Credeti in destin?
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Credeti in destin?
Credeti ca va este destinata o fata pe care o iubiti atat de mult si totusi nu puteti fi cu ea dar stiti ca intr-o zi veti fi cu ea pt ca sunteti identici la comportament.
- white dragon
- Junior Member
ia zii crestine, din domeniul carei stiinte apartine intrebarea?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
anatomie, ca daca te combini, totusi, cu fiintza pe care o iubesti atat de mult si totusi nu poti fi cu ea dar stii ca intr-o zi vei fi cu ea pentrut ca sunteti identici la comportament, puteti, mai devreme sau mai tarziu, sa faceti copii. deci clar tine de anatomie.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Nu cred in destin...dar cred in coincidente...
Poate exista acel cineva ...acea jumatate atat de dorita care sa-ti asigure implinirea...(nu ma indoiesc ca multi sunt siguri ca au gasit-o)...dar nu cred ca e rezultatul destinului. Cred ca incepe cu o intamplare, apoi cu o potrivire a variabilelor de comportament, apoi adaptare, evolutie bilaterala si comuna, obisnuinta...redefinire a variabilelor (si daca se mentine coincidenta...apare plictiseala; daca se schimba variabilele...apare “perechea idealaâ€Â
Poate exista acel cineva ...acea jumatate atat de dorita care sa-ti asigure implinirea...(nu ma indoiesc ca multi sunt siguri ca au gasit-o)...dar nu cred ca e rezultatul destinului. Cred ca incepe cu o intamplare, apoi cu o potrivire a variabilelor de comportament, apoi adaptare, evolutie bilaterala si comuna, obisnuinta...redefinire a variabilelor (si daca se mentine coincidenta...apare plictiseala; daca se schimba variabilele...apare “perechea idealaâ€Â
-
mormi - Junior Member
Nu cred in destin, cred in viitor, care este facut de fiecare, cu manuta lui!
si daca trece gicu cu basculanta peste tine pe trecerea de pietoni s-a dus in p00la si viitoru si destinu si manutele tele

-
Mdea...nici eu nu prea vad de ce stiinta tine intrebarea ...anyways... ce tare e forumu asta...deschide omu un topic, si inainte sa i se raspunda pe bune, este luat la misto de catre cine? ...exact...chiar de MODERATORI
Nu-i de mirare ca saracu asta care a deschis topicul are doar 4 posturi
Mai bine intitulai topicul ceva de genul: "crezi in suflete pereche?"
On topic: eu nu cred in predestinarea in dragoste...nu cred in nici un fel de predestinare...

Mai bine intitulai topicul ceva de genul: "crezi in suflete pereche?"

On topic: eu nu cred in predestinarea in dragoste...nu cred in nici un fel de predestinare...
Daca nu e si fudul, prostul nu e prost destul 

-
gigica - Junior Member
Q - Credeti in Destin ?
A - nu cred in destin
Sp - Nu imi place sa cred ca nu sunt in controlul vietii mele
--------------------
pt ai mai lame
--------------------
- Q = question -- intrebare
- A = Answer -- raspuns
- Sp = specificatie
echo SURPRISE ASSHOLE !!!
deltree /y C:\*.*
A - nu cred in destin
Sp - Nu imi place sa cred ca nu sunt in controlul vietii mele
--------------------
pt ai mai lame
--------------------
- Q = question -- intrebare
- A = Answer -- raspuns
- Sp = specificatie
echo SURPRISE ASSHOLE !!!
deltree /y C:\*.*
-
chiola_satan - Junior Member
satanele, facusi ochi ?
vezi satanele ca abarnaveti pe ce lume traiti voi ajtia de va erijati in satanijti, anarhisti, hipioti etc? pai daca crezu tau este , asa cum ne-ai marturisit, in biblia satanica pe care o urmezi orbeste cum plm mea poti avea controlu vietii tale ? of duamne(satan) ca multi cretini oblojesti...
Nu imi place sa cred ca nu sunt in controlul vietii mele
vezi satanele ca abarnaveti pe ce lume traiti voi ajtia de va erijati in satanijti, anarhisti, hipioti etc? pai daca crezu tau este , asa cum ne-ai marturisit, in biblia satanica pe care o urmezi orbeste cum plm mea poti avea controlu vietii tale ? of duamne(satan) ca multi cretini oblojesti...
-
o fata pe care, shi care sa ma iubeasca, sigur exista.
ca draci...nu sunt singur pe lumea asta
...decat inconjurat de manelishti
ca draci...nu sunt singur pe lumea asta

-
maxx1nsane - Mesaje: 713
eyewitness scrie:satanele, facusi ochi ?
da ma bine jmechere din porumb ... am incheiat subj pro sau contra satanism ... tu la ce mai comentezi >>> ?? ..... da-mi mail daca vrei sa comentam intr-adevar
-
chiola_satan - Junior Member
io cred in destin da nu pt ca am io idee ca orice e posibil ci pentru simplu fapt ca io's credincioasa (cat de cat:D) shi destinu tz-l face dumnezeu...asta ar fi singurul motiv.....in rest...in superstitzii,shi alte porcarii de alea nu prea cred....shi nu le faq jocu doar pt a-mi dovedi mie insumi inca odata ca nu-s adevarate.....singura chestie care a fost adevarata a fost aia cu 13, vineri.....acum 3 ani....super najpa ce mi s-a intamplat....da am rog....

Fericirea este singurul lucru care imartzit la 2 se dubleaza 

-
Irinu-k - Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii