Dati si voi idei cum putem combate la noi aparitia mzicii comerciale si a artistlor de prost gust care nu stiu decat sa dea din maini si din picioare.
Acept orice idee!!!:o
_/\_Ce putem face noi?_/\_
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
_/\_Ce putem face noi?_/\_
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Re: _/\_Ce putem face noi?_/\_
Initial trimis de monikaisinlove
Dati si voi idei cum putem combate la noi aparitia mzicii comerciale si a artistlor de prost gust care nu stiu decat sa dea din maini si din picioare.
n/o asculti, n/o cumperi...tu si 3%din populatie..restul o asculta si o cumpara...asta e realitatea:mad:
Fools' names like fools' faces are often seen in public places :silly:
- Vixxen
- Junior Member
Re: Re: _/\_Ce putem face noi?_/\_
Initial trimis de Vixxen
n/o asculti, n/o cumperi...tu si 3%din populatie..restul o asculta si o cumpara...asta e realitatea:mad:
Realitatea cui ? Daca toata lumea ar cumpara pe bune,atunci uni dintre producatori, ar putea sa traiasca suficient de bine, incat sa investeasca shi in cei care chiar merita atentzie. Shi poate ca i-ar trage mai de vara in piept p'aia care incearca shi ei una alta, acolo.
Same shit, diffrent day...
- vladonne
- Junior Member
Initial trimis de PuturOSU`
dati -le foc!!
Ce idee buna!!!!!:o Pacat ca nu se poate pune in aplicatie. Totusi mai spuneti si voi solutii aplicabile ca poate se gaseste cineva care sa le puna in practica.
Si faza cu nu le cumpara nimeni muzica nu prea o cred ca atunci cum draq s-au gasit astia sa-si cumpere masinile alea?:mad:
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Re: _/\_Ce putem face noi?_/\_
Initial trimis de monikaisinlove
Reteta e simpla: se ia concert mediatizat la televizor - se arunca inauntru sticle, rosii sau oua stricate, se scandeaza impotriva (incantatie), apoi se taie marunt fiecare bucata de presupus artist, se stropesc tare cu acid, dupa care sunt trasi in teapa. Incercati cu incredere, functioneaza!

Bon apetit :hehe:
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Ce idee geniala!!!!! Prima parte adica aia cu aruncatul de rosii si sticle se poate pune in practica.
Dar a doua nu prea cred ca ne inchid aia;P :cry:

- zuza
- Junior Member
Si numai cu prima e bine. Daca publicul are voie sa-si exprime euforia, de ce sa nu-si exprime si dizgratia. Mor de curiozitate sa vad ce primire li s-a facut artistilor gen Blondy sau Akcent la Sighisoara.
-
Initial trimis de Zgubilici
Si numai cu prima e bine. Daca publicul are voie sa-si exprime euforia, de ce sa nu-si exprime si dizgratia. Mor de curiozitate sa vad ce primire li s-a facut artistilor gen Blondy sau Akcent la Sighisoara.
pana cand se-ntorc cei ce-au fost la sighisoara ma simt mai in masura sa comentez, tinand cont ca eu era ma duc la sighisoara.........
asadar comentariu: aaa...ummm..probabil ca naspa.

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
pai Sighisoara are renume de festival cu public culturalizat cu ceva mai mult simt artistic, etc. E patria rockerilor acolo in mare parte, sa chemi Akcent la arta medievala e chiar de prost gust, oricum se umple Sighisoara si fara aia.
-
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii