MiG23
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
MiG23
este un nou tip de avion, unu tare de tot. dă de băut, aselenizează in carciumi, are cutz, ţine cu dinamo (deh, nu poate să aibă numai părţ bune) şi altele.
la mulţi ani, bre, la cat mai mulţi.
la mulţi ani, bre, la cat mai mulţi.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
LA MULTZI ANI! + traditzionalu, HAI STEAUA!!! 

-
nocturna - Mesaje: 8725
la multi ani migurila. ma alatur primei parti a urarii lu' silvie:D
oricum esti cel mai sinpatic si de treaba dinamovist, vorba ceea esceptia care confirma regula:D
orishicat, br multa, si ore de zbor asemenea, da' inainte de br:P
oricum esti cel mai sinpatic si de treaba dinamovist, vorba ceea esceptia care confirma regula:D
orishicat, br multa, si ore de zbor asemenea, da' inainte de br:P
-
Daimon - Mesaje: 5074
multzeani concetatene!
merluc, dupa ce scapi de ieuforia momentului sa-mi zici si mie unde plm ie tuate bacurile 111 care brazdau ceru romaniei pana prin anii noozeci si?
merluc, dupa ce scapi de ieuforia momentului sa-mi zici si mie unde plm ie tuate bacurile 111 care brazdau ceru romaniei pana prin anii noozeci si?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Multz shi Imens de Grozavi ani sa urmeze celor de pana acum!
offtopic: aiule, 1-11 survoleaza flota marelui carmaci!
offtopic: aiule, 1-11 survoleaza flota marelui carmaci!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
bre, nu va mai potolitzi? mai esteti multi?
la multi ani si plini de satisfactii de orisice fel (dinamo canpioana, fete, bere, aeroplane, escursii la tropice, sanatate, baloane colorate, maibah, artificii si altealea cetz mai doreste tie sufletelu) MIGule!
la multi ani si plini de satisfactii de orisice fel (dinamo canpioana, fete, bere, aeroplane, escursii la tropice, sanatate, baloane colorate, maibah, artificii si altealea cetz mai doreste tie sufletelu) MIGule!

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
la mooltz ani ani migu:) permite-mi sa-tz urez shi io un calduros: hai steaua!
sa nu lashi sa supravietzuiasca nici o bere da?:D
sa nu lashi sa supravietzuiasca nici o bere da?:D
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
nea migurila: mult mult mult mult lamultzani, beri, fumei si multe locuri 2 care o sa permita lu dinamo sa intre in CL 

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
dejda.multumesc pentru urari la totz.ie bine la 23, cre ca mai rau o sa fie la 24:P
aiule merluc, jtiu cu un 1-11 ie la Romavia acuma, pentru oficialitati, vreo 3 -4 s-a prabusit si restu cre ca nu pua casa mai zbuare.Oricum in vest numai are voie ca depasejte multe norme, printre care si una referituare la zgomot si pluare.
aiule merluc, jtiu cu un 1-11 ie la Romavia acuma, pentru oficialitati, vreo 3 -4 s-a prabusit si restu cre ca nu pua casa mai zbuare.Oricum in vest numai are voie ca depasejte multe norme, printre care si una referituare la zgomot si pluare.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
la multi ani mig, sa ne traiesti si ne fii la fel de simpatic si pe viitor 

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
mersi migule, am mai auzit ca le-am dat si in leasing la pakistanezi si africani inpreuna cu piloti cu tot. ie adevarat?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii