PARASIREA CORPULUI MATERIAL, realitate sau ba?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde gabuba » Mar Oct 11, 2005 7:01 pm

ah, nu. doar ca azi la scoala n-a mai fost super caterinca si super distractie ca-n super zilele de super altadata :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde pacha » Mie Oct 12, 2005 8:21 am

Scoala e o chestie grea.Nu e loc de caterinci acolo.
Acolo tin minte ca paraseam mereu clasa,cu spiritul.Profesorul povestea si eu vagabondam prin spatiu.De obicei clopotelul ma readucea pe pamant.La lectia de muzica,fiind odata surprins,la trei intrebari succesive am dat trei raspunsuri care nu aveau nici o legatura cu realitatea.
Nu stiu pe unde ma plimbam dar stiu ca la prima intrebare am raspuns cu intrebarea "La care film?"La celelalte nu mai stiu ce am raspuns stiu doar ca am fost scos din clasa.La vremea aceea nu era o problema sa dai elevul afara de la ora.
pacha

Mesajde Arkenhope » Mie Oct 12, 2005 9:11 pm

Da, si eu mi-am parasit corpul, categoric, bine inteles si absolut normal, iar cand m-am trezit era dimineata si-am zis ca n-o sa mai beau niciodata in halu ala, acum fara gluma de ce sa plecam direct de la idea ca nu se poate.. aduceti dovezi fratilor si va cred, facem si teste daca vreti, duminica e singura zi in care n-am program de 12 ore si mi-o dedic pentru asta daca va tine, tb doar sa ghiciti ordinea a patru / cinci simboluri de pe niste cartonase din camera alaturata, care reuseste are o pizza de la mine :D
Desi daca astia care ati zis ca puteti faceati misto de ala care a facut topicu mi-am cam tras tzeapa singur.. he he
I got the idea by smocking a lot of pot.
Arkenhope
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii