Cu mirare va intreb acum ce parere aveti despre faptul ca trupele Hora si Ro-MAnia merg pe bani publici (oferiti de Min.Turismului) sa "cante" ca reprezentanti ai Romaniei la Targurile de Turism?
Vi se pare normal ca Hora si Ro-Mania sa fie imaginea turismului romanesc?!
:confused:
Aici sunt banii dumneavoastra...
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Aici sunt banii dumneavoastra...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Ar fi trist ca ei sa reprezinte imaginea Romaniei. Sincer sa fiu ambele formatii mi se par de prost gust. Cel putin baietii aia de la Ro-mania care l-au cooptat si pe " Beni"
ca asa am auzit ca i se spune mai nou lui Benone Sinulescu sunt de-a dreptul penibili. Dar asta e doar umila mea parere.

- Bagheera
- Junior Member
Re:
De ce ne-am mai mira, cat timp a ajuns acelasi minister sa planteze palmieri pe plaja? acolo sunt tot banii nostri. cat despre cele doua formatii, poate ca astea sunt gusturile domnului ministru iar consilierul i-o fi in vacanta. overall, cred ca ne facem de ras daca promovam asemenea "valori", precum Ro-Mania, ca fiind autentice. Si poate mai rau este ca altii chiar le considera autentice. Iar strainii care vor crede ca Ro-Mania e folclor, vor fi inecati in kitsch-uri. Mai apoi, vor veni, poate, in Romania si vor sparge seminte pe plaja, la umbra palmierilor.
Traiasca lupta pentru pace.
Traiasca lupta pentru pace.
I`ll take my chances cause God stopped keeping scores.
- Eve
- Junior Member
Aici suntetzi rautacioshi. Agathon mi se pare unul dintre putzinii minishtrii kre vor sa fak ceva! L-am urmarit cu atentzie la emisiunea aia de la Nashu de pe B1 shi mi-au placut ideile sale. Inclusiv cea cu palmierii. La urma urmei el aduce o groaza de bani la buget prin turism shi dak vretzi statisctic a schimbat mult in bine fatza litoralului romanesc de cand e acolo unde e! In ceea ce priveshte Ro-mania shi Hora, acum ce vretzi, nu puteau sa apara cu Valahia, B.U.G. sau mai shtiu eu ce in fatza, au ales shi ei ce s-a putut alege!
-
cutuma© - Mesaje: 3047
clonare de mesaj
ba vere,pe cine vroiai sa trimita? pe bug?
mai bine nu trimitea pe nimeni!
mai bine nu trimitea pe nimeni!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Nu era o idee rea sa nu trimita pe nimeni. Erau niste imagini de al Madrid cand cretinele alea 3 se invarteau si dadaeau din c*r pe langa standul Romaniaei, iar vizitatorii se uitau si zambeau ca la ceva intre exotic si stupid...
BUG era un pic mai rau... Dar se putea gasi un grup etno (dar etno-etno, folclor) si nu mai incercam sa avem imaginea de c**ve (Hora) si idioti (Ro-mania)...
Parerea mea!
Eu bag mana in foc ca din zeciel de mii de dolari care se arunca pe tema asta o mare parte se duce la partid, la unii din MInister etc.
BUG era un pic mai rau... Dar se putea gasi un grup etno (dar etno-etno, folclor) si nu mai incercam sa avem imaginea de c**ve (Hora) si idioti (Ro-mania)...
Parerea mea!
Eu bag mana in foc ca din zeciel de mii de dolari care se arunca pe tema asta o mare parte se duce la partid, la unii din MInister etc.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Initial trimis de decret
Aici suntetzi rautacioshi. Agathon mi se pare unul dintre putzinii minishtrii kre vor sa fak ceva! L-am urmarit cu atentzie la emisiunea aia de la Nashu de pe B1 shi mi-au placut ideile sale. Inclusiv cea cu palmierii. La urma urmei el aduce o groaza de bani la buget prin turism shi dak vretzi statisctic a schimbat mult in bine fatza litoralului romanesc de cand e acolo unde e! In ceea ce priveshte Ro-mania shi Hora, acum ce vretzi, nu puteau sa apara cu Valahia, B.U.G. sau mai shtiu eu ce in fatza, au ales shi ei ce s-a putut alege!
Uite, iti dau cel mai simplu argument pentru "rautatea" de care ne acuzi. daca aveam o clima care sa permita palmierilor sa creasca, eu zic ca ar fi crescut. Pana aici imi dai dreptate, sper. prin urmare, nu zic ca nu ar fi frumos sa avem palmieri pe plaja. zic insa ca palmierii astia nu vor rezista decat pe timpul verii, dupa care se vor duce naibii, fireste, din cauza climei. Care va sa zica, ministrul pe care il admiri atat de mult arunca banii pe fereastra. Simplu. cat despre formatii, nu inteleg de ce pomeniti de BUG Mafia sau trupe asemanatoare, ca extreme la Ro-Mania. Nu despre asta e vorba, in discutia asta. Sunt convinsa ca, daca avea un pic de minte, dl Matei Agathon Dan (caci Dan e numele lui de familie) ar fi gasit o formatie neaosa si AUTENTICA, sunt nenumarate asa-numite "ansambluri folclorice" cu care ne puteam lauda in afara. Dar cine imparte, parte isi face, vorbind de banii nostri. Dixit.
- Eve
- Junior Member
Din cate am intzeles, palmierii sunt tratatzi cu nishte substantze speciale kre ii fac sa se adapteze climatului. Avand in vedere k majoritatea proiectelor declanshate de el sunt sponsorizate de diverse firme (de ex Dracul Parc-ul) s-a ajuns la un surplus in buget ce trebuia cheltuit intr-un fel. El a ales palmierii, o idee interesanta, originala chiar. Shi nu e singura, din cate shtiu shi-a propus relansarea zonei din Bucovina cu manastiriile de-acolo kre dupa cum bine shtitzi sunt splendide shi reprezinta un punct turistic de mare importantza shi exploatarea Dunarii dpdv turistic (lucru pe kre NIMENI nu l-a facut) prin crearea unor croaziere de agrement de-alungul fluviului ce ar urma sa se incheie in Delta. Revenind la muzik...nici mie nu imi plac Ro-Mania shi Hora dar dak el a ales formatziile astea, treaba lui. Dak a greshit nu shtiu, cert este k standul romaniei a avut succes...asha k NO COMMENT!
p.s. pomenisem de mafia doar pt a ilustra ca se putea shi mai rau...se putea shi mai bine, dar se putea shi mai rau, mult mai rau!
p.s. pomenisem de mafia doar pt a ilustra ca se putea shi mai rau...se putea shi mai bine, dar se putea shi mai rau, mult mai rau!
-
Fara suparare, de la a-ti propune sa faci ceva si pana la a face cu adevarat acel lucru e cale lunga. cat despre surplusul de buget si comparatia cu Dracula Parc..da-mi voie sa ma indoiesc ca exista asa ceva. ai fost la mare anul asta? jegul este cat casa, inca, la hoteluri personalul este inca foarte nesimtit iar daca te duci cu programele ministerului la mare, mai ieftin, personalul te scuipa in ochi. asa ca si daca ar fi existat, prin absurd, un surplus de buget, aveau pe ce sa il foloseasca util. Dar relevanta pentru discutia asta e declaratia dlui ministru: "La Constanta, in neolitic, erau palmieri. Eu nu fac decat sa ii aduc la lumina". Mai departe nu mai comentez. Oricum, ma bucur ca nu iti plac nici Ro-mania nici Hora. Macar la asta ne intelegem, ca tot suntem pe forum de muzica:)
- Eve
- Junior Member
Initial trimis de Eve
Fara suparare, de la a-ti propune sa faci ceva si pana la a face cu adevarat acel lucru e cale lunga. cat despre surplusul de buget si comparatia cu Dracula Parc..da-mi voie sa ma indoiesc ca exista asa ceva. ai fost la mare anul asta? jegul este cat casa, inca, la hoteluri personalul este inca foarte nesimtit iar daca te duci cu programele ministerului la mare, mai ieftin, personalul te scuipa in ochi. asa ca si daca ar fi existat, prin absurd, un surplus de buget, aveau pe ce sa il foloseasca util. Dar relevanta pentru discutia asta e declaratia dlui ministru: "La Constanta, in neolitic, erau palmieri. Eu nu fac decat sa ii aduc la lumina". Mai departe nu mai comentez. Oricum, ma bucur ca nu iti plac nici Ro-mania nici Hora. Macar la asta ne intelegem, ca tot suntem pe forum de muzica:)
Breh,eshti eve de care shtiu io? Daca da, sunt aproximativ prin bukale. Mai ai telefon mobil? Nu te simtzi sufocata.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
da, cheri
Initial trimis de manelesux
Breh,eshti eve de care shtiu io? Daca da, sunt aproximativ prin bukale. Mai ai telefon mobil? Nu te simtzi sufocata.
eu sunt iar astea-s forumurile de altadata:)
vezi ca ti-am trimis un mesaj personal (de fapt, nici nu trebuia sa mai spun asta), in care am scris numerele castigatoare. stabilim detaliile dupa.
- Eve
- Junior Member
Initial trimis de Eve
Fara suparare, de la a-ti propune sa faci ceva si pana la a face cu adevarat acel lucru e cale lunga. cat despre surplusul de buget si comparatia cu Dracula Parc..(...)
Ok, totzi suntetzi contra, am intzeles, avetzi argumentele voastre, np, ma dau batut, poate am greshit eu, deshi ink am incredere in acest individ. In ceea ce priveshte personalul ASHA AU FOST INTOTDEAUNA SHI NU SE VOR SCHIMBA NICIODATA PT K E IN NATURA ROMANULUI SA FIE ANTIPATIC.
-
Nu e vorba daca ai gresit tu sau nu, mult mai rau a gafat ministerul, zic eu...
Cum mai, Hora?! Toata presa a facut misto de pustoaica de Etnic care avea un clip, stupid de altfel, in care era imbracata in costum popular si dansa pe langa un mercedes (ca, vezi doamnne nu se potrivea nimic).
Dar in aceeasi masura, proastele de le hora sunt imbracate ca la bordelul de la gara si canta despre folclor,intr-un cadru etno.
Dar erau de la cat music, cine sa scrie de rau?!
Cum mai, Hora?! Toata presa a facut misto de pustoaica de Etnic care avea un clip, stupid de altfel, in care era imbracata in costum popular si dansa pe langa un mercedes (ca, vezi doamnne nu se potrivea nimic).
Dar in aceeasi masura, proastele de le hora sunt imbracate ca la bordelul de la gara si canta despre folclor,intr-un cadru etno.
Dar erau de la cat music, cine sa scrie de rau?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Acuma sa fiu rau...in loc de hora shi ro-mania nu putea sa ii aduca pe meseriashii aia din Clejani(Taraf de Haidouks) sau macar pe aia de la 10prajini....il lua shi pe Tandarica shi tot mai era ceva...
Shi in legatura cu palmierii(de fapt mini palmieri ca saracii sunt cam pricajitzi,i saw them myself)...la anu o sa aducem shi negrii?(sau dam anuntz in ziar "Angajem tziganii(romi sau whatever) pentru job sezonier pe litoral...Cerinte statura impresionanta shi culoare cat mai inchisa....)Domnu Agaton vrea el sa faca ceva da nu e prea convins shi isi cam da in petic...
Shi in legatura cu palmierii(de fapt mini palmieri ca saracii sunt cam pricajitzi,i saw them myself)...la anu o sa aducem shi negrii?(sau dam anuntz in ziar "Angajem tziganii(romi sau whatever) pentru job sezonier pe litoral...Cerinte statura impresionanta shi culoare cat mai inchisa....)Domnu Agaton vrea el sa faca ceva da nu e prea convins shi isi cam da in petic...
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii