Ce se doreste ?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce se doreste ?

Mesajde deynera2001 » Dum Iul 21, 2002 3:33 pm

Sau mai bine zis... ce doresc artistii din Romania ?Se vrea popularitate sau se doreste ceva profesionist?Nu am intilnit pina acum o agentie de impresariat care sa cunoasca si sa respecte niste reguli ce tin de muzica si artisti.

Aud fel de fel de artisti in devenire care spun ca au fost nu stiu cine la Ploaia de Stele.SI ?!
Ploaia de stele a devenit un etalon ?
Nu mi se pare un show profesionist.
Asa incit revin cu intrebarea ce doresc artistii in devenire ?
deynera2001

Re: Ce se doreste ?

Mesajde the radical » Dum Iul 21, 2002 3:46 pm

Initial trimis de deynera2001
Sau mai bine zis... ce doresc artistii din Romania ?Se vrea popularitate sau se doreste ceva profesionist?Nu am intilnit pina acum o agentie de impresariat care sa cunoasca si sa respecte niste reguli ce tin de muzica si artisti.

Aud fel de fel de artisti in devenire care spun ca au fost nu stiu cine la Ploaia de Stele.SI ?!
Ploaia de stele a devenit un etalon ?
Nu mi se pare un show profesionist.
Asa incit revin cu intrebarea ce doresc artistii in devenire ?

pai bani, nu? asta daca lasi la o parte dorinta nefasta de a te vedea la tv; tu, "aristul" si eventual a ta garderoba la fel de nefasta
Profesionalism? avem nevoie de o facultate particulara (eventual) care sa ne invete mai intai conceptul. Agentiile de impresariat n-au nici o treaba cu regulile pt artisti si pt muzica ce-i caracterizeaza, sunt toti liceentiati probabil in marketing; thats all u need really!

cat despre ploaia de stele, nici nu-si dau seama ce bine si-au ales numele; "it goes down the drain, like the rain"
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Mesajde tre » Dum Iul 21, 2002 11:06 pm

tin minte ca pe vremea cand stateam toata ziua pe-afara la fotbal sau cu bicicleta (era emisiunii tip-top minitop) bunica-mea imi zicea 'ia uite ce fac alti copii...'.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Se doreste banii

Mesajde A!exutzul© » Mar Iul 23, 2002 4:49 am

doar banii. putzini cantaretzi romani vor sa cante pe bune, fara playback, sa traiasca, sa tzina specatcole k lumea si sa fie decentzi.
de ex cei mai multzi fac playback, canta fals, sunt prosti de bubuie, "canta muzica" de rahat [aia nu e muzica dar ma rog] si se comporta cat mai aiurea.. isi dau aere si tot asa.

se doreste banu.. cei mai distrsui fac gura pentru ca sunt piratatzi, iar cei care kiar sunt buni tac si indura, suporta ceea ce fac piratzii muzicii.

servus !
A!exutzul©
Junior Member

Mesajde shmack » Joi Iul 25, 2002 10:44 am

Artisti in devenire sunt defapt si de drept niste pusti spalati pe creier ,banali ,robotizati,care aspira nu la ideea de a face publicul sa se simta bine ,si sa plece cu ceva spiritual de la concertele lor,ci vor doar sa se integreze in marea turma de oi numita ''industria muzicala romaneasca''.Acesti copii vor sa fie ''artisti'' ca sa se laude cu noile lor jucarioare de mii/milioane de lei(a se citi mertzane,celulare mai mici decat creierul lor vara cand se dilata,etc.).Iar case de productii abia astepta sa-i primesca pe acesti copilasi;h ,pentru a le mentine acea dimensiune minuscula a creierului.
Iar despre ''Ploaia de stele'' ,nu face decat sa promoveze lipsa de originalitate,inabusind talentele tinerilor aspiranti sub tiparele marilor staruri:eek:
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
shmack
Junior Member

shmack bine zis !

Mesajde A!exutzul© » Sâm Iul 27, 2002 12:42 am

intrebarea e :
CUM SCAPAM DE EI ?

Adica ei sunt prosti si afoni. Multzi ii vad si vor sa ajunga ca ei. In acest fel acesti "cantaretzi" se inmultzesc foarte repede. Ei iau audientza trupelor ca Iris sau Cargo.
Intra in "mintzile" tuturor oamenilor de categorie inferioara [astia nu au minte daca poate sa le placa asa ceva] iar topurile sunt realizate dupa prferintzele oamenilor si, bineintzeles, cum cei care voteaza fac parte din categoria mai sus numita, formatziile de pe primele 3 locuri vor fi kiar acele "grupuri" valoroase de care noi am vrea sa scapam.
Probabil ca pentru a scapa de aceste "trupe" ar trebui sa ii omoram pe fanii lor mai intai. Dau un exemplu :
daca cineva face ceva spre a il opri pe adrian copilu` afon din cantat sau poate kiar spre a ii "confisca" viatza, acel cineva o sa aiba probleme cu fanii lui inainte sa aiba probleme cu legea.
Oare cat la suta din aceasta tzara asculta "muzica" de rahat ?

Servus !
A!exutzul©
Junior Member

Mesajde shmack » Joi Aug 01, 2002 8:16 pm

Fanii acestui gen de muzica(a se citi rahat cu note )sunt niste oi , si ei ,ca orice turma,fac (Toti) ce li se dicteaza,nu au preferinte ,nu se diferentiaza prin nimic(poate prin ADN?!).Cei care fac rau sunt producatorii(a se citi 'pestii' industriei muzicale romanesti) ,care vor numai lucruri ieftine si prost facute,ca sa le vanda la preturi duble,triple,inzecite,chiar,fara se le pese de unrechile celor din jur ,sau de integritatea tinerilor de care se folosesc.
Daca acesti producatori sunt distrusi atunci se poate ajunge la o situatie normala,unde muzica ar conta (arta),nu banii.
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
shmack
Junior Member

Mesajde qeru » Sâm Aug 03, 2002 11:15 am

Initial trimis de shmack
Fanii acestui gen de muzica(a se citi rahat cu note )sunt niste oi , si ei ,ca orice turma,fac (Toti) ce li se dicteaza,nu au preferinte ,nu se diferentiaza prin nimic(poate prin ADN?!).Cei care fac rau sunt producatorii(a se citi 'pestii' industriei muzicale romanesti) ,care vor numai lucruri ieftine si prost facute,ca sa le vanda la preturi duble,triple,inzecite,chiar,fara se le pese de unrechile celor din jur ,sau de integritatea tinerilor de care se folosesc.
Daca acesti producatori sunt distrusi atunci se poate ajunge la o situatie normala,unde muzica ar conta (arta),nu banii.

daca-i distrugi fizic pe producatorii ashtia, apar altzii in loc, oricind se gaseshte cineva avid dupa bani shi munca (virgula) cit mai putzina, asta e de fapt tendintza generala. din pacate, producatorii sint doar o veriga din lantzul asta al slabiciunilor. in continuare vin autoritatzile care nu fac nimic (doar le vin o gramada de bani shi de aici), televiziunile, radiourile shi presa scrisa care promoveaza toate gunoaiele, publicul spalat bine pe creier shi intoxicat cu tot felul de abjectzii, shi "artishtii" cu putzin aspect comercial (in cazurile fericite) sau cu cineva in spate shi cu un real antitalent muzical care incheie bucla.
nu sint nici pesimist nici negativist, ci realist (cel putzin asha imi place sa cred) cind spun ca in urmatorii ani va fi la fel, pina cind publicul, cu putzina educatzie nu va mai cere gunoaie, producatorii, fara cumparatori vor cauta altceva, "artishtii", din lipsa de producatori nu vor mai presta. dar cel mai ushor cred ca va fi "coruperea" autoritatzilor, la presiunea unor sindicate, uniuni, asociatzii de adevaratzi profesionishti cu destule coaie sa se ridice sa faca ceva. din pacate, (doar) unde-s multzi puterea creshte.
p.s. lantzul asta nu potzi sa-l rupi, e prea bine inchegat. trebuie tocita fiecare veriga in parte.
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii