A auzit cineva de Blue Jeans(formatia)?bleah...
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
A auzit cineva de Blue Jeans(formatia)?bleah...
Am observat ca a aparut o noua ciupercuta cantatoare(asa le zic eu formatiilor care apar ca ciupercile dupa ploaie-macar de ar fi ceva de capul lor;) )Am vazut un videoclip pe atomic al formatiei "Blue Jeans" cu o melodie..."O iubire de-o zi"parca...foarte optimiste fetele astea,in videoclip sparsesera toate topurile si erau mereu pe prima pagina a revistelor de gen...Ce pot spune..anti-talente ca la noi,rar gasesti...parerea mea...
As vrea si opiniile voastre :con:
-
Josefine^ - Junior Member
Initial trimis de bhuttu
Mi s-a parut curioasa faza cu chitarile. Dupa aia mi s-a parut hilara. Un cuvant: Kitch.
Eu m-am chinuit sa vad tot videoclipul,dar nu-mi amintesc faza cu chitarile...Oricum nu i-am dat prea multa atentie...Am vazut doar ca s-a filmat si la Constanta...(eu sunt din Constanta).Sper totusi ca "promitatoarea" trupa sa nu fie din oras....

-
Cred ca producatorii au incercat sa le faca o imagine de genul "4 Non Blondes". Pacat ca instrumentele sunt doar de decor, iar de voce ce sa mai zic ...
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
- Baluba
- Junior Member
Re: A auzit cineva de Blue Jeans(formatia)?bleah...
Initial trimis de Josefine^
Am observat ca a aparut o noua ciupercuta cantatoare(asa le zic eu formatiilor care apar ca ciupercile dupa ploaie-macar de ar fi ceva de capul lor;) )Am vazut un videoclip pe atomic al formatiei "Blue Jeans" cu o melodie..."O iubire de-o zi"parca...foarte optimiste fetele astea,in videoclip sparsesera toate topurile si erau mereu pe prima pagina a revistelor de gen...Ce pot spune..anti-talente ca la noi,rar gasesti...parerea mea...
Si sa vezi ca io am crezut.Am vazut ca m-am inselat dupa ce am vazut imaginile de o calitate foarte proasta.... Sa crezi da` sa nu vezi..
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
Am mai vazut inca o data videoclipul in cauza...Doamne,ce penibile pot fi fetele astea...
Apropo,djdiu..n-am inteles nimik din ce ai vrut tu sa zici,dar sunt sigura ca ai fost bine intentionat...
Sanatate la neamuri!Si sa ascultati muzica buna(in continuare)! :p
Apropo,djdiu..n-am inteles nimik din ce ai vrut tu sa zici,dar sunt sigura ca ai fost bine intentionat...
Sanatate la neamuri!Si sa ascultati muzica buna(in continuare)! :p
-
bleah bleah ...câh câh...
Am auzit si eu de aceasta formatie si in raport cu muzica care se asculta acum aceasta trupa nu se incadreaza deloc in cerintele actuale...imi pare rau pentru ei dar inainte sa se lanseze pe piata trebuiau sa se gandeasca ca si ceea ce vor produce va place publicului si asta in cea mai mare parte...altfel trupa nu are succes si mai departe sigur nu va ajunge...
- Renato2002
- Junior Member
Re: bleah bleah ...câh câh...
nashpa rau de tot cine draq a mai auzit shi de formatzia asta? n-au ales prea bine momentul ca sa se lanseze:o :o :o :o :o :o
- kriminalu
am vazut si eu inceputu videoclipului...si chiar aveam sperante cand am vazut tipa blonda cu geaca de piele si chitara...pana a aparut titraju 'blue jeans' si-au inceput sa cante...ce pot sa zic, voltaj in varianta feminina....
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
cum era de asteptat,prima luna a dat videoclipul de 5 ori pe zi...acum dracu' isi aminteste de ele..era normal,au plecat asa cum au venit...

Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Parca vad ca peste doua saptamani apare o naoa formatie cu aceiasi solista ca la Blue Jeans. Ce sa-i faci asa e la noi in romania in loc sa dispara apar din ce in ce mai multe.;P
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Initial trimis de monikaisinlove
Parca vad ca peste doua saptamani apare o naoa formatie cu aceiasi solista ca la Blue Jeans.
nuuuuuuuuu ;P
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Am spus ca parca vad si sa speram ca ma insel dar de obicei am dreptate. Stiu ca e extrm de trist;P
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
aceeasi solista cu aceeasi voce de kko?
nu prea cred ca ar putea fi acceptabil....
nu prea cred ca ar putea fi acceptabil....
-
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii