Trupele NOI

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Trupele NOI

Mesajde B_e_b_e_1_4 » Joi Iul 25, 2002 12:40 pm

Eu unul nu inteleg cum pot sa apara atatea trupe noi in muzica romaneasca, in fiecare zi si saptamana, noi videoclipuri pe Atomic , majoritatea pusti de bani gata, cu parinti cu relatii si fara voci sau talent, doar asha, de dragul muzicii
Daca unele posturi se mai respecta (MTV Romania, MCM), ATOMIC difuzeaza cu nerusinare toate porcariile care apar in muzica romaneasca, chiar daca acestea sunt de C***T!!
Pai scuzati-ma dar asa, ma duc si eu , dau bani cui trebuie, si peste doua saptamani am lansare de album si ma vedeti pe atomic, chiar daca nu am deloc voce de cantaret!!
Aaa... si apoi, mai sunt si cei care reusesc sa atraga publicul, sa mearga in concerte cu mai marii muzicii..sa scoata mai multe albume... pentru cei care reusesc, jos palaria!!! s-o tina tot asa!!! Dar cei care nu reusesc, ce-au facut?? Au mai pus un - la calitatea muzicii romanesti !!
Cum demonstreaza si acest site, majoritatea versurilor si melodiilor sunt copiate cu nerusinare.... si sunt tampite de iti vine sa te spanzuri!!!
;P ;P :mad:
Sa NU mai spun de playback si de vocile pe calculator (Vezi AKCENT) ... :rolleyes:
Am scris acest articol deoarece eu am avut tot timpul aceasta parere, dar nu am mai spus-o pana acum... vreau sa vad daca mai sunt si altele...
B_e_b_e_1_4
Junior Member

Rez

Mesajde A!exutzul© » Dum Iul 28, 2002 1:40 am

Pe tema muzicii romanesti am mai multe posturi pe acest site. Si cred ca parerea mea este parerea multora. In Ro nu exista decat cateva formatzii bune. Cele mai vechi. Astia care apar acum nu merita nici macar o privire, sau, mai degraba o ureche. Sunt ca ciupercile. Dispar dupa ploaie.
A!exutzul©
Junior Member

Ce e nou...

Mesajde Renato2002 » Dum Iul 28, 2002 11:36 pm

Se pare ca cele mai multe formatii noi care inca nu s-au afirmat pe piata muzicii romanesti sunt cateva care merita cele mai multe laude...aceste formatii care nu sunt inca lansate pe piata muzicala sunt niste esecuri si asta in sensul in care l-ai spus si tu...chestia cea mai dureroasa asta e intr-adevar...cei care au bani se duc la persoana si chiar daca nu au voce deja sunt vedete..asa cei care nu au bani si se chinuie sa intre si ei pe piata muzicala romaneasca nu sunt bagati in seama si respect pentru acestia deoarece se vede ca ei sunt cei care fac adevarata muzica.
Renato2002
Junior Member

Continuare...

Mesajde Seth2 » Sâm Aug 03, 2002 9:47 pm

Referitor la ce e mai sus... imi vine in minte un exemplu de trupa romaneasca... "Firma"... MIe mi se par interesanti oricum, desi intra in valul de rock alternativ care se pare ca o invadat in ultimul timp posturile romanesti de muzica... Oricum mi se pare ca ei incearca sa faca ceva mai diferit decat restul trupelor.

Ideea e ca nu au nici un contract cu nici o casa de discuri. Anyway.. au reusit sa faca singuri un videoclip care a fost promovat un timp pe Atomic si MCM.

In rest ... explozia de trupe romanesti mi se pare ca a inceput anul trecut, cand pe Atomic vedeam in fiecare zi cel putin vreo 10 trupe noi , care nu prea aveau mare legatura cu muzica... :P

Pana la urma totul e explicabil... si asta printro criza financiara pe care cred eu o trecea Atomicul in momentele acelea... Cel putin asta am citit in ziare. De asta muzica era romaneasca si de asa o mare "calitate".

Oricum.. pe tot fundalul asta de cosmar pentru ascultatorii de muzica , nu am putut cum sa nu remarc o trupa , cu melodia lor "Pleaca" , - Endless Zone... Mi s-a parut atunci o melodie cu totul deosebita si de foarte mare calitate.
Seth2
Junior Member

Mesajde shmack » Dum Aug 04, 2002 1:08 pm

Explozia formatiilor romanesti care fac muzica de rahat se datoreaza oamenilor care vor sa faca bani cat mai repede si cat mai usor(producatorii ,parinti denaturati) .La ora actuala orice pusti cu un calculator se crede muzician.Televiziunile promoveaza aceste formatii(...de imbecili si antitalente) pentru a catiga audienta(ex:TEO o inculta care promoveaza din toata masa ei manelele).;f
Legat de atomic ,acestia totusi promoveaza si muzica de calitate(ati vazut cumva Coma la Mtv??),caci ei au fost cei care au dat pentru prima oara Firma la televizor .......:rolleyes:
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
shmack
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii