La multi, cat poti!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde h0va » Joi Sep 15, 2005 9:29 am

deci..da..bre m'atz urat de m'atz spart, asha ca sosex cu a dooa runda de multzamuri

20/ domnului paiacec din judetzu prahova, ii returnez taria urarii sub forma de spirtuasa asha deci domnu meu sa'tz pastrezi silueta pan la multzzeci de ani ca sa poci sa eclipsezi orice concurenta la miss feceu..mese pt urari bre

21/ gigele, o sa'tz primesht tu belea cu urarea asta in urmatoru meci de beliard in care am sa'm dorex sa te snopesc :) multzam fain pt lma'u bre

22/ flafinela, shtiu eo cu tu'tz doresht pen mneata trebile alea deci d'aia le zici ca eo sa le returnez, nu'i asha bre?! aida de ma conformez atuncea, so multzam la fel donshuara shi puate ne auzim curand la un concurs de sticlism..

23/ bre memete speram din tot fufletu ca ai uitat acel episod, vaz ca nu..trece'l bre la capitolu rataciri ale mintzii..fuarte uratoare urarea dumitale sh'asfel nu poci decat casa sper co s'am parte bre de trebile alea..

24/ saru'mana tanti, numa' bine va dorex shi eo shi sunt convins ca shtitz ce'm spunetz apropozitos de lucrurile alea ce'o sa fie ale mele, ca forba aia: gaga. un nume, o garantzie :)

25/ tanti neeecko, deci dumitale va multzumex deasemenea din fuflet penca shi cu dvstra am dat'o'n bara pe la'nceput shi iote ca inca ma mai congratulatz..o sa'm spal rushinea ceea definitiv cu o sticla de br dupe cum bine spunetz shi mneavoastra..multzumiri extreme deci..

26/ iote ca shi nenea offendaru, deshi suparat pe mine, a venit sa'm zica traditionalu "lamultzean bre" ashadar ii multzumex shi eo cu speranza ca cele rele s'or spalat deja..

27/ comandor migu, bre, eo ma fuarte bucur ca tze'ai facut aparitzia pe pajina asta, ca sa poci shi eo sa'tz multzumex pen multiplele ocaziuni ce s'or ivit in acest an in care m'ai sustzinut pe diverse treduri, in diverse actiuni de commando, imi amintex pe fuga de: Atacu Igalului Mircar, apoi Tangou la Paris, a urmat http://www.animalx.ro sh'apoi pe final operatziunea Legitimatziile Proconsul..vez bre cate batalii am luptat impreuna?! :))

?!
h0va

Mesajde v1n3ri » Joi Sep 15, 2005 11:36 am

Damn.. A fost Hova's Day? La multi ani, desi cam tarziu... Desi eu vreau sa cred ca e prea devreme (cu vo 360 zile mai iute) :). Cine stie... poate mai treci prin TM :D. Pana at, don't worry, be happy.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde older » Joi Sep 15, 2005 12:09 pm

La multi ani!
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
older

Mesajde weed13 » Sâm Sep 17, 2005 1:19 am

si cum calatorului ii sade bine cu drumu, iti doresc sa crejt mare si fericit, da sa profiti de perioada de sugar. si puate imi esplici si mie ce plm inseamna filogin, ca io abarnam.
mersi :D
si la multi ani!
weed13

Mesajde Nanuka » Sâm Sep 17, 2005 8:43 am

La multi ani Hova!!...cu intarziere...dar La multi ani:)!!!!
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde h0va » Sâm Sep 17, 2005 8:54 am

bre, vaz ca n'avetz pace :D

ashadar

28/ intaiul multzumex merge la domnu v1n3ri, sarbatorit shi iel zilele astea..deci vere eo ce'am avut de urat tze'am urat pe tredu dumitale de lma..ramane de zis duar: hai noroc shi la mai mare bre!

29/ tanti older, va multzumex pen urare shi am sa ma revanshez imediat ce calendaru fe.ce. va anuntza zioa dumneavuastra de nashtere..saru'mana

30/ mistar uidu, bre deci eo eram tare trist bre ca tocma dumneata lipseai d'aci, chiar ii ziceam asear lu consuarta "bre consuarta, m'or felicitat feceishtii de m'or spart, unu singur a dat cu pas bre, unu de'i zice uidu"..da' vaz ca pan la cuada m'am inshelat..iaodi, filogin bre iote ce'nseamna
filogin (in opoziţie cu misogin şi prin analogie cu filolog): iubitor, admirator al Femeii
..deci aia ie..multzam de urari bre

?!
h0va

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii