Pink Floyd, Vangelis, Marillion, Miles Davis, Frank Sinatra, Beatles, Eagles, The Moody Blues, A-HA, Leonard Cohen, Bob Marley, Joe Cocker, Janis Joplin, Bary White, Dire Straits -> Mark Knopfler, Eric Clapton, Joe Satriani, Al di Meola, Stevie Ray Vaughan, B.B. King, Santana, Pavarotti, Counting crows, P.J. harvey, Pearl Jam, Tom Waits, Stephan Micus, Enya, the sunclub, The Temptations, moby, Chemical brothers, Daft punk, Kraftwerk, Rammstein, Smashig Pumpkins, Cardigans, Alice in chains, Stone Temple Pilots, Desftones, Tool, dEUS, Skunk Anansie, Bruce Sprinsteen, Rolling Sones, U2.
Acestea au fost niste nume complet aleatorii si nu neaparat reprezentative ale preferintelor mele, mai sunt multe de adaugat.
Trupe,artisti/e preferate si de ce?
45 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Vita de Vie
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
buna m-am intors!!!
Stii Zgubi de fapt care a fost adevaratul motiv pentru care am deschis forumul? E faptul ca am vrut sa-ti arat,sa-ti demonstrez de fapt ca oricate raspunsuri sunt la fel si gusturile muzicale sunt diversificate cu mici exceptii bineinteles.Ti-am mai spus chestia asta cu muzica e relativa,pentru ca atunci cand vorbim despre muzica suntem subiectivi trecem totul prin prisma noastra.Am afirmat si voi afirma mereu ca totul depinde de felul cum suntem fiecare construiti.Daca unul se simte bine sa asculte manele n-are decat.Acest ex. este valabil cu orice alt gen.Acest lucru este evident si niciodata nu vei putea face pe cineva sa-si schimbe modul de gandire poate doar intr-un procent foarte mic, deci concluzia e ca fiecare asculta ce-i place ce muzica il face sa se simta bine.Pa si pe curand:)
MUSIC IS LOVE,LOVE IS MUSIC,MUSIC IS MY LIFE AND I LOVE MY LIFE
- CCMUSIC
- Junior Member
Da, ma simt onorata ca ai deschis un intreg subiect numai pentru a-mi demonstra mie ... CE?
In afara de djdiu si shoricelul obez, care iti dai seama de departe ca sunt low-IQ, toata lumea a dat niste nume de trupe care intra si in lista mea de preferinte.
Si totusi, nu am inteles ce-ai vrut sa zici mai sus..
In afara de djdiu si shoricelul obez, care iti dai seama de departe ca sunt low-IQ, toata lumea a dat niste nume de trupe care intra si in lista mea de preferinte.
Si totusi, nu am inteles ce-ai vrut sa zici mai sus..
-
Re: buna m-am intors!!!
Initial trimis de CCMUSIC
Stii Zgubi de fapt care a fost adevaratul motiv pentru care am deschis forumul? E faptul ca am vrut sa-ti arat,sa-ti demonstrez de fapt ca oricate raspunsuri sunt la fel si gusturile muzicale sunt diversificate cu mici exceptii bineinteles.Ti-am mai spus chestia asta cu muzica e relativa,pentru ca atunci cand vorbim despre muzica suntem subiectivi trecem totul prin prisma noastra.Am afirmat si voi afirma mereu ca totul depinde de felul cum suntem fiecare construiti.Daca unul se simte bine sa asculte manele n-are decat.Acest ex. este valabil cu orice alt gen.Acest lucru este evident si niciodata nu vei putea face pe cineva sa-si schimbe modul de gandire poate doar intr-un procent foarte mic, deci concluzia e ca fiecare asculta ce-i place ce muzica il face sa se simta bine.Pa si pe curand:)
Dar, totushi, daca omu asculta manele, avem voie sa-i spunem pe fatza ca e prost? Prostia nu prea e relativa, din cate shtiu.
Cat despre preferintze, ca sa folosesc exprimari la moda, imi plac trupele "adevarate" care "au scris istoria rockului":Ayreon,Soft Machine,Landmarq, Atomic Rooster, Codona, Pain of Salvation, Dream Theater, Nick Cave, Leonard Cohen, Psychotic Waltz, Skyclad, Shadow Gallery, In The Woods, etc....
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Sistem
Sistem este o trupa aparuta in anul 2001 si este o trupa care mie personal imi place foarte mult...mi s-a parut nou si foarte frumos noul lor stil pe care il abordeaza si in momentul de fata adica cel de cantat pe butoaie...este ceva super si ceva nou in muzica romaneasca...mai ales ca acum s-au lansat si cu un hit-Emotii.
- Renato2002
- Junior Member
Re: Sistem
Initial trimis de Renato2002
Sistem este o trupa aparuta in anul 2001 si este o trupa care mie personal imi place foarte mult...mi s-a parut nou si foarte frumos noul lor stil pe care il abordeaza si in momentul de fata adica cel de cantat pe butoaie...este ceva super si ceva nou in muzica romaneasca...mai ales ca acum s-au lansat si cu un hit-Emotii.
dar preferinte d-astea....mai underground sau mai vechi n-ai?
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
la capitolul trupe pe butoaie, Sensor bate tot, la propriu
si mi se par cu mult mai sus decat Sistem, si o dovada e spectacolul care l-au realizat cu Dan Chisu - SaKaDaT ExTrA-SeNsOrIaL

-
Eram sigur ca imi vei da un astfel de raspuns.Ca ati intrat pe acest
topic persoane care asculta acelasi gen de muzica nu inseamna ca toti sunt la fel ca voi, sunt tz ex.
Doi din membrii System au fost membrii fondatori ai grupului Sensor.Cei de la System au toti conservatorul facut sau inca mai sunt la conservator pe cand ceilalti nu si inca o diferenta e ca cei de la Sensor fac muzica de teatru si System fac muzica bazata pe percutie si alte genuri precum house,club cu alte ramuri ale acestora.
Cat despre cel cu catalogatul care spune ca sunt prosti cei care asculta manele ,depaseste momentul ,subiectul e depasit.Nu poti sa spui ca-i prost cel care asculta manele,eventual spui incult .Nu cred ca poti face pe cineva prost pentru ca asculta acest gen.
topic persoane care asculta acelasi gen de muzica nu inseamna ca toti sunt la fel ca voi, sunt tz ex.

Cat despre cel cu catalogatul care spune ca sunt prosti cei care asculta manele ,depaseste momentul ,subiectul e depasit.Nu poti sa spui ca-i prost cel care asculta manele,eventual spui incult .Nu cred ca poti face pe cineva prost pentru ca asculta acest gen.
MUSIC IS LOVE,LOVE IS MUSIC,MUSIC IS MY LIFE AND I LOVE MY LIFE
- CCMUSIC
- Junior Member
Initial trimis de CCMUSIC
nu poti spune ca-i prost (ca doar te prosteste cioara-n fata) dar poti spune ca-i idiot, parsiv etc. etc. individu de-asculta manele. nici unul din astia pe care-i mai stiu (colegi, cunoscuti) care-asculta manele nu exista sa nu se gandeasca la ban sau sa-mi propuna cate-o 'afacere' ocazional. suna putin stupid nu-i asa?
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
45 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii