Iata si un festival de folclor adevarat si bine promovat.Bravo Antena 1.Probabil ca majoritatea dintre voi nu asculta muzica populara (presupun nu spun ca e asa) dar oricum am simtit nevoia sa scriu acest subiect.
Am fost acuzat de o domnisoara pe forum ca imi place sa ma iau de orice ,si ca gasesc
probleme chiar si acolo unde ele nu exista. Ei bine am vazut prima zi a acestui festival ieri si am ramas MASCA.Nu-mi vine sa cred ce bine e organizat: sonorizare excelenta,cadru foarte frumos, prezentatorii cei mai simpatici care i-am vazut in ultimii ani la vreun festival televizat care vorbesc putin si la obiect. Cat despre concurenti BRAVO BRAVO.Interpretare EXCELENTA.(Daca as fi Andreea Antonescu sau unul din aia de la Akcent m-as baga cu capul in nisip ca strutu de rusine).Oameni care se vede ca au repetat si au studiat.Sunt curios cine va castiga.Cat despre orchestra ce sa mai zic NOTA 10+. SI SE CANTA NUMAI....LIVE
Pacat ca dupa recitalul Mariei Dragomiroiu a intervenit o defectiune tehnica si a durat destul de mult pana cei de la Antena1 au remediat-o.
In rest pentru prima zi a festivalului NOTA 10.
Astept parerile voastre pe parcursul acestor zile de festival.
al vostru Jim Beam
Dor de izvor - Mamaia 2002 -
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Dor de izvor - Mamaia 2002 -
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Da, am vazut si eu aseara si am fost impresionata foarte placut. Nu stiam ca o televiziune ca Antena 1 ar putea face asa ceva. Si prezentatorii mi-au placut. Cum ai zis si tu, au fost scurti si la obiect. Si din partea mea FELICITARI! Cred ca o sa ma uit pana se termina. Si concurentii aveau si voce, aratau si bine, cantau live... Cred ca mai mult de atat nici nu se poate spune. Bravo!:B
- Kayla
Initial trimis de tre cool
lumina-m-ati!
ce emisiune?!
Emisiunea Dor de izvor-Mamaia 2002, pe antena 1, de la ora 21:00.Vizionare placuta!
- CriTIka_artei
- Junior Member
e asta e!!!
Initial trimis de Melutza
Dar imi pare rau ca nu sunt multi pe aici care se uita la emisiune...![]()
asta e daca nu le place muzica populara.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii