Parle vu franse? Ai uant airish cofii!
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Parle vu franse? Ai uant airish cofii!
E clar, oamenii ăştia s-a vorbit. Mai intai Şachii, după aia memetu (aca cuacavete, aca scol, aca animaluu), acum urmează pe turnantă Mirei. şti-ţ voi, fata aceea care a făcut şcoli inalte (de vre-o 5-6 etaje) la Dablin şi Monpelieo. fata asta chiar merită un tred separat (ălorlalţ doi le-am făcut din obligaţie, nu caş fi vrut) că are unele posturi interesante din care chiar ai ce invăţa. ea e fata care a luat decizia să se facă un tred de Lamulţan, da numa deal dracu n-am vrut să scriu acolo.
Deci, draga Mireii, La mulţi ani şi să ai parte de tot ce vrei tu şi incă de două ori pe atat.
baicsu
Deci, draga Mireii, La mulţi ani şi să ai parte de tot ce vrei tu şi incă de două ori pe atat.
baicsu
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
vad ca unii nu pierd vremea:D
la multi ani, Mirela. sa ajungi cat de curand sa citesti ce zic oaminii pe aici:)
la multi ani, Mirela. sa ajungi cat de curand sa citesti ce zic oaminii pe aici:)
-
Daimon - Mesaje: 5074
meni hepi barsdei tu iu din partea unui cititor anonim!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
ma, intra - nu intra sa citesca, adevaru ie unu singur: ne e dor de Mirela !
La multi si frumosi ani cu sanatate, Mirei !
La multi si frumosi ani cu sanatate, Mirei !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii