA MEA !! Keep on rockin' .... that's all that matters ! Intotdeauna au existat oameni rai .... eu unu m-am obisnuit cu asta si duca-se dracului restu' ! I don't fuckin' care , din partea mea bey Gaga poti sa ma scoti si de pe net cu totu' ... de-aia nu mai ploua afara ca nu mai pot eu sa postez aici ( HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA )
e inseamna "doar Guns", doar atat ... Guns . Habar n-aveti ce urla "pustiu'" cand zice "You know where the fuck you are /You're in the jungle baby /You're gonna die" .
) Sayonara !!! : U 
Doar Guns , doar atat .

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator