Ne vom intoarce la muzica ushoara ? La acea muzica ushoara de dinainte de lovitutzie ? Fals ! Piatza nu o cere! In plus daca s-ar intoarce producerii la muzica ushoara n-ar fi o nenorocire. Oricum nu una mai mare decat altele care s-au petrecut pe plaiuri mioritice. Ceea ce va urma(probabil) este impunerea audio video. Atzi urmarit aseara la B1 circul pe care l-au facut cei doi ? Absolut penibil. Deshi au pozat in postura vedetelor neintzelese shi haituite de presa shi o anumita parte a publicului, de fapt au aratat natziunii shi o parte mai putzin cunoascuta. Parvenitismul. Deshi nici unul dintre ei nu a ajuns vedeta peste noapte shi fiecare in parte a muncit din greu pentru statutul asta, deshi pana ala urma pe felia lor de treaba chiar ishi merita statutul asta, practic se comporta ca la marginea mahalelei. Se completeaza reciproc in marlanii shi gratitudini, invecrtive shi borhot aruncat cu sau fara motiv. Elegantza lipseshte din vocabularul lor. Au tacut shi au inghitzit, mai cu noduri, mai cu galci shi cred ca singurul motiv real al participarii lor la Eurovision este pana la coada "las' ca le-aratam noi lor". Din pacate pentru noi au shi reushit treaba asta shi indiferenmt ce argumente logice am avea, pretz de un an de zile suntem obligatzi sa facem ciocu' mic. Un golan asemenea lui Marcel Pavel, cred ca ar trebui oarecum izolat shi muit (scuzata-mi fie expresia) de fiecare data cand va avea ceva de spus. Adica ignorat pur shi simplu. Este genul de invid, ale carui cojones se afla in buzunarele jmecherilor. In cazul lui, in buzunarele lui Nicu Gheara. Chiar sunt curios sa vad cine o sa aiba tupeul sa il faulteze ceva mai serios pe Pavel, fara sa suporte rigorile impuse de un mafiot ca nashe-sau. Uite de-aia cred ca nu se supara nimeni pe mine, daca am sa spun ca acel loc 9 de la Tallin a lasat multora un gust amar in gura. A dovedit ca romanii nu numai ca nu shtiu sa piarda, dar nu shtiu nici sa cashtige. Shi revin - cred ca nu se va supara nimeni pe mine daca acest duet - Monica Anghel - Marcel Pavel am sa-l denumesc generic Tusea shi Junghiul. Shi daca ma gandesc bine nici nu s-ar fi putut altfel : Tusea n-ar fi reushit fara Junghi shi nici Junghiul fara Tuse. La urma urmei o belea nu vine nicioadata singura.
PS : Las la latitudinea fiecaruia sa spuna cine e tusea shi cine junghiul.
Tusea shi Junghiul
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Tusea shi Junghiul
Same shit, diffrent day...
- vladonne
- Junior Member
Ce-au spus strainii
Tu spui de tusea si junghiul. Uitandu-ma pe forumul oficial al ESC 2002 pot sa-ti spun ca duetul nostru 'celebru' a fost catalogat drept Madeleine Albright si Vladimir Putin. De asemenea interpreta semana citez 'cu o culegatoare de cartofi de pe o tarla din marginea Bucurestiului'. In afara de 11 puncte curate (5 de la Spania si 6 de la Malta) - restul au fost aranjate sau date in compensatie. Sa mai spuna cineva ca nu sunt blaturi si in muzica !
- belenenses
- Junior Member
Re: Ce-au spus strainii
poti sa-mi spui unde e forumul oficial esc 2002 te rog?
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Re: Tusea shi Junghiul
Initial trimis de vladonne
Un golan asemenea lui Marcel Pavel, cred ca ar trebui oarecum izolat shi muit (scuzata-mi fie expresia) de fiecare data cand va avea ceva de spus. Adica ignorat pur shi simplu. Este genul de invid, ale carui cojones se afla in buzunarele jmecherilor. In cazul lui, in buzunarele lui Nicu Gheara.
Cred ca deschiderea unui cont la Banca de Sperma Bucuresti ar fi o initiativa... Ca nu cred c-ar fi nimeni dispus sa-si murdareasca p**a cu niste buze care cine stie pe unde au fost - evident s-ar folosi "muirea artificiala" (scuze pentru expresie)...
Anticipez un "razi tu, razi, dar...". Asta e.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii