Ce pãrere aveti despre bãietii de la Body&Soul si, implicit, despre aceastã trupã?
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce pãrere aveti despre bãietii de la Body&Soul si, implicit, despre aceastã trupã?
Astept pí£rerile voastre!
baicsu
baicsu
- baixinho
Care baieti, mah?! Fetelor, voi va pricepeti mai bine: aia sunt baieti?!
daca si body nasol a ajuns subiect de discutie, e grav...
daca si body nasol a ajuns subiect de discutie, e grav...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
cica trupa de baietzi....
hi-hi....mama ce faza...trupa de baietzi...ma shi mir ca nu s-o aflat pana acuma:sunt cea mai tare trupa de fete din romania...parerea mea e ca ar trebui sa se lasa de cantat nu de alta da cand ii apuca...suna k nijte matze ragushite...oricum asta e cea mai blanda comparatie pe care o pot face..in fine,deocamdata atata....
- scorpyuta
- Junior Member
baaaaaaaa
Ma da va doare capu'(nu conteaza care...) Ce cauta bolangii aia flaushatzi la chestia asta cu adevarul despre muzik...??? Ca numa adevaratzi nu st. shi asta e CLAR....
Daca ii prind pe strada sa moara sa faca daca nu ii calc...shi dau shi inapoi...:>
Daca ii prind pe strada sa moara sa faca daca nu ii calc...shi dau shi inapoi...:>
I'm realy crazy!....!Realy I am....
- IsteriK
- Junior Member
BODY$SOUL
NU STIU ALTII CUM SUNT,DAR EI SUNT FAINI
II CUNOSC PERSONAL,SI SINCER VORBIND,ISI DAU SILINTA.....SA IASA CEVA K LUMEA...DACA REUSESC SAU NU DEPINDE DE GUSTURILE FIECARUIA...CARE NU TREBUIE COMENTATE!!!!
II CUNOSC PERSONAL,SI SINCER VORBIND,ISI DAU SILINTA.....SA IASA CEVA K LUMEA...DACA REUSESC SAU NU DEPINDE DE GUSTURILE FIECARUIA...CARE NU TREBUIE COMENTATE!!!!
- MIKAELLA
- Junior Member
Re: BODY$SOUL
Initial trimis de MIKAELLA
NU STIU ALTII CUM SUNT,DAR EI SUNT FAINI
Is faini baietii, nu ? Si cine naiba a spus ca am voie sa "comentez o parere". La urma urmei, de ce naiba ai mai lansat topicul asta ?!
Cat despre "baietzi", isi dau silinta sa ce, sa indobitoceasca masele cu muzica lor, sau sa se umileasca ceva mai putin ?! Oare cat bun gust si ratiune iti trebuie sa realizezi ca prin muzica aia nu faci decat sa te injosesti in ultimu' hal ??
-
LinX - Junior Member
Exista in viatza fiecarui om dintr-o tzara capitalista cum este .. ROMANIA... un moment in care privind la televizor un anume reportaj/emisiune/in spetza "videoclip" ... skimba involuntar canalul printr-o miscare necontrolata a telecomenzii .. pentru ca nivelul de prostie al materialului care ne este dat sa-l privim atinge si depasheste cotele admise de creierashul fiecaruia dintre noi.
Body & Soul este una dintre "kestiile" care mi-au provocat acest gest involuntar...
Nu mai am nimic de comentat.
Body & Soul este una dintre "kestiile" care mi-au provocat acest gest involuntar...
- airfire
destul de buni
canta bine ,apropo stiti unde au filmat videoclipul??
- Andreea D
- Junior Member
Initial trimis de airfire
Exista in viatza fiecarui om dintr-o tzara capitalista cum este .. ROMANIA... un moment in care privind la televizor un anume reportaj/emisiune/in spetza "videoclip" ... skimba involuntar canalul printr-o miscare necontrolata a telecomenzii .. pentru ca nivelul de prostie al materialului care ne este dat sa-l privim atinge si depasheste cotele admise de creierashul fiecaruia dintre noi. Body & Soul este una dintre "kestiile" care mi-au provocat acest gest involuntar...
lol... bine zis!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Re: Ce pãrere aveti despre bãietii de la Body&Soul si, implicit, despre aceastã trupã?
Initial trimis de baixinho
baicsu
bleac si pacat au inceput(hehe mai de mult) binisor,dar acum......
- Vizitator
Re: Ce pãrere aveti despre bãietii de la Body&Soul si, implicit, despre aceastã trupã?
Initial trimis de baixinho
Au melodii faine.
-
Guppy - Mesaje: 414
Initial trimis de vladonne
Subiectul asta imi aduce aminte de diferentza dintre catastrofa shi nenorocire... Nishte catastrofe, care din nenorocire nu se lasa ...:bleah:
loooooooooooooooooooooooooooooooooool
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii