articol "Ipocrizia, nepotismul si pilele in muzica romaneasca"

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Kayla » Vin Iul 12, 2002 12:28 pm

Asa imi place mie, sa fac mai multe precizari. Si eu vorbesc serios acuma: eu va multumesc ca imi spuneti si mie cam ce trebuie facut pe aici, dar prefer sa invat singura. Intelegi, nu? Ti-am mai scris, nu mai stiu la ce subiect, ca eu abia acum o luna mi-am pus Internet, deci eu sunt in perioada de invatare. Nu stiu de ce aveti placerea asta de a-i jigni pe ceilalti. :confused: Deci mai dati-mi un timp si sa vedeti atunci valoarea mea si a posturilor mele. Dar pe mine ma enerveaza alea de juma' de pagina!:a
Kayla

Mesajde tre » Vin Iul 12, 2002 9:54 pm

Initial trimis de Melutza
Asa imi place mie, sa fac mai multe precizari. Si eu vorbesc serios acuma: eu va multumesc ca imi spuneti si mie cam ce trebuie facut pe aici, dar prefer sa invat singura. Intelegi, nu? Ti-am mai scris, nu mai stiu la ce subiect, ca eu abia acum o luna mi-am pus Internet, deci eu sunt in perioada de invatare. Nu stiu de ce aveti placerea asta de a-i jigni pe ceilalti. :confused: Deci mai dati-mi un timp si sa vedeti atunci valoarea mea si a posturilor mele. Dar pe mine ma enerveaza alea de juma' de pagina!:a

eu cand mi-am 'pus' internet am inceput cu browsing nu cu semnat forumuri.....

eh... asa-i cu tineretu asta din noua generatie, e mai nesimtit...pardon dezinvolt.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde zuza » Sâm Iul 13, 2002 3:59 am

Dar se pare ca voi doi deviati de la subiect. Bravo tie Melutza ca ai gasit din prima ceva misto si nu ca mine care vreo doua luni mi-am pierdut timpul pe Mirc.
Si pe mine ma enerveaza alea de vreo 10 km cu tot cu semnatura!!!!:a
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 15, 2002 1:02 pm

El ma obliga... Oricum, e treaba fiecaruia de unde incepe! Voi ar trebui sa va vedeti de ale vostre (astia rautaciosi) si sa-i lasati pe ceilalti sa se faca de rusine!:mad:
Kayla

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii