mersi si multumesc

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde driana_r01 » Lun Sep 12, 2005 4:19 pm

Cu riscul de a ma indeparta de subiect si de a si luata la misto de unii(nu dau nume)...vreau sa precizez ca de mult timp nu am mai gasit pe cineva care sa fie asa de cald si de calm ca tine, draga Gigi...nu ai fii deloc impertinent daca mi-ai cere sa iti povestesc prin ce am trecut si de ce sunt asa de trista....chiar mi-ar face mare placere pt ca sincer nu prea am la cine sa apelez in asemenea cazuri si de cele mai multe ori ma inchid in mine ceea ce se pare a fi o mare greseala...dar faza e ca nu prea vrea sa vorbesc despre unele detalii din viata mea pe forum asa ca daca mi-ai spune un ID de mess sau o adresa de mail(macar) ti-as fi foarte recunoscatoare...Apropo...nu am mai postat pe aicea pentru ca nu fac parte din categoria"prietenilor" acestui forum decat de 2 zile...deci astept un raspuns de la tine cat mai repede posibil...te pup dulce dulce de tot si iti multumesc din suflet pentru intelegerea pe care mi-ai aratat-o si pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ai scris...kiss u sweet, driana...
driana_r01
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii