Bah gaga bagam pola in mata de sclav cu doua acte bah muistu dreq de cand imi inchizi tu mie topicul bah muistu dreq ....ma doare pula de tine si ca iau ban..labagiu cu acte in regula esti bah......muitu dreq sa-ti fut gura bagam pooola in mata strambu dreq.....bah comunistule..........................................
SI INCA CEVA...................MUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
De precizat o precizare
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
De precizat
Tot ce-am zis poate sa fie la sto...ai grija nu lua viata la misto!
-
donflg - Junior Member
gaga scrie:cu ban in regula
d-ăla de-o lună, dar dacă poporu cere o perioadă mai lungă. caine problema.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
daca asa se manifesta la bucurie,as fi curios sa-l vad suparat
un gaga doi gaga?
un gaga doi gaga?

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
donflg scrie:Bah gaga bagam pola in mata de sclav cu doua acte bah muistu dreq de cand imi inchizi tu mie topicul bah muistu dreq ....ma doare pula de tine si ca iau ban..labagiu cu acte in regula esti bah......muitu dreq sa-ti fut gura bagam pooola in mata strambu dreq.....bah comunistule..........................................
SI INCA CEVA...................MUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
are un vocabular foarte dezvoltat.vad k e cam nehotarat,dupa ce a dat cu pola in stanga si in dreapta,a uitat sa mai bage si un "muieeeeeeeee",cu care revine evident pe final.
cred k baiatu asta ne poate umple la toti frigiderul cu carne,are perspectiva

ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii