statistica
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
statistica
desi sunt 'destul de' patriot (adica nu fanatic) o buna perioada am crezut ca romanii au ceva in sange de-s batuti in cap asa. dar, cu timpul, am ajuns la alta concluzie (oarecum)....
concluzie (oarecum): nu dau nici un verdict dar parca conationalii din partea de sud-est a tarii (fara nici un fel de aluzie) sunt 'mai' morti cerebral decat restul tarii, respectiv oltenia, muntenia, dobrogea.
e doar o parere, dar hai sa-ncercam pe thread-ul asta sa facem o statistica, sa vedem care e regiunea care a dat cele mai multe formatii de prost-gust.
concluzie (oarecum): nu dau nici un verdict dar parca conationalii din partea de sud-est a tarii (fara nici un fel de aluzie) sunt 'mai' morti cerebral decat restul tarii, respectiv oltenia, muntenia, dobrogea.
e doar o parere, dar hai sa-ncercam pe thread-ul asta sa facem o statistica, sa vedem care e regiunea care a dat cele mai multe formatii de prost-gust.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
La muzica poate ai dreptate dar la inteligenta nu cred ca esti tu in masura sa spui asta. Fiecare regiune are parti bune si parti rele. Dar asta nu inseamna ca trebuie trasa la raspundere una din ele pt muzica de kkat de la noi din tara.:mad: :mad:
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Re: statistica
Initial trimis de tre cool
desi sunt 'destul de' patriot (adica nu fanatic) o buna perioada am crezut ca romanii au ceva in sange de-s batuti in cap asa. dar, cu timpul, am ajuns la alta concluzie (oarecum)....
Ei na! Ceea ce spui tu mai sus e adevarat.
Parerea mea: Bucuresti si Constanta
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Andrelele sunt din Galati? Nici macar nu stiam
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Initial trimis de monikaisinlove
La muzica poate ai dreptate dar la inteligenta nu cred ca esti tu in masura sa spui asta. Fiecare regiune are parti bune si parti rele. Dar asta nu inseamna ca trebuie trasa la raspundere una din ele pt muzica de kkat de la noi din tara.:mad: :mad:
te rog sa recitesti. evident ca sunt exceptii, dar voiam asa, ca fapt divers sa vedem impreuna in ce regiune sunt predominanti prostii de vor la tv.
-
tre - Junior Member
Initial trimis de monikaisinlove
Andrelele sunt din Galati? Nici macar nu stiam
nu.. andreea antonescu din galati si andreea balan din ploiesti.
frumosul meu oras natal se mandreste cu urmatoarele:
- scursuri: 1/2 andre, 4u, cazzier, tipa de-a cantat cu biugi in ultima lor melodie, crize, dodiez.
- personalitati: d-test, h8, oana de la atomic.
or fi mai multe dar nu m-ajuta memoria momentan.
-
tre - Junior Member
Nu jtiu d c zici tu ca Constanta e asa cum e.. Acolo oricine poate face o cariera muzicala datorita numarului ridicat de hoteluri, cluburi, discoteci si chestii de genul acesta. Intr-o vara fara chestii de genul poate poti face lejer 15.000$. Ma rog...pt. trupele necunoscute undeva pe la 5.000$. Dar pt. o trupa genul 3SE, Hi-q, Akcent, Animal X suma este pe la cateva sute de mii de dolari.
Daca tot ziceti cu ce se mandresc orasele iata prezint Satu Mare:
Stigma, Doriana, iar casa de discuri Sendus Music...etc.
Daca tot ziceti cu ce se mandresc orasele iata prezint Satu Mare:
Stigma, Doriana, iar casa de discuri Sendus Music...etc.
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
Initial trimis de Melutza
Dar Bucurestiul cu ce se mandreste? Sunt mai putini cantareti/formatii de pe aici! Macar nu trebuie sa ne ascundem de rusine...![]()
pai baga formatii (bune si rele) nu mai bate apa-n piua...
-
tre - Junior Member
mai nou,am aflat de trupa candy ca 2 fete sunt din galati,si una din cta,dar pentru ca mentorul celor trei adolescente care compun trupa este Laurentiu Duta de la 3 Sud Est (el a avut ideea infiintarii acestui trio si el le asigura repertoriul) inseamna ca e o trupa constanteana?
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Josefine^ - Junior Member
Initial trimis de Josefine^
mai nou,am aflat de trupa candy ca 2 fete sunt din galati,si una din cta,dar pentru ca mentorul celor trei adolescente care compun trupa este Laurentiu Duta de la 3 Sud Est (el a avut ideea infiintarii acestui trio si el le asigura repertoriul) inseamna ca e o trupa constanteana?
2/3 galati, 1/3 c-ta. gaurentiu puta e deja consacrat

-
tre - Junior Member
- Kayla
Constanta e de departe orasul care a dat muzicii romanesti cei mai multi ratati... Poate mai sunt si din alte orase, dar pe noi nu ne intrece nimeni. Si cei din alte regiuni, daca nu au succes acasa, vin in Cta ca are `nea Duta grija de ei...
If you're going through HELL, keep going.
- hekathe16
- Junior Member
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii