naspa ,sucks,nasol si de cacat.
am prins proba de karaoke si mi-a ajuns.dupa ce ca baietii astia canta fals ,nu stiu nici macar sa tina ritmul.si s-au gasit sa faca misto de akcent, dupa care au incercat sa o dreaga ,vezi tu ca sunt prieteni dar au vrut sa faca o gluma.
hq la academia lui d. negru (au picat examenul)
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
hq la academia lui d. negru (au picat examenul)
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Re: hq la academia lui d. negru (au picat examenul)
Initial trimis de dadius
am prins proba de karaoke si mi-a ajuns.dupa ce ca baietii astia canta fals ,nu stiu nici macar sa tina ritmul.si s-au gasit sa faca misto de akcent, dupa care au incercat sa o dreaga ,vezi tu ca sunt prieteni dar au vrut sa faca o gluma.
mare gresahala ai facut sa te uiti la chestia aia

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Re: hq la academia lui d. negru (au picat examenul)
Initial trimis de dadius
Hi-Q sunt nashpa! Nu spun ca nu au melodii care au prins la public, dar doar atat!
Voci din parti, chiar si tipa...
Au avut noroc sa fie lansati...plus ca au dispus de ceva bani pt a se face cunoscuti.
Eu i-am auzit si cand erau in liceu, cantau pe la balul bobocilor, majoratului si alte alea...nimeni nu-i asculta!
Ii cunosc personal, sunt de gashca, dar atat!
:shock:

- zulu
- Junior Member
Nu e o greseala sa te uiti la proba de karaoke de la Academia vedetelor - la restul emisiunii da ! insa e unul din putinele locuri unde ii poti vedea cantand "live" pe astia cu playbackul in cap. Nu numai HI-Q s-au facut de ras, au fost multi altii care au dovedit ca daca "le sare discul" se fac de kkt. Cam in fiecare emisiune a fost un invitat din afara muzicii care a prestat mai bine decat "minunatii" nostri guristi. Iar dupa ce ii vezi acolo trebuie sa fii de-a dreptul tampit sa te mai duci la concerte cu ei, cand e clar ca mai mult nu pot, asta e vocea lor normala , asta e starea lor normala de afoni. E normal sa nu stie cuvintele altor cantece, dar nu e normal sa nu poata pastra o linie melodica, un ritm. Aviz si pentru admiratorii viermilor, soparlelor si hienelor (care au prestat de asemenea la-men-ta-bil) si toti ceilalti, se stiu ei care !
- belenenses
- Junior Member
ei domnule ...DA ai mare mare dreptate.
Initial trimis de belenenses
Nu e o greseala sa te uiti la proba de karaoke de la Academia vedetelor - la restul emisiunii da ! insa e unul din putinele locuri unde ii poti vedea cantand "live" pe astia cu playbackul in cap. Nu numai HI-Q s-au facut de ras, au fost multi altii care au dovedit ca daca "le sare discul" se fac de kkt. Cam in fiecare emisiune a fost un invitat din afara muzicii care a prestat mai bine decat "minunatii" nostri guristi. Iar dupa ce ii vezi acolo trebuie sa fii de-a dreptul tampit sa te mai duci la concerte cu ei, cand e clar ca mai mult nu pot, asta e vocea lor normala , asta e starea lor normala de afoni. E normal sa nu stie cuvintele altor cantece, dar nu e normal sa nu poata pastra o linie melodica, un ritm. Aviz si pentru admiratorii viermilor, soparlelor si hienelor (care au prestat de asemenea la-men-ta-bil) si toti ceilalti, se stiu ei care !
da asa e.am simtit nevoia sa spun ca sunt 100% de acord cu tine.De multe ori au cantat sportivi sau politicieni mai bine decat cantaretii.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Re: ei domnule ...DA ai mare mare dreptate.
Initial trimis de dadius
da asa e.am simtit nevoia sa spun ca sunt 100% de acord cu tine.De multe ori au cantat sportivi sau politicieni mai bine decat cantaretii.
A fost mai demult si gagica de la Hi-Q si-a cantat la "Academia vedetelor lu' peste" - si ce-i drept n-a trebuit s-o dea la intors cu nspe vrajeli - "stiti, era o gluma...", dar oricum suna penal. Un prieten sugera ca ar fi misto sa-i puna sa cante la karaoke propriile melodii...
BTW, geniala ideea cu karaoke-le, parerea mea. Probabil ca n-a fost asta intentia lor (demascarea wannabes-ilor din muzica noastra), si ma mir ca au acceptat atatia sa apara (auzi, si Animal X? p-aia nu i-am prins

subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
hmm...poate ca aveti dreptate dar mie tot mi se sparge tot ce-i fragil prin casa daca las pe 'akademia vedetelor' cand e karaoke.
.
tin minte c-am vazut emisiunea cand shtorfi se tot dadea in barci pe-acolo, repede sa iasa in fata si sa fredoneze.
si mai tin minte ca am vazut-o pe 'cristina' (nus tiu daca in aceeasi emisiune) care a cantat excelent desi nu-mi place de nici o culoare r'n'b-u ei de cacat.

tin minte c-am vazut emisiunea cand shtorfi se tot dadea in barci pe-acolo, repede sa iasa in fata si sa fredoneze.
si mai tin minte ca am vazut-o pe 'cristina' (nus tiu daca in aceeasi emisiune) care a cantat excelent desi nu-mi place de nici o culoare r'n'b-u ei de cacat.
-
tre - Junior Member
Oricum examenul era de asteptat ca o sa-l pice din moment ce viata lor e playbackul si sintetizarea vocilor. Please!! Cu un program si eu as deveni mare cantareata chiar daca pe real se sparg toate geamurile.
Insa faniilor nu le pasa atata timp cat suna bine cand asculta normal caseta. Ca altfel....... AOLEO!!:p

Insa faniilor nu le pasa atata timp cat suna bine cand asculta normal caseta. Ca altfel....... AOLEO!!:p
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Initial trimis de Melutza
Dar ar cam trebui sa inceapa sa cante si LIVE, chiar daca nu prea stiu ce-i aia!:mad:
presupun ca animal chix ('animal x' numele unei emisiuni de pe discovery) canta de foarte mult timp live.......
-
tre - Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii