Vă aduc la cunoştinţă următoarele:
In data de azi a avut loc sedinţa cu numărul 121 a comitetului director. S-au discutat următoarele:
- punctul 1
- punctul 2
(pauza de cafea)
- punctul 3 şi punctul 4
In urma dezbaterilor s-au hotărat următoarele:
- decizia a
- decizia b
- şi mult aşteptata decizie c
Vă rog să acţionaţi in consecinţă. Noi, membrii consiliului director, avem incredere deosebită in dvs pentru că sunteţi o persoană capabilă şi tenace şi sperăm că veţi face tot ce vă stă in putinţă pentru a atinge, alături de noi, aceste scopuri comune.
Dacă nu sunteţi de acord cu deciziile luate, va rugăm să depuneţi un memoriu scris la secretara domnului director, impreună cu o propunere de sedinţă in care se vor discuta şi părerile dvs.
Vă mulţumim
in atentia domnului eyewitness
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
in atentia domnului eyewitness
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
[quote="zoso"]
- punctul 1
In urma dezbaterilor s-au hotă]
Din surse sigure am aflat ca punctul 1 se refera la problema alimentarii userilor cu o doza optima de alcool.
Tot din surse sigure am aflat ca "decizia a" este legata de furnizarea a minim trei beri pe zi de user cu peste 1500 de posturi.
Cat despre " a actiona in consecintza" ce pot sa spun? daca se poate si cat mai repede si cat mai RECE!
- punctul 1
In urma dezbaterilor s-au hotă]
Din surse sigure am aflat ca punctul 1 se refera la problema alimentarii userilor cu o doza optima de alcool.
Tot din surse sigure am aflat ca "decizia a" este legata de furnizarea a minim trei beri pe zi de user cu peste 1500 de posturi.
Cat despre " a actiona in consecintza" ce pot sa spun? daca se poate si cat mai repede si cat mai RECE!

-
Love2Fly - Junior Member
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii