eurovision 2002, leonard si romanii

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

eurovision 2002, leonard si romanii

Mesajde tre » Dum Mai 26, 2002 3:20 pm

am facut si eu gresala aseara sa ma uit la eurovizion... n-am prins de la inceput dar cam 10 piese am vazut si eu.... inclusiv hit-ul romaniei cu idiotii aia 2 de ziceai ca-s la inmormantare. idioti am zis? cred ca n-am gusturi muzicale...s-au clasat destul de bine, se putea mult mai rau, ca danemarca de exemplu sau ceva de genul asta. dar sa trecem la votare.
toate bune si frumoase, s-a votat si cu noi, mi s-a parut corect sa ia malta atatea puncte ca doar cantase mai deosebit tipa, nu stiu de ce-a iesit aia din lituania (parca) ca mi s-a parut destul de jalnica dar in fine, nu ma pricep. buun. comentam cu cineva despre crainicii televiziunilor 'asta-i faina, asta-i buna, etc.' cand se-ajunge la romania....tacere...apare leonard miron in costumu ala de tot c@!#! si cu dictia lui 'perfecta'....jalnic....s-a intrecut tvr pe sine de data asta. buun. voturile romaniei pentru cine sa fie daca nu exact pentru cei care votasera si pentru noi.... scarbos... nu ca occidentalii nu s-ar fi votat si ei intre ei dar nu chiar asa pe fata.......
astept si parerile voastre sa vad daca sunt nebun sau nu...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Re: eurovision 2002, leonard si romanii

Mesajde stefan » Lun Mai 27, 2002 12:07 am

Initial trimis de tre cool
am facut si eu gresala aseara sa ma uit la eurovizion... n-am prins de la inceput dar cam 10 piese am vazut si eu.... inclusiv hit-ul romaniei cu idiotii aia 2 de ziceai ca-s la inmormantare. idioti am zis? cred ca n-am gusturi muzicale...

Baga-mi-as! Ce urat din partea ta, sa-mi aduci aminte de cretinii aia doi, dupa ce reusisem sa-i trec cu vederea...
Anyway, pe ce loc au iesit?

Daca stau sa ma gandesc, cred ca si eu am probleme cu gusturile muzicale...:a
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Re: Re: eurovision 2002, leonard si romanii

Mesajde tre » Lun Mai 27, 2002 6:01 am

Initial trimis de stefanp

Bagami-as! Ce urat din partea ta, sa-mi aduci aminte de cretinii aia doi, dupa ce reusisem sa-i trec cu vederea...
Anyway, pe ce loc au iesit?

Daca stau sa ma gandesc, cred ca si eu am probleme cu gusturile muzicale...:a

pe 7 sau 8, dupa primele 12 tari care votasera erau chiar pe 3. oricum au luat in jur de 60 de puncte daca tin bine minte.
tre
Junior Member

Re: Re: Re: eurovision 2002, leonard si romanii

Mesajde vladonne » Lun Mai 27, 2002 9:29 am

.
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Re: Re: Re: eurovision 2002, leonard si romanii

Mesajde vladonne » Lun Mai 27, 2002 9:30 am

Initial trimis de tre cool

pe 7 sau 8, dupa primele 12 tari care votasera erau chiar pe 3. oricum au luat in jur de 60 de puncte daca tin bine minte.

Au incasat 71 de puncte. Shi nu shtiu ce sa fac - sa ma bucur sau sa ma ingrozesc ca au ieshit pe locul 9, careva's zica in top 10. Sa ma bucur de "performantza Romaniei" la acest festival de la M-am aia, unica in istoria Romaniei, sau sa ma ingrozesc ca ne-a dat cu 15 ani inapoi, oferind posibiltatea unor putzo-palmishti gen Horia Moculescu sa zica - "Asta-i adevarata muzica, numa d'asta sa promovam" ? Iaca dilema.
Pe de alta parte, trebuie sa recunosc ca printre labele de-acolo ashtia doi au fost ok. Sa amintesc de pilda numa Backstreet boys -ul de la Moskova sau tzatza Leana de la Elvetzia. Nemtzii ca de obicei - vai mama lor. Turcii infioratori, iar Israelul, ce sa mai zic? Intifada shi-a pus amprenta. Chiar ma gandeam in timp ce se canta daca nu cumva, chintareatza cauta cu privirea prin sala palestrinieini mai gros imbtracatzi. Cred ca cea mai nedreptatzita tzara este Frantza, care deshi a venit cu un sirop, a venit cu un sirop bine facut, cu simtz de raspundere shi cu o fatuca, detzinatoarea unei remarcabile voci. Parerea mea. In tot cazul, daca acu' doi ani au fost Olson Bros care au mai salvat festivalul, anul asta valoarea in sine a lui a fost cu mult chiar shi sub valoarea calitrativ-artisca a unui festival sa zicem Festivalul de Dragoste de la Amarara.
Jurizarea a fost la fel de partziala shi pe prietenii. Nu cred ca asta e o noutate, avand in vedere, ca in proportzie de 90% cei care ne-au votat acu' 2 ani, ne-au votat shi acu'. Ceea ce in mod normal o sa atraga necalificarea noastra peste un an. De ce ? Simplu pentru ca vseticii nu ne voteaza din principiu, iar cei care ar mai face-o nu vor mai fi shi la anu' prezentzi. Partea shi mai proasta e ca vesticii care nu s-au calificat oficial, sunt prezentzi din oficiu, ca membrii fondatori ai acestei manifestari. Shi revin la ce am zis mai devreme - ce trebbuie sa fac ? Sa ma bucur pentru performantza Romaniei de a se clasa pe locul 9, sau sa ma ingrozesc ca abia acu' prafuitzii or sa poata scoate capul sa-shi dea caramizi in piept ca asta e adevarata muzica ? Cah ! :bleah:
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Re: Re: Re: Re: eurovision 2002, leonard si romanii

Mesajde Judge_Aris » Lun Mai 27, 2002 11:16 pm

Initial trimis de vladonne

Au incasat 71 de puncte. Shi nu shtiu ce sa fac - sa ma bucur sau sa ma ingrozesc ca au ieshit pe locul 9, careva's zica in top 10. Sa ma bucur de "performantza Romaniei" la acest festival de la M-am aia, unica in istoria Romaniei, sau sa ma ingrozesc ca ne-a dat cu 15 ani inapoi, oferind posibiltatea unor putzo-palmishti gen Horia Moculescu sa zica - "Asta-i adevarata muzica, numa d'asta sa promovam" ? Iaca dilema.
Pe de alta parte, trebuie sa recunosc ca printre labele de-acolo ashtia doi au fost ok. Sa amintesc de pilda numa Backstreet boys -ul de la Moskova sau tzatza Leana de la Elvetzia. Nemtzii ca de obicei - vai mama lor. Turcii infioratori, iar Israelul, ce sa mai zic? Intifada shi-a pus amprenta. Chiar ma gandeam in timp ce se canta daca nu cumva, chintareatza cauta cu privirea prin sala palestrinieini mai gros imbtracatzi. Cred ca cea mai nedreptatzita tzara este Frantza, care deshi a venit cu un sirop, a venit cu un sirop bine facut, cu simtz de raspundere shi cu o fatuca, detzinatoarea unei remarcabile voci. Parerea mea. In tot cazul, daca acu' doi ani au fost Olson Bros care au mai salvat festivalul, anul asta valoarea in sine a lui a fost cu mult chiar shi sub valoarea calitrativ-artisca a unui festival sa zicem Festivalul de Dragoste de la Amarara.
Jurizarea a fost la fel de partziala shi pe prietenii. Nu cred ca asta e o noutate, avand in vedere, ca in proportzie de 90% cei care ne-au votat acu' 2 ani, ne-au votat shi acu'. Ceea ce in mod normal o sa atraga necalificarea noastra peste un an. De ce ? Simplu pentru ca vseticii nu ne voteaza din principiu, iar cei care ar mai face-o nu vor mai fi shi la anu' prezentzi. Partea shi mai proasta e ca vesticii care nu s-au calificat oficial, sunt prezentzi din oficiu, ca membrii fondatori ai acestei manifestari. Shi revin la ce am zis mai devreme - ce trebbuie sa fac ? Sa ma bucur pentru performantza Romaniei de a se clasa pe locul 9, sau sa ma ingrozesc ca abia acu' prafuitzii or sa poata scoate capul sa-shi dea caramizi in piept ca asta e adevarata muzica ? Cah ! :bleah:

Vladonne ala pe care il stiu eu din club Martin?
Si pe mine ma intristeaza exact acelasi lucru, rapandulele deja isi fac iluzii ca ne intorcem la muzica usoara!!!!!!
Dl maistru Moculescu sa traiasca 1000 de ani. Sincer? Nu vor avea nici o sansa! e treaba cu traiu' si cu malaiu' ;)
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde SOD » Dum Iun 02, 2002 9:44 pm

nu a fost de ajuns ca ne-am facut de cacat la eurovision,dar tvr vrea cu tot dinadinsul sa puna si mot acestui cacat.am vazut ieri noapte pe la 3 un reportaj cu marii nostri solisti si peripetiile lor.pai sa vi vazut cum dadeau vocalize la conferinta de presa ,pavel din pavaroti si monica grasa din whitney houston.bai nene,penibil rau de tot.si sa vedeti declaratii ce au dat de te lua de inima imediat.
e clar,astia sunt romanii nostri si cu astia marsam spre europa.nu cred ca o se ridicam vreodata la standarde.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde tre » Dum Iun 02, 2002 10:41 pm

Initial trimis de SOD
nu a fost de ajuns ca ne-am facut de cacat la eurovision,dar tvr vrea cu tot dinadinsul sa puna si mot acestui cacat.am vazut ieri noapte pe la 3 un reportaj cu marii nostri solisti si peripetiile lor.pai sa vi vazut cum dadeau vocalize la conferinta de presa ,pavel din pavaroti si monica grasa din whitney houston.bai nene,penibil rau de tot.si sa vedeti declaratii ce au dat de te lua de inima imediat.
e clar,astia sunt romanii nostri si cu astia marsam spre europa.nu cred ca o se ridicam vreodata la standarde.

ma..acu sa fiu sincer o credeam mai la locu ei pe monica anghel. chiar nu-mi explicam cum de s-a 'inhaitat' cu golanuala de pavel. dar cred ca-s cam la fel amandoi...
tre
Junior Member

Mesajde annie » Mie Iun 19, 2002 12:27 am

Adevarule ca si pe mine m-a cam dezamagit Monica Anghel.Stiind-o prietena cu cei de la Divertis ,speram sa fie mai...
Cat despre Marcel Pavel....e chiar interesant articolul din Tabu nr.1,si destul de elocvent(tot el spunea intr-un interviu de la mcm,cred,ca de unde se pricepe dom'le Alifantis la muzica de nu i-a dat nici un punct la preselectie la eurovision...)
annie

Mesajde vali » Mie Iun 19, 2002 5:10 am

am citit inca un articol fain

http://www.muzicabuna.ro/art/art3.htm

l-am cunoscut pe acest domn sore-in acum ceva vreme cand dorea sa ii inscriu siteul intr-o colectie de linkuri rock pe care o pusesem pe un site. curios am vizitat situl acestui domn, "cel mai popular artist roman de pe internet" asa cum se lauda cadn era inscris prin top100.ro, un site cam de aceeasi factura cu muzica pe care o creeaza unii...si altele, da n-am chef sa scriu acum
some people deserve to die
vali

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii