este fană a trupei viţa de vie. nu m-am intersectat de prea multe ori cu ea, dar mi-am dat seama că este o companie plăcută. Doamnelor şi domnilor, v-o prezint pe Zgubiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici.
Hepi bărdei.
vedeve fo'evă
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
vedeve fo'evă
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
la multi ani zgubi, unul dintre putinii forumisti pe care i-am cunoscut personal.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
nenea butu, Zgubi mai intră din cand in cand. rar, dar mai intră.
pacha, se intamplă că există unii useri care au făcut suficient de multe pentru acest forum, incat să li se dedice un thread cand este ziua lor.
pacha, se intamplă că există unii useri care au făcut suficient de multe pentru acest forum, incat să li se dedice un thread cand este ziua lor.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii