20/ domnului paiacec din judetzu prahova, ii returnez taria urarii sub forma de spirtuasa asha deci domnu meu sa'tz pastrezi silueta pan la multzzeci de ani ca sa poci sa eclipsezi orice concurenta la miss feceu..mese pt urari bre
21/ gigele, o sa'tz primesht tu belea cu urarea asta in urmatoru meci de beliard in care am sa'm dorex sa te snopesc

22/ flafinela, shtiu eo cu tu'tz doresht pen mneata trebile alea deci d'aia le zici ca eo sa le returnez, nu'i asha bre?! aida de ma conformez atuncea, so multzam la fel donshuara shi puate ne auzim curand la un concurs de sticlism..
23/ bre memete speram din tot fufletu ca ai uitat acel episod, vaz ca nu..trece'l bre la capitolu rataciri ale mintzii..fuarte uratoare urarea dumitale sh'asfel nu poci decat casa sper co s'am parte bre de trebile alea..
24/ saru'mana tanti, numa' bine va dorex shi eo shi sunt convins ca shtitz ce'm spunetz apropozitos de lucrurile alea ce'o sa fie ale mele, ca forba aia: gaga. un nume, o garantzie

25/ tanti neeecko, deci dumitale va multzumex deasemenea din fuflet penca shi cu dvstra am dat'o'n bara pe la'nceput shi iote ca inca ma mai congratulatz..o sa'm spal rushinea ceea definitiv cu o sticla de br dupe cum bine spunetz shi mneavoastra..multzumiri extreme deci..
26/ iote ca shi nenea offendaru, deshi suparat pe mine, a venit sa'm zica traditionalu "lamultzean bre" ashadar ii multzumex shi eo cu speranza ca cele rele s'or spalat deja..
27/ comandor migu, bre, eo ma fuarte bucur ca tze'ai facut aparitzia pe pajina asta, ca sa poci shi eo sa'tz multzumex pen multiplele ocaziuni ce s'or ivit in acest an in care m'ai sustzinut pe diverse treduri, in diverse actiuni de commando, imi amintex pe fuga de: Atacu Igalului Mircar, apoi Tangou la Paris, a urmat http://www.animalx.ro sh'apoi pe final operatziunea Legitimatziile Proconsul..vez bre cate batalii am luptat impreuna?!