Dan Negru Show -The evil strikes back-
53 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Din toata emisiunea Silvia Dumitrescu a fost cea mai tare. Mi-a placut de ea, pe bune. Cat despre ofticat, descrierea asta poti sa o atribui oricarei trupe romanesti in afara de astea care apar la Hi-Q noi, si stii de ce? PENTRU CA AU DREPTATE!!!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
si mie mi-a placut se silvia dumitrescu...
si in legatura cu meciul elena carstea vs. andreea balan am o singura remarca: de ce catalin nu a facut acelasi lucru cu andra? pentru ca,din cate am vazut eu,s-a intamplat aproape aceeasi chestie la proba cu bataia pe microfon.... :a
si in legatura cu meciul elena carstea vs. andreea balan am o singura remarca: de ce catalin nu a facut acelasi lucru cu andra? pentru ca,din cate am vazut eu,s-a intamplat aproape aceeasi chestie la proba cu bataia pe microfon.... :a
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Josefine^ - Junior Member
pentru CACAtalin e genul de vedeta esuata ca si distinsii domni de la emisiunea de astazi care vin la televizor si aproba pe toata lumea si nu spun deloc parerile personale de teama de a nu atrage pareri negative.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
cert e ca "s-au scos" producatorii cu emisiunea asta... 

Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Mie imi pare bine ca in sfarsit este o emisiune in care se canta live si in care juniorii isi dovedesc lipsa de talent muzical (exceptie facand Andra) ,cum a fost cazul Andreei B. care a demonstrat inca o data ca nu are voce si pe deasupra nu se stie nici purta, nu ca Elena Carstea s-ar fi purtat mai bine dar macar ea are voce...
Si apropo imi place la Dan Negru ca le spune pe fata ce gandeste( cum a facut aseara cu ASIA cu semaforul si cu america lor) si ii intarata facandu-i sa se certe...sunt de-a dreptul patetici.
Si apropo imi place la Dan Negru ca le spune pe fata ce gandeste( cum a facut aseara cu ASIA cu semaforul si cu america lor) si ii intarata facandu-i sa se certe...sunt de-a dreptul patetici.
A actiona e dificil, a gandi e usor dar a actiona dupa cum gandesti e cel mai dificil.
- xAndra
- Junior Member
Initial trimis de xAndra
asta-i rolul lui de moderator de emisiune de gen....

-
da ai dreptate!
Initial trimis de Zgubilici
daca te gandesti la dan negru ala din timisoara care prezenta "trupa de shock" gasesti un prezentator super-bun.
da dar vremea aia e de mult apusa. vezi la unele chestii suntem de acord.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
elena carstea vrea sa para o doamna stilata, dar in situatiile de genul asta se vede cu adevarat ceea ce e... dupa ce se coboara la nivelul unei ratate ca andreea b. mai are si tupeu sa spuna ca-i mare si tare... go get f***ed:eat:
If you're going through HELL, keep going.
- hekathe16
- Junior Member
- Kayla
Cat de idioata poate fi o emisiune tv?
Am vazut putin din emisiunea de ieri.E de tot cacatul.Nu-l mai suport nici pe Dan Negru si nici pe idiotii care vin la emisiunea lui. Jojo aia e o......TAMPITA. Cum dracu on suporta pamantul si n-o ingite.Si Sorin ala de la Ro-mania .....O Doamne'.Si l-au adus si pe chelu ala de Dan Popi sa ne spuna el de ce promoveaza numai ratati! Si bineinteles ca s-a scos.
I HATE THIS COUNTRY!!! si plec in Spania.
Dan Negru = Shit Head
I HATE THIS COUNTRY!!! si plec in Spania.
Dan Negru = Shit Head
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Silvia Dumitrescu?????
nu pot sa inteleg ce ti-a placut la prefacuta aia care se oftica pt k Andreea Balan care si-a inceput cariera muzicala acum 2-3 ani shi solo acum 2-3 luni are mai mult succes decat ea!!
N-ai vazut ca plangea acolo ca nu o baga nimeni in seama si cershea aplauze de la "telespectatori" vorbind de fapt cu spectatorii!
E o tampita care nu a mai vandut un album de 2 ani shi nu a scos vreodata o melodie de top!
N-ai vazut ca plangea acolo ca nu o baga nimeni in seama si cershea aplauze de la "telespectatori" vorbind de fapt cu spectatorii!
E o tampita care nu a mai vandut un album de 2 ani shi nu a scos vreodata o melodie de top!

- B_e_b_e_1_4
- Junior Member
Initial trimis de xAndra
Mie imi pare bine ca in sfarsit este o emisiune in care se canta live si in care juniorii isi dovedesc lipsa de talent muzical (exceptie facand Andra) ,cum a fost cazul Andreei B. care a demonstrat inca o data ca nu are voce si pe deasupra nu se stie nici purta, nu ca Elena Carstea s-ar fi purtat mai bine dar macar ea are voce...
Ai dreptate...Andra e cea mai tare.Si in legatura cu Andreea B. nu pot sa zic k stie sa cante asha bine dar s-a vazut clar cine se oftica! Pai scuza-ma dar Elena Carstea murea de invidie k Andreea ii lua toti fanii shi ca are mai multe vanzari!! Apoi n-a mai rezistat shi a impis-o in piscina din FRICA SHI LASITATE!!!;P
- B_e_b_e_1_4
- Junior Member
Imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca nu am vazut faza secolului. ;P O dau cumva si pe internet sa o vad si eu?
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Initial trimis de Melutza
Recunoaste insa ca a fost tare faza...![]()
Da, ai dreptate... a fost mishto!:D

- B_e_b_e_1_4
- Junior Member
53 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii