intrati pe situl N2N

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

intrati pe situl N2N

Mesajde neata » Mar Mai 21, 2002 8:23 pm

intrati pe http://www.n2n.go.ro si daca va place scrieti-mi si va voi raspunde cat mai repede PSva multumesc:cool:
neata

Da.

Mesajde Renato2002 » Dum Mai 26, 2002 2:10 am

Ce pot sa spun in afara de faptul ca site-ul are grafica super si de faptul ca imi place foarte mult muzica hip-hop si graffity-urile...mult succes in continuare cu formatia voastra si cat mai multe vizite ...:N
Renato2002
Junior Member

Mesajde tre » Dum Mai 26, 2002 2:22 am

mda.... sa zicem ca saitu e fain...
mertzu ala, negativele, 'atitudinea', grafitti-urile si 'istoricul' nu prea stau bine...dar hm.. sa nu apareti direct la atomic ca e concurenta mare...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Re: Da.

Mesajde tre » Dum Mai 26, 2002 2:23 am

Initial trimis de Renato2002
Ce pot sa spun in afara de faptul ca site-ul are grafica super si de faptul ca imi place foarte mult muzica hip-hop si graffity-urile...mult succes in continuare cu formatia voastra si cat mai multe vizite ...:N

tu erai tipu ala care se pricepe la muzica?
tre
Junior Member

Nu cred ca ai inteles bine....

Mesajde Renato2002 » Dum Mai 26, 2002 2:58 am

Odata vreau sa spun ca ceea ce este prezentat pe site-ul celor de la Adevaratii se potriveste cu stilul pe care il promoveaza...adica sa nu imi spui ca nu exista nici o legatura itre graffity si muzica hip-hop caci atunci chiar ca mai bine te lasi de forumul asta si in al doilea rand baietii nu vor altceva decat ca voi sa ii cunoasteti nu sa ajunga pe atomic cum precizai tu...si in legatura cu ce spuneai tu ciu priceperea asta a mea in domeniul muzicii vreau sa iti spun ca spre deosebire de altii stiu ce sa aleg si stiu ceea ce inseamna muzica buna...:con:
Renato2002
Junior Member

Re: Nu cred ca ai inteles bine....

Mesajde tre » Dum Mai 26, 2002 3:02 am

Odata vreau sa spun ca ceea ce este prezentat pe site-ul celor de la Adevaratii se potriveste cu stilul pe care il promoveaza...adica sa nu imi spui ca nu exista nici o legatura itre graffity si muzica hip-hop caci atunci chiar ca mai bine te lasi de forumul asta si in al doilea rand baietii nu vor altceva decat ca voi sa ii cunoasteti nu sa ajunga pe atomic cum precizai tu...si in legatura cu ce spuneai tu ciu priceperea asta a mea in domeniul muzicii vreau sa iti spun ca spre deosebire de altii stiu ce sa aleg si stiu ceea ce inseamna muzica buna...:con:

mda... ce-nseamna muzica buna si care e legatura intre graffitti, retine graffitti si hip hop?
tre
Junior Member

E greu...

Mesajde Renato2002 » Dum Mai 26, 2002 3:09 am

Se pare ca tu nu traiesti intr-un cartier si se pare ca tu nu stii ce inseamna viata de cartier si ceea ce presupune ea..
Renato2002
Junior Member

Re: E greu...

Mesajde tre » Dum Mai 26, 2002 3:13 am

Se pare ca tu nu traiesti intr-un cartier si se pare ca tu nu stii ce inseamna viata de cartier si ceea ce presupune ea..

bine..asta am inteles. zi cu muzica buna..ce consideri tu ca-i muzica buna?
tre
Junior Member

Ce e muzica buna?

Mesajde Renato2002 » Dum Mai 26, 2002 3:21 am

Ce cred eu ca este muzica buna?...mda...sa zicem...muzica buna este cea care place oricui...care are un ritm antrenant si potrivit pentru toate situatile prin care trece omul ...daca mai astepti putin imi gasesc cuvintele necesare pentru a descrie ce inseamna muzica buna...
Renato2002
Junior Member

Re: Ce e muzica buna?

Mesajde tre » Dum Mai 26, 2002 3:27 am

Ce cred eu ca este muzica buna?...mda...sa zicem...muzica buna este cea care place oricui...care are un ritm antrenant si potrivit pentru toate situatile prin care trece omul ...daca mai astepti putin imi gasesc cuvintele necesare pentru a descrie ce inseamna muzica buna...

te-astept. da-mi si cateva exemple te rog.
tre
Junior Member

O intrebare...

Mesajde Renato2002 » Dum Mai 26, 2002 3:46 am

Ce parere ai tu despre trupa Bere Gratis?
Renato2002
Junior Member

Re: O intrebare...

Mesajde tre » Dum Mai 26, 2002 3:55 am

Ce parere ai tu despre trupa Bere Gratis?

te-ai gandit mult nu-i asa? zi ceva care nu se vede in fiecre zi la tv. ceva mai...cum sa zic asa ca pt tine..ceva mai vechi.

bere gratis .... au pretentii de formatie rock dar ei canta pop. nu-s jalnici da nici buni.
tre
Junior Member

Pai asta nu ar fii un exemplu?

Mesajde Renato2002 » Dum Mai 26, 2002 4:12 am

Nu stiu daca ai observat desi trebuia sa iti dai seama ca imi place sa vorbesc despre trupele care au renume au fost si sunt remarcate in muzica romaneasca...de ce trupa Bere Gratis nu ar putea fii una dintre cele care pot fii un exemplu in muzica romaneasca...si aici ar fii mai multe motive...in foarte scurt timp au reusit sa isi promoveze muzica si in acelasi timp au sustinut foarte multe concerte live care au bucurat si au satisfacut publicul la maxim...ce vrei sa iti mai zic?...mai vrei motive?...pentru a-ti demonstra ceea ce inseamna muzica buna?
Renato2002
Junior Member

Re: Pai asta nu ar fii un exemplu?

Mesajde tre » Dum Mai 26, 2002 3:04 pm

Nu stiu daca ai observat desi trebuia sa iti dai seama ca imi place sa vorbesc despre trupele care au renume au fost si sunt remarcate in muzica romaneasca...de ce trupa Bere Gratis nu ar putea fii una dintre cele care pot fii un exemplu in muzica romaneasca...si aici ar fii mai multe motive...in foarte scurt timp au reusit sa isi promoveze muzica si in acelasi timp au sustinut foarte multe concerte live care au bucurat si au satisfacut publicul la maxim...ce vrei sa iti mai zic?...mai vrei motive?...pentru a-ti demonstra ceea ce inseamna muzica buna?

e un mare merit asta.... si blondy si-au promovat muzica foarte repede nu-i asa?

bine...atunci ce parere ai de 'zob'? sunt destul de cunscuti ca sa fi auzit si tu de ei...
tre
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Mai 26, 2002 4:01 pm

ba renato2002 esti amuzant rau cu "vasta" ta cultura muzicala...aliosha ti-a dat aseara o lectzie...nu a fost suficient?Vrei sa te faci de ras chiar pe toate thread-urile?Dak da atunci ce pot sa zic....continua:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii