Trandafiiiiiiiiiiiiiir ... nu, nu de la Moldova
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
Trandafiiiiiiiiiiiiiir ... nu, nu de la Moldova
e, da, nu-mi vine sa cred ca sunt primul ca am deosebita onoare de a o pe Wild Rose. a o felicita, obsedatilor, la ce dracu va ganditi? azi e ziua ei, face acolo, o varsta, si voua va sta mintea la perversiuni sexuale. noroc ca sunt eu singurul cu capul pe umeri sa va mai cizelez.
La multzi ani, mei!
La multzi ani, mei!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
dap, astazi WR l-a ajuns la varsta pe autorul threadului de fatza.
multi ani in fericire acestui drag prieten al meu !

multi ani in fericire acestui drag prieten al meu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
la multi ani
sa fii iubita si sa ai parte de tot ce-ti doresti
sa fii iubita si sa ai parte de tot ce-ti doresti
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
-
monk - Mesaje: 2747
Wild Rose a implinit astazi o varsta pe care multi dintr noi ar dori s-o mai aiba. La multi ani WR si toate dorintele sa ti se implineasca. Si traieste-ti viata asa cum vrei! Pentru ca ai o varsta superba!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
La multi ani!!! Wild Rose Iti urez tot ce vrei tu!! si in primul rand Sanatate ,ca-i mai buna decat toate(
vezi cu tigarile alea )

///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
Ce face fetele? va simtetzi bine? ?
Ok, sunt convins ca zaci intr-un bar lugubru, neagra de suparare, bei bere ieftina si fumezi carpatzi. Toate astea pt. ca ai mai imbatranit un an...
Am insa si o veste buna pt. tine...mai ai un an pana la 18 ani!
Anyway, la multzi ani trandafirasho! tot ce-ti doresti (adica pe monk)
and remember, Divina Blonda rulllzzzz 

Ok, sunt convins ca zaci intr-un bar lugubru, neagra de suparare, bei bere ieftina si fumezi carpatzi. Toate astea pt. ca ai mai imbatranit un an...

Am insa si o veste buna pt. tine...mai ai un an pana la 18 ani!

Anyway, la multzi ani trandafirasho! tot ce-ti doresti (adica pe monk)

-
Love2Fly - Junior Member
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii